חדשות בקשר לעונה 5!

0RainGirl0

New member
חדשות בקשר לעונה 5!

לפי האתר ONE TREE HILL FANS, מישהו שקרוב להפקה הוציא סקופ כי: לא כל הקסט העכשיוי יחזור לעונה החמישית, ויהיה הרבה דברים שונים מהרגיל. אני מקווה שסופיה תיהיה!

WatchMeWatchYou

New member
אני שמעתי../images/Emo58.gif

שבפרק הבא שישודר בארה"ב (20), כנראה שמישהו ימות. יש שמועות שמדובר בהיילי או בקרן, שימותו במהלך הלידה.. (כנראה שיש משהו בפרומו שרומז על זה) לא נראה לי כל כך שזה יקרה, אבל אי אפשר לדעת... חוץ מזה יש גם שמועות שסופיה לא תחזור לעונה הבאה. אבל אני לא בדיוק יודעת למה חושבים ככה. נצטרך פשוט לחכות ולראות

0RainGirl0

New member
אומייגאד ../images/Emo58.gif

הלוואי מישהו ישמות!!! שהיילי! אני אוהבת אותה אבל זה יכול ליהות סטורי ליין מצוין! ולאאא שסופיה כן תחזור :(

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifאוגאד.../images/Emo58.gif

אם ימיתו את היילי, זה יהרוס להם ממש ממש ממש. יש סיכוי טוב שימיתו את קרן...

0RainGirl0

New member
../images/Emo58.gif

לפי הפרומו, כנראה ימיתו את קרן.. כי אומרים "מישהו יוולד" ומראים את התינוק של קרן, ואז אומרים "ומישהו ימות" ומראים את קרן עם מכונת הנשמה ושומעים את לוקאס צועק "מאם , מאם"

אומרים בפרומו../images/Emo58.gif

"?as one life begins, will another be taken" הם לא אומרים בוודאות שמישהו ימות ואני לא מאמינה שמשהו גדול כמו המוות של קרן יוצג בפרומו.

Dark and Twisty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

לדעתי זה התינוק של היילי (למרות שאני מקווה שלא!)

חשבתם שאולי אולי אולי מדובר ב../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

דן
הלווו ירו בו הוא רע נמאס ממנו הוא הרג את אחיו הוא היה מניאקקק 4 עונות מה נראה לכם
ואם סופיה לא חוזרת אני מפסיקהההה לראות

אני חושבת...../images/Emo58.gif

שיש מצב שיהרגו את דן...כי למען האמת, למרות שהוא דמות מעולה, כבר עשו איתו ועכשיו שהעונה החמישית הולכת להיות מן התחלה חדשה כזו אז אני חושבת שכבר לא צריך את דן...

yuyu13

New member
לא נראה לי...../images/Emo58.gif

כי הם לא יכניסו את לוקאס לכלא זה ידפוק להם את כל הסידרה

לא אמרתי...../images/Emo58.gif

שיכניסו את לוקאס לכלא אני אמרתי שאני לא חושבת שדן יהיה בעונה 5!

yuyu13

New member
נוו בסדר ....

אבל אם יהרגו את דן זה בטוח יהיה בגלל לוקאס ולדעתי הם לא יכולים להמציא דרך מוזרה להציל אותו (ואם כן אז זה יהיה ממש מטומטם) אז הוא ייכנס לכלא

למעלה