חדשות בקשר לעונה 5!

The Last Shot

New member
../images/Emo58.gifאני כמעט בטוחה

שימיתו את קרן. בטח קית' רצה בזה כי זה בכלזאת התינוק שלו.

mayaorr13

New member
אבל זה לא נראלי אפשרי....+שאלההה!!!

קרן הייתה יותר מידי נמוכהה..כאילו היא הייתה על הריצפה. זה לא יכול להיות שלוקס הרג אותה..נראלי יש יותר סיכוי שהוא לא פגע באפ'חד מאשר בה. ומה שלא היגיוני בכל הסיפור הזה, זה איך זה שקרן לא מאמינה לו? ולמה לדן?איכככככככככככ...!! שימיתוו אותווווו...........איכככככ נמאס מכל פעם שהוא לא מרגיש שהוא נוקט טוב או זה עושה לו רגשי אז הוא מחליט שהוא משתנהה.!!! יאללה ככה יהרגו אותו ויהיה טובבב....=)) תגידו מתי הפרק האחרון ד"א?!?

Alaithlos

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמשהו חשוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני רואה שאתם מסמנים ספויילרים וזה נהדר
, אבל יש לי בקשה. כאשר מדובר בספויילר שטרם שודר, כלומר זהו ספויילר גם למי שרואה בקצב ארה"ב ציינו לצד הסמין
גם מש"ש =משהו שלא שודר. כדי שיהיה ברור תמיד האם זה ספוילר למי שרואה בארץ, או ספויילר לכולם, גם למי שרואה בקצב ארה"ב. תודה

רבההה

New member
../images/Emo58.gif מש"ש ../images/Emo6.gif

אם סופיה לא תהיה בעונה הבאה, אני לא מתכוונת לצפות בה!!! אוףף איתם! שיעיפו את לוקאס ופייטון!! גררר.. וממ בטח אחד התינוקות ימות.. לא יודעת :S

YARDENIS11

New member
או נכון ../images/Emo58.gif

יש מצב שאחד התינוקות יוולד ואחד מהם ימות חחח

mayaorr13

New member
כןן..!!

גםאני מקווהה שסופיהה תהיהה..!! פשוטט זה לא סידרהה בלעדיההה..!!

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo58.gif מש"ש לפרק 20 ../images/Emo58.gif

בסרטון הזה יש הודעה ממארק שוואן כשהוא על הסט של צילומי הפרק האחרון.. יש שם סצנה שעונה על השאלה במי\ במה לוקאס פגע כשהוא ירה באקדח בסוף פרק 19.. http://www.youtube.com/watch?v=VtoGw_U8XXk

WatchMeWatchYou

New member
חחח... ../images/Emo58.gif

בקטע שרואים את לוקאס ודן, אם תסתכלי בצד שמאל רואים חור של קליע בקיר.. כלומר -הוא לא פגע באף אחד.. הוא פגע בקיר

רבההה

New member
ידעתי... ../images/Emo58.gifמש"ש

ידעתי שהוא לא יפגע בו
אווף.. שימות כבר!!

0RainGirl0

New member
../images/Emo58.gifש"ש

איך לעזאזל הוא פיספס?! הוא היה במרק יריה של פחות ממטר!!! איך אפשר לפספס?!

רבההה

New member
../images/Emo58.gif מש"ש

ממ יש מצב שזה היה בכוונה.. כאילו, הוא רק רצה להבהיל אותו. אני לא חושבת שלוקאס מסוגל לירות במישהו באמת.. אפילו שהיה לו מבט של רוצח בעיניים XD או.. זאת פעם ראשונה שלו עם אקדח חחח יכול להיות שהוא ממש עקום, וגם דן זז בדיוק.. אז.. הוא פיספס..

למעלה