חדשות בחצות

LADodger

New member
באופן כללי אני מעדיף את איירוד

כי הוא נותן סיכוי ממשי לזכות באליפות, ולא סיכויים תיאורטיים ובנייה לשנים הבאות וכו' וכו'. קבררה פשוט לא יכול להוביל קבוצה לדעתי.,והוא סיכון יותר גדול מבחינת היכולת והבעיות שציינת. השאלה היא האם החוזה חייב להיות ל-10 שנים. אם כן, כל פציעה שלו דופקת אותנו לגמרי, ואז זה לא שווה. תלוי אם הוא יקבל את הכסף במקרה של פציעה או השעייה, ואם לא אז יש על מה לדבר.

האמת שזה מצחיק לשמוע את זה...

כי כל מה שאומרים על איירוד בשנים האחרונות זה איך שלא יוכל להוביל קבוצה, איך הוא עדיין לא זכה באליפות והכשלונות שלו בפלייאוף, איך הקבוצות משתפרות דווקא שהוא עוזב אותם...איירוד כבר איזה 12 שנה עובד על להשיג טבעת וקבררה זכה באחת בשנה הראשונה שלו עם NLCS מעולה... מזכיר שגאמונס לכלך לא מעט על איירוד במשחק הזכייה של בוסטון באליפות...על הTIMING של ההכרזה אבל גם על השחקן... "Dustin Pedroia and Jon Lester are doing something A-Rod hasn't done: playing in a World Series game. He's never been in the World Series, maybe there's a reason. Buyers beware. "

LADodger

New member
אבל אתה מסכים איתי

שרק בזכותו היאנקיז עלו השנה לפלייאוף? לדעתי זה אומר שהוא יכול להוביל קבוצה. מה שקורה בזמן הפלייאוף - זה כבר סיפור אחר, וזה פחות תלוי בו (יותר בפיצ'ינג בגלל המשחקים המעטים יחסית לעונה רגילה של 162 משחקים). קבררה לעומת זאת הוא אחד החובטים הטובים ביותר בליגה, אבל תמורת המחיר שהם רוצים אני לא מסכים. תכל'ס, אם קרשואו יהפוך להיות פיצ'ר לגיטימי בליגה שבה אין כמעט פיצ'רים כאלה - הערך שלו יהיה הרבה יותר מזה של קבררה, ועוד הם רוצים גם את קמפ ואת לה-רוש (שעליו אני מוכן לוותר). וחוץ מזה, אני לא רואה איך קבררה עצמו מוביל את הדודג'רס.

בעקרון אני מסכים

למרות שאיירוד היה שווה איזה 10 ניצחונות העונה וקבררה 8...אז בלעדיי קבררה המארלינס עם 8 ניצחונות פחות...גם בלי וונג או פוסדה היאנקיז לא בפלייאוף וזה לא בהכרח אומר שהם יכולים להוביל... אבל הבנתי בעקרון למה אתה מתכוון...

chaiel

New member
צודק,אבל!

בשביל קבררה לא הייתי עושה טרייד. אבל גם לא הייתי מחתים את איירוד על 350, אתה יודע מה? אפילו לא על 200! עדיף או להסתפק בלה רוץ' ולהביא תותח אחר, או להביא 3B אחר ועדיין יהיה כסף להביא עוד תותח.

לפי ESPNEWS (אין קישור)

נקווה שזה נכון הפעם.. 11 פרי אייג'נטס נמצאים על דו"ח של מיצ'ל - הדו"ח הגדול שיחשוף עוד שמות רבים של אנשים שהזמינו/השתמשו בסטארוידים...

הנה קישור:

http://www.boston.com/sports/baseball/redsox/extras/extra_bases/2007/11/11_free_agents.html כל ה11 מודעים לכך. וחוזה גיאן הוא אחד מהם אז זה בסדר 10 לא ידועים... וזה רק בFA! בחדשות אחרות: -אריק גנייה לא יחזור לרד סוקס אלא אם כן יחליט פתאום לקבל ARBITRATION - לא סביר. הוא מחפש תפקיד קלוזר במקום אחר. -מייק לואל קיבל הצעה "חזקה" מהרד סוקס, של 3 שנים. זה בטח הכי גבוה שהם מוכנים ללכת. בטח 3/36 או משהו כזה.

לא חשבתי על בונדס...

אבל רוטוורלד שמו את הידיעה הזו תחת השם שלו...
Barry Bonds-OF-Giants Nov. 8 - 5:23 pm et 11 free agents are named in the forthcoming George Mitchell report and have been notified by the commissioner's office, the Boston Globe reports. It's still unknown when the Mitchell report will be made public, but there's been nothing recently to suggest it will happen by the winter meetings. Jose Guillen is one of the 11 players fingered, and we assume Barry Bonds is in there somehow as well. Several others will remain mysteries for a while longer. Source: Boston.com Related: Jose Guillen

9.11

קבלו תיקון על עניין ה11 FA...הגלוב טעו: Contrary to what was previously reported by the Boston Globe, it's now believed that no more than 11 players from this year's free-agent class were asked to speak with George Mitchell as part of his investigation into performance-enhancing drugs in baseball. The Globe had it wrong; it's not that 11 free agents were named in the report. Perhaps it could still work out that way, but the Globe has retracted its previous claim. The MLBPA says it has no idea whether any names will be included in Mitchell's report. -הוויט סוקס דיברו עם מילווקי על ביל הול לפני שהחתימו מחדש את אוריבה. כמובן שזה לא יתפתח לשום מקום... -הדודג'רס עם החתמה ענקית! צ'אן הו פארק לחוזה מיינור ליג
-ההצעה של הרד סוקס ללואל היא 3 שנים ומשהו כמו 36 מיליון בדיוק כמו שחשבתי. כנראה שהם יישארו איתה, ואם לואל לא יקבל אותה עד יום שני (היום בו מותר לו לדבר עם שאר הקבוצות)...כנראה שאפשר להתחיל להיפרד. -מי ישחק 3B אם לואל יעזוב? יש את איירוד כאופציה כמובן, אולי קבררה. בטריידים יש אותם האופציות ששומעים ליאנקיז: טהדה, קרידי, בלטרה...ויש 2 אפשריות פנימיות: ג'ד לאורי - הSS פרוספקט שנתן שנה מעולה שנה שעברה ויפתח את שנה הבאה בAAA אבל יכול לעלות...הוא כנראה עובד גם על 3B. או קווין יוקיליס. מעבר של יוקיליס ל3B ואז עוד 2 אפשריות: טרייד ל1B, או ללכת עם קריס קרטר או ברנדון מוס באיזשהו PLATOON בפירסט בייס עם FA ימני (או שנביא את קווין מילאר מהאורילוס
) כמו שהיה ליאנקיז השנה למשל. -הנאשינלס יכולים להציע לאנדרו ג'ונס חוזה לטוח הארוך אם הם ירגישו שהוא מגיע במחיר זול יחסית...מחיר זול = 13 מיליון...? הג'ייאנטס, וויט סוקס ופאדרס גם בעניין. -הפיליז חושבים שרואנד יקבל בסופו של דבר חוזה של 4/52..נשמע לי מעט והוא בטח צוחק עליהם (הוא מחפש 6/84). רוזנטל חושב שהוא יקבל שנה חמישית מובטחת. -המרקט ללואיס קסטילו: אסטרוס, מטס, אינדיאנס, פאדרס ודודג'רס. במקרה של קליבלנד זה כולל כנראה טרייד של ג'וני פרלטה לאינשהו. -הטווינס לא מוכנים לתת את מה שבוסטון רוצים תמורת קריספ. הרד סוקס אומרים לקבוצות שאין להם בעיה להשאיר את קריספ בתור OF רביעי שנה הבאה...בין מני ודרו לרוקי אלסבורי הוא יקבל לא מעט זמן -למילווקי ולאינדיאנס יש עודף סטארטרים: קריס קאופנו, דייב בוש וקליף לי. הנאשינלס שמו עין על לי, שהיה לשעבר באקספוס. -הנאשינלס רוצים סטארטר צעיר ומוכן לMLB כמו קווין סלואי למשל בשביל ראיין צ'רץ'. -הבולפן של הרויאלס היה איכותי ב2007 והם רוצים שהוא יישאר ככה. אחרי שהשאירו את סוריאה בקלוזר, הם ינסו להחתים שוב את דיוויד ריסקי (למרות שזה ייקח 3 שנים אולי), ידברו עם הסוכן של קורדרו ואולי גם יחזירו את דוטל. רון מהאיי גם בתוכניות, גם הוא עלול לבקש חוזה ריסקי כזה. -שמועות (וגם שזה לא שמועות - גיאן) על שחקן שלקח בעבר סטארוידים לא ישנו את התוכניות של הרויאלס - כלומר הם עדיין מעוניינים בגיאן. -שמות יפניים שקנזס מעוניינים בהם: Hitoki Iwase, Kazuo Fukumori, and Yashuhiko Yabuta. סטארטרים: Carlos Silva, Hiroki Kuroda, Kris Benson, Matt Clement, and Jason Jennings. וגם גלנדון ראש עשה אימון אצלם לאחרונה. -האסטרוס מדברים עם ג'רמי אפלט. ג'וש אנדרסון די מיותר בקבוצה עכשיו אחרי שבורן הגיע בטרייד. -גארט אטקינס נשאר ברוקיז. "סופית". -נראה שמייקל בארט וג'ייסון קנדל הם המטרות העיקריות של הרוקיז אם טוריאלבה עוזב אותם. -אינדיאנס, ברורס, פיליז, מטס וטייגרס הם הקבוצות שהכי מתעניינות בבריאן פואנטס. -ג'ייסון ג'נינגס נוטה לבחור בפאדרס. מפתיע, מישהו בחר בפטקו על קורס... -הרוקיז מקווים לשמוע עד יום שלישי מהשחקנים שלהם שהם רוצים להחזיר והציעו הצעות (מטסוי, טוריאלבה, הוקינס והרג'ס), אם לא הם יתקדמו בחיים שלהם... -הרוקיז מעוניינים ברון מהאיי גם הם (פופאלרי הבחור) אבל לא יהיו במירות לג'ון גארלנד, כי הוא עולה יותר מדי. -התחילו כבר דיבורים על לתת חוזה לטווח הארוך לטולוויצקי. -Hitoki Iwase אולי יישאר ביפן...יש לו הצעות חזקות משם. חבל, הוא נחשב להכי טוב מאלו שבאים... -ארגון השחקנים חושש שבאד זליג מנסה להוריד את המחיר של איירוד כדי שהחוזה שלו לא יראה כמו טירוף מוחלט...האם יש איזשהו הסכם בין הGMים לא להציע הרבה לאיירוד? לא ממש הבנתי את הכתבה, אבל שיהיה... -האורילוס לא דיברו עם שום FA בפגישות, אלא רק עם קבוצות על טריידים. 15 קבוצות בערך. -בניגוד לעבר הGM של האורילוס הודיע כי הוא מוכן לעשות טריידים עם קבוצות אחרות בדיווז'ן, הוא רק מעוניין בדיל הכי טוב. -בולטימור אוהבים את פרנסוורת' וקבררה מהיאנקיז. והיאנקיז מעוניינים בטהדה.... -בעקבות עזיבתו הצפויה של קורי פטרסון האורילוס צריכים CF. קוקו קריספ הוא אחד מהשמות שהם מזכירים. -הם גם בדקו עם טורונטו על מצבו של איי ג'יי ברנט...

בונא אין כלום על הפייראטס הא...?

משהו מדהים. אפילו על קנזס יש מלא ידיעות יומיות... זה כאילו שוואלה שכחו את הפייראטס ולא בודקים מה שהם עושים בכלל

או שהם לא עושים יותר מדי...../images/Emo3.gif

רק מיום שלישי מותר לקבוצות לדבר עם FA אחרים...ואם אני לא טועה אין לכם איזה FA חשוב חוץ מצ'אקון[
] (אני מפספס מישהו?)... אז נשארתם עם טריידים...וכנראה שאתם לא הכי בטרייד מרקט...

תודה אחי

ותגיד מישהוא חתם בדטרויט? זה העונה הראשונה שאני רואה פשוט תסביר לי ומה הסטיסטיקה של הטייגרס? סליחה ה על החפירה

לא...

אף אחד לא חתם בדטרויט כי עד יום שלישי אסור לשחקנים חופשיים בכלל לדבר עם קבוצות אחרות...קני רוג'רס השמאלי הגבוה והזקן, הפיצ'ר של הטייגרס בשנה שעברה הוא שחקן חופשי אבל עוד לא החליט אם הוא חוזר לקבוצה. מבחינת טרייד היה כבר אחד לדטרויט כשהזכרתי... ומה הכוונה בסטטיסטיקה של דטרויט...? אתה מתכוון לסטטיסטיקה של כל חובט או זורק השנה? או לאיך ההתקפה והפיצ'ינג שלהם היו לצד קבוצות אחרות? אתה רוצה איזה סקירה של הרוסטר שלהם ככה כל שחקן והסטטיסטיקה שלו (יותר מסתם אתר אלא קצת הסבר אם זה שחקן טוב בכל...
). תבקש...אני אעשה את זה...רק תהיה קצת יותר ספיציפי למה אתה מתכוון

למעלה