חדשות בחצות

מחבטים זה לא התחום שלי

אז מה זה הכל...? סקירה על השחקנים המרכזיים? כי את השאר כבר הבאתי לך קישורים... קאצ'ר (תופס) - פאדג' רודריגז. הקאצ'ר הותיק בן ה36 חוזר לעוד שנה ב10 מיליון בטייגרס, שנה אחרי הוא חופשי. הוא כבר לא משהו בהתקפה, כשהוא בקושי עולה על הבסיסים למרות אוורג' טוב ולא חובט לפאוור כמו פעם (ויכול להיות שזה היה על סטארוידים). אבל הוא עדייין טוב עם פיצ'רים וכבר הוביל בעבר קבוצות לאליפות. 1B (בסיס ראשון) - קרלוס גיאן. גיאן (בן 32) האמת שיחק SS בשנים האחרונות אבל הוא יעבור ל1B בגלל פציעות וההגנה שלו בעונה הבאה. בSS הוא היה אחד החובטים הכי טובים, אם לא הכי טוב, בליגה. ב1B זה שווה פחות אבל הוא עדיין חובט טוב מאוד - פאוור טוב, עולה על הבסיסים.... 2B - פאסידו פולנקו (בן 32). אותו אתה בטח כבר מכיר...נתן עונה טובה מאוד עם המחבט ולא עשה אררור כל השנה (טכנית). הוא חובט לאוורג' גבוה ויש לו פאוור לא רע בשביל 2B. הוא לא הולך לחזור על 2007, אבל הוא 2B סולידי לעתיד. SS - אדגר רנטריה (בן 32). הגיע מאטלנטה, אחד הSS היציבים והסולידיים ששיחק את כל הקריירה שלו בNL עד 2005. ב2005 בבוסטון הוא נכשל ולא הסתדר והם שלחו אותו לאטלנטה שהם חזר להצליח בשנתיים הבאות. שנה שעברה אפילו יותר מדר"כ עם שנה מעולה. צריך להיות SS סולידי בשבילכם אלא אם כן הוא שוב לא יסתדר עם הAL משום מה... 3B - ברנדון אינג'. הצעיר באינפילדרים - בן 30 אבל גם הגרוע מביניהם. אינג' הפתיע עם 27 HRים ב2006, אבל נפל שנה שעברה והוא לא חובט טוב במיוחד. בהגנה הוא אחד הטובים, אבל זה אזור שהטייגרס יכולים להביא אפגרייד אם ירצו. LF - ז'ק ג'ונס. בן ה32 (שוב!) הגיע מהקאבס. אחרי ניסיונות לא מוצלחים שנה שעברה בLF הם מביאים LF שישחק הגנה מעולה (הוא במקור RF וCF) וייתן תפוקה טובה כחובט נגד ימיניים. נגד שמאליים הוא לא שווה יותר מדי...ולכן ישחק במקום מרכוס ת'יימס בן ה30. CF - קרטיס גרנדרסון. הפרס האמיתי. הכוכב בן ה26 הוכיח את עצמו בתור סופרסטאר אמיתי השנה. הוא שיחק הגנה מעולה, נהיה השלישי אי פעם שעושה 20 HRים, 20 גניבות, 20 טריפלים ו20 דאבלים בעונה אחת. יש לו המון כוח לCF והוא באמת פרץ השנה. RF - מגיליו אורדונייז. מגיליו בן ה33 היה חובט מעולה בעבר לוויט סוקס אבל עבר כמה שנים עם פציעות ואכזבות...השנה הוא הגיע משום מקום ושם עונת קריירה חלומית עם אוורג' מטורף ובכלל נתונים מדהימים. אפשר לצפות ירידה שנה הבאה, אבל עדיין החובט המרכזי בליינאפ. DH - גארי שפילד. שפילד בן ה39 כבר עבר הרבה קבוצות בחייו. הוא חובט טוב מאוד והצטיין ב4 החודשים הראשונים אבל אז פציעה גרמה לחודשיים אחרונים גרועים. הוא עדיין צריך להיות חובט טוב מאוד במרכז הליינאפ שלכם, אבל הוא אפילו יותר פגיע לפציעות. רוטציה - ג'סטין ורלנדר - האס שזכה ברוקי השנה ב2006. בגיל 24 ולמרות חששות מכמות האינינגים המזהירה שזרק ב2006 הוא נתן שנה אפילו יותר טובה בשנתו השנייה בליגה. הוא המוביל של הרוטציה שלכם ויכול להגיע ל100 MPH. ג'רמי בונדרמן - בונדרמן בן 25 בלבד וכבר נראה שהוא בליגה (5) שנים. כולם מחכים לעונת פריצה שלו...ויש הרגשה שהיא מעבר לפינה..כמובן שזה היה גם נכון לפני העונה הרעה מאוד שהוא שם ב2007. נייט רוברטסון - השמאלי בן ה30 היה מועמד להישלח בטרייד השנה אבל עם הטרייד לרנטריה הוא יישאר כי הטייגרס במחסור בסטארטרים. הוא היה מאוד בינוני ב2007 אחרי 2006 טובה...הוא סה"כ סטארטר די ממוצע בקריירה ובטח יישאר ככה. אנדרו מילר - הצעיר השמאלי בן ה22 נחשב לכשרון הכי גדול בדראפט של 2006 והוא כבר עלה למייג'ורס. בניסיון הקצר שלו במייג'ורס הוא חוטף עד עכשיו, עם בעיות קונטרול ענקיות. ועדיין יש לו הרבה פוטנציאל ואולי שנה הבאה הוא יפרוץ. ? - קני רוג'רס הפיצ'ר השמאלי הותיק בן ה42 שחקן חופשי, אבל הוא מועמד מוביל לחזור לטייגרס. הוא פיצ'ר סולידי ויוביל את הרוטציה עם הניסיון שלו. בולפן - המכה הגיעה כשג'ול זומאיה - הרילבר הצעיר שנתן עונה מחשמלת ב2006 נפצע באיזה תאונה מוזרה וחזר קצת בינוני ב2007. ואז באוף סיזן בשריפות בקליפורניה (תראה שרשור אחר שכתבתי את זה) הוא נפצע מארגזים ויפספס במקרה הטוב עד אמצע השנה הבאה, ואולי גם פציעה מסיימת קריירה. טוד ג'ונס - הרילבר הותיק (40+) שאסף סייבים בשנים האחרונות למרות שלא זרק משהו חזר לקבוצה תמורת שנה ו7 מיליון. הוא צפוי להיות הקלוזר עד שזומאיה יחזור. פרננדו רודני - הרילבר בן ה30 גם הוא הדרדר קצת מהשנתיים הקודמות ב2007. הוא רילבר סולידי. עוד חברים בבולפן שאין לי כוח לפרט עליהם: צ'אד דארבין, זאק מיינר (אופציה גם להיות סטארטר במקום רוג'רס), בובי סיי, מקרייב, ג'ייסון גרילי וכאלה... מנקודת מבט שלי, אוהד רד סוקס: לקבוצה יש את אחת ההתקפות הטובות בליגה, אם כי כמו שאתה רואה היא קצת זקנה...מאורדונייז אפשר לצפות נפילה משמעותית וגם הסגל די פגיע לפציעות (גיאן, אורדונייז, שפילד...) אבל גרנדרסון תותח על. ההתקפה בטח תהיה קצת פחות טובה שנה הבאה. הבעיה היא שעד עכשיו הם רק הלכו והביאו עוד התקפה - רנטריה וויתרו על עוד סטארטר מבטיח בשביל זה. כשהבעיה הגדולה שלהם ב2007 הייתה שלא היה להם פיצ'ינג ממוצע אפילו. היה להם פיצ'ינג רע, והם עדיין לא שיפרו אותו ואני לא ממש קורא שהם בדרך הנכונה לשפר אותו. החדשות הטובות? הפיצ'ינג צעיר מאוד...ורלנדר, בונדרמן ומילר...שלישייה תותחית אם הם יממשו חצי מהפוטנציאל שלהם...וצריך לתת לזה זמן. אני גם מעוניין להמר שהפיצ'ינג ישתפר רק כי בונדרמן ייתן שנה יותר טובה. הפציעה של זומאיה ממש פגעה...כי הוא יכל להיות תוספת ענקית. הקבוצה עוד לא גמורה אז אני נמנע מלהמר איפה הם יהיו שנה הבאה...אבל זה סקירה כללית ככה.

למעלה