חדשות בחצות

חדשות בחצות

-הפיליז והדודג'רס מתעניינים בהירוקי קורודה. עכשיו ששילינג לא FA יותר, קשה להגיד מי בדיוק הפיצ'ר הכי טוב במרקט, יכול מאוד להיות שזה קורודה. הפיליז הם אופציה למרות שנאמר שהוא מעדיף את החוף המערבי (גם דייסקיי אמר את זה נראה לי...) והGM שלהם כבר נכנס לשוק היפני לפני כמה שנים...הביא איזה איצ'ירו אחד אם אתם מכירים. אארון רואנד עדיין מחבב את הפיליז ו"מקווה" לחזור. לא הייתי סומך על זה... -הרוקיז הציעו חוזה של שנתיים ובאזור ה6 מיליון גם למטסוי וגם לטוריאלבה. הצעות קצת מסוכנות ובטח הכי גבוה שהם מוכנים ללכת. לפי הדיווחים הקאבס והפאדרס התעניינו במטסוי אבל נראה שהפאדרס הולכים עם אופציות שכבר בקבוצה ל2B. והקאבס...אולי בSS, ב2B הוא לא הגיוני. זה למרות שאחת התוכניות של הקאבס הוא להוסיף "מהירות" לקבוצה. טוריאלבה יחכה קצת לראות מה עם המטס אבל כנראה יחזור. צריך לזכור שה2 האלו לא ממש פוגעים מחוץ לקורס. הרוקיז עוד לא הציעו למעט הולידיי הצעה, אבל הם כבר עובדים על אחת. לא הייתי סומך על זה, הסוכן שלו זה בוראס. בריאן פואנטס אכן בבלוק, וצפוי לצבור עניין רב. גארט אטקינס כנראה ירד מהבלוק, אבל הרוקיז לא מציעים לו חוזה רב שנתי עדיין. אחרון חביב - הם מעוניינים בברט טומקו כפיצ'ר שיחליף בין סטארטר לרילבר כשצריך אותו. -צריך לתקן שברנט לא בדיוק על הבלוק אבל ריקארדי יקשיב ויעשה טרייד "אם מישהו יפתיע אותו עם הצעה מעולה"....יופי...אני מקווה שהם יישלחו אותו בטרייד...לפיצ'ינג סטאף שלהם יש פוטנציאל להיות חולני ב2008. -הוויט סוקס החתימו את אוריבה על חוזה של שנה ו4.5 מיליון...כנראה שהם ויתרו על האופציה לעשות אפגרייד...זה מוציא אותם מאיזשהו מירוץ לטהדה. -נראה שהברייבס יוותרו על האופציה להביא את טוד ג'ונס, שמעוניין בהם כאופציה ראשונה. הם גם ביטלו את האופציה של דוטל והוא עכשיו FA ויחפש חוזה לכמה שנים. -בוסטון ייפגשו בקרוב (היום) עם בוראס. הפגישה צפויה להיות בעיקר בקשר לשחקנים אחרים אבל כן, גם איירוד יוזכר שם (איך לא?). -הGM של המטס וקליבלנד נפגשו. הספקולציה היא שקליף לי היה מעורב. -ג'ים הנדרי אמר שלו ייתן לפיליקס פיי לתפוס את עבודת הCF בST. -הGM של האיינג'לס אישר רשמית שקבוצתו מתעניינות באיירוד. DUH! -הGM של דטרויט אמר שקני רוג'רס נוטה לחזור לשחק. זה הולך להיות עם הטייגרס כמובן. -בוסטון דיברה עם טקסס לגבי סיטואציית הקאצ'ר שלהם. שמו של ליירד הוזכר כנראה (תמורת קוקו קריספ נראה מעט מדי). -הסוכן של קמרון אמר שהוא מכיר כמה אנשים בוושינגטון ואוהב את העיר. אז זאת אופציה טובה עבורו. -ג'וני דיימון אמר שהבטיחו לו כי הוא הLF הפותח של היאנקיז שנה הבאה, אם כי הוא חושב שטרייד זו עדיין אפשרות. זה אומר שמטסוי ישחק DH וג'יאמבי ישחק 1B או יישב על הספסל. -מריאנו ריברה עדיין לא השיב ליאנקיז לגבי ההצעה שלהם (3/39).

קלמנס...

Roger Clemens plans to begin fulfilling his 10-year personal services contract with the Astros at the beginning of 2008. He's not officially calling it a career, but this looks like a signal that he could be done. "Roger has said several times that he has failed at retirement, so I am not announcing his retirement," agent Randy Hendricks said. "The plan for 2008 is this: Roger plans to start the new year as the first year of his post-playing career contract as a consultant to the Houston Astros." If Clemens did decide to pitch again, it's likely that he'd again go for a partial regular season. "If one of the clubs Roger has played for calls me in April or May and says they have a need for Roger, and Roger feels like he would like to play another year, then we would try to work out a contract," Hendricks said. Source: Houston Chronicle

זה היה מוקדם

רק בגלל העובדה שלברייבס אסור עדיין רשמית לדבר עם גלווין על חוזה, ובטח שלא לחתום על אחד

לידג' לפילידלפיה בטרייד של 5 שחקנים

בראד לידג' עבר לפילי יחד עם אריק ברנטלט (לא שווה התייחסות, סתם באקאפ) בתמורה למייקל בורן הOF, ג'ף גירי הרילבר, ומייק קוסטנזו (זה!) ה3B. במבט ראשון זה נראה שהפיליז הרוויחו די בגדול, אד וויד הGM שלהם לשעבר ועכשיו של האסטרוס עשה להם טובה. אבל נסתכל על זה ככה: הפיליז קיבלו את לידג' לשנה אחת כקלוזר, זה מאפשר להם להעביר את מיירס חזרה לרוטציה איפה שהוא שייך ובהחלט מחזק בכך את הפיצ'ינג שלהם. הם ויתרו על מייקל בורן הCF, שיש לו עתיד בתור סטארטר בCF אבל לא יהיה כוכב או יותר מדי. הגנה טובה ומהירות בCF, אבל הOBP יהיה קצת נמוך ויהיו לא מעט K. בעצם וילי טברז
בורן ישחק CF ביוסטון ויעביר את פנס לRF. זה יישלח את לוק סקוט ל*** למרות שסקוט/פנס לא יורד מפנס/בורן...אז לא בטוח שהם שיפרו את עצמם ויש עכשיו חור בבולפן...אחלה. בנוסף, הם קיבלו את גירי שטחן אינינגים בפיליז שנה שעברה (כל פעם שראיתי אותם הוא זרק ראשון מהבולפן, לפעמים 2-3 אינינגים...) ועוד פרוספקט נחמד אבל בלי הרבה סיכוי לפתוח במייג'ורס. אני אתן לROTOWORLD לדבר פשוט: Third baseman Mike Costanzo was traded from the Phillies to the Astros in a five-player deal. Costanzo, a 2005 second-round pick, hit .270/.368/.490 as a 23-year-old in Double-A last season. He's currently batting .169/.268/.254 in 71 at-bats in the Arizona Fall League. The right-handed hitter strikes out a ton and doesn't have the 30-homer power to make up for it. He's a long shot to contribute in the majors. Geoff Geary was acquired by the Astros in the five-player Brad Lidge trade. Impossible. There was simply no way Ed Wade was going to pull off a five-player deal without getting himself a veteran middle reliever. It couldn't happen. Geary, an extremely valuable workhorse for the Phillies in 2006, saw his ERA rise from 2.96 to 4.41 last season. He's 31 and he doesn't have much of a fastball, so there's no reason to think he'll be much better next year. Astros acquired outfielder Michael Bourn, RHP Geoff Geary and third baseman Mike Costanzo from the Phillies for RHP Brad Lidge and infielder Eric Bruntlett. If you look at it as one year of Lidge for five for Bourn, it doesn't seem so bad. Still, the Astros just weakened their pen and their offense with this stroke. The plan has to be for Bourn to take over in center field, with Hunter Pence going to right. That's hardly certain to be a better combination than Pence in center and Luke Scott in right. In fact, for 2008, we'd say it weakens the team as a whole, even ignoring the giant hole created in the bullpen. Scott is a .273/.366/.516 hitter in 663 major league at-bats. That's 100 points better than Bourn's career minor league OPS. Bourn wasn't a great OBP guy at the top levels of the minors and he strikes out quite a bit. He's a terrific defender and baserunner, but if he doesn't get on-base enough to be a leadoff guy, he'll barely be an adequate regular. The Astros should have gone in a different direction. Related: Eric Bruntlett was sent from Houston to Philadelphia in Wednesday's five-player deal. This wouldn't seem to help him. Bruntlett can be a pretty useful utilityman, but the Astros never gave him more than 140 at-bats in parts of five years with the club. The Phillies, too, would seem to have little room for him. Jimmy Rollins and Chase Utley simply don't get days off. There is an opportunity at third base, but Bruntlett's bat wouldn't play as well there. At least his presence should prevent the Phillies from going out and finding another Abraham Nunez. Phillies acquire RHP Brad Lidge and infielder Eric Bruntlett from the Astros for outfielder Michael Bourn, RHP Geoff Geary and third baseman Mike Costanzo. We're not at all impressed with Ed Wade's first move as Houston's GM. Bourn could have a long career as a fair regular, but he's basically another Willy Taveras for the Astros. If Lidge's arrival in Philadelphia results in Brett Myers' return to the rotation, this could be a big winner for Pat Gillick. Geary is an average middle reliever and Costanzo's a long shot to have a career, so this basically boils down to Lidge for Bourn. Lidge is only under control for one more year, so it's not a huge slam dunk. Still, turning Myers back into a starter gives the Phillies a bigger rotation upgrade than they possibly could have picked up in free agency.

עוד

-עוד 3B נכנס לבלוק? האנק בליילוק עלול ללכת אם איזו קבוצה תרצה להביא אותו... -הריינג'רס לא מעוניינים בבונדס. בתכלס הוא נשאר עם האייז. אולי האיינג'לס שבטח מעדיפים את איירוד, קבררה, טהדה וכל העולם לפניו. מעבר לזה יש את הפאדרס בNL והקבוצות המסריחות בAL - טמפה, קנזס ובולטימור. -האם בלדלי יכול להישלח בטרייד הנכון? זו הזדמנות טובה לBUY LOW, כי הVALUE שלו ירד בגדול בגלל כל הפציעות...אם הוא יכל לחבר ביחד שנה בריאה - הוא יהיה טוב מאוד. -הנאשינלס דיברו עם המטס על מייק פלפרי וקרלוס גומז בדיבורי טרייד. ג'ו רואץ' וקורדרו נראים כאופציות העיקריות שעלולות להישלח למטס. -בחוזה של ויזקל יש אופציה ל2009 ב5.2 מיליון שתמומש אם ישחק 140 משחקים. הוא מקבל בהעלאה בשכר למרות שהיה אחד החובטים הגרועים בליגה שנה שעברה. -בעקבות הטרייד של לידג': מיירס חוזר לרוטציה, קאוולס מס' 1 בבולפן של האסטרוס, לוק סקוט חסר עבודה. הדודג'רס והיאנקיז הם הקבוצות שהכי מתעניינות בקבררה. על הדודג'רס דיברנו - זה ייקח 2 מקרשואו/קאמפ/לוני או לפחות 1 + לארוץ' + עוד מהטובים של הדודג'רס שלא עולים לי לראש כרגע. יאנקיז - זה ייקח אחד מיוז/צ'מברלין + CF כמו מלקי קבררה. היאנקיז חיים בסרט שלא יוותרו גם על איאן קנדי בשבילו. בהצלחה לעשות טרייד בלעדיי זה...(גם קנדי לא צריך להספיק). איינג'לס - נדמה שאצלם זה בעדיפות שנייה אחרי איירוד. לא שמעתי שמות מוזכרים בקשר אליהם, אבל אני מניח שזה ייקח את ברנדון ווד ועוד כמו הפיצ'ינג פרוספקט הכי טוב שלהם עם "A" ששכחתי את שמו
בוסטון - קשה היה לדמיין שזה לא ייקח את באקהולץ, אבל דיווח אמר לאחרונה: "ג'ייקובי אלסבורי ובאקהולץ או לסטר". אלסבורי ולסטר...לשמור על באקהולץ ולקבל את קבררה. מפתה מאוד לעשות את זה....אם זה בכלל נכון הדיווח הזה... ועדיין נראה שבבוסטון העדיפות היא להחתים את מייק לואל. איירוד אומנם יכול להיות אופציה לא פחות טובה מקבררה אבל הוא מבוגר יותר ויביא איתו את כל עניין הפוסטסיזן והתגובה של האוהדים להבאה שלו. קבררה אופציה אולי עדיפה אבל לו יש את בעיות ההשמנה, ההגנה (איפה ישחק?) והוא יעלה כמות מטורפת של פרוספקטס (לעומת כסף+בחירת דראפט של איירוד)...לכל אחד יש את ה"פלוס" וה"מינוס". מיגל טהדה נראה כתוכנית ב' של היאנקיז אם לא יביאו את קבררה. טהדה יכול להיות זול יחסית בגלל הנפילה הקטנה שלו לאחרונה...אולי לא יעלה יותר מדי והיאנקיז צריכים חובט ימיני. Kazuo Fukumori Yasuhiko Yabuta - עוד 2 רילברים יפניים לMIX.

omri1234567

New member
ניקי אנדרהאנט הוא הפיצ'ר אני מניח שאתה מתכוון

אליו בנוסף בטח נוותר על ווד ואולי גם סנטנה?? יהיה מעניין לראות מה יוחלט , יכול להיות שזה עדיף על כל הכסף הזה לאיי רוד שאתה יכול לחסוף ובעתיד לקנות שחקנים טובים אחרים שיהיו בפרי אייג'נט. אם נלך על איי רוד אני רואה איך אחרי זה גם את ולאד לא נוכל להחתים בחזרה ברגע שיגמר לו על החוזה בקיצור לא יודע אם איי רוד זה דבר טוב בשבילנו

כן הוא...

האמת שזכרתי שזה משהו כזה רק לא הייתי בטוח איך לתרגם לעברית ואם ככה באמת זה הולך
אל תשכח שגם קבררה צריך הארכה. יש לו עוד שנתיים בבעלות הקבוצה - השנה הוא צפוי להרוויח 11-12 מיליון בARBITRATION ושנה הבאה זה יכול לצמוח ל17-18 מיליון....כבר עדיף לקבוצה לתת לו את החוזה של איזה 7 שנים, 20 מיליון לשנה שהוא מחפש כבר עכשיו ולחסוך מעצמה שהוא יהיה אצלם רק שנתיים...

אם אני בוסטון אני עושה ת'טרייד הזה.

עם כל הכבוד לאלסבורי ולפתיחת קריירה היפה שלו, הוא אמור להיות לידאוף היטר מהיר שיעלה על הבסיסים. זה דבר חשוב לקבוצה אבל לא חשוב כמו עוד פאוור היטר שמסוגל לחבוט 40+ HR, לחבוט 350. ולהכניס 330 RBIs. ובקשר ללסטר... אני חושב שהוא יצליח הרבה פחות מבאקהולץ. הרבה הרבה פחות. אם זה לסטר ואלסבורי - לקבררה. בוסטון מרוויחים. אם זה אלסבורי ובאקהולץ - לקבררה... זה די שווה אבל עדיין בוסטון מרוויחים :p כל זאת רק בתנאי שהם חותמים את קבררה לחוזה ארוך טווח. כי נשאר לו רק שנתיים בחוזה וזה לא שווה את אלסבורי ובאקהולץ אחרת.

מצפים הרבה מקבררה...

אבל אני לא יודע אם הוא יצליח אי פעם להכניס 330 RBI בעונה
לסטר ואלסבורי בטח לא יספיקו לבד, כמו שהנלי/סנצ'ז לא הספיקו...נצטרך להוסיף כאלה קצת פחות טובים. נראה לי שהייתי עושה את זה בלי ספק, עם כמה שאני אוהב את שניהם. הייתי מעדיף להשאיר את אלסבורי או את באקהולץ...לא יודע אם הייתי מסכים לשניהם.

הנה עומרי האיינג'לס מראים הכי הרבה עניין בו

בקבררה הכוונה: The Angels are showing the heaviest interest in Miguel Cabrera, according to FOXSports.com's Ken Rosenthal. The Marlins are insisting that Howie Kendrick be involved in the deal, which is smart on their part. If they received him, they could move Dan Uggla to third base and improve their infield defense considerably. The Angels would prefer to make Brandon Wood a center piece of the deal. If they could get Cabrera for Wood, Ervin Santana and Jeff Mathis, they'd have to jump. The Marlins, though, should target Jered Weaver over Santana if they're not going to get Kendrick. Source: FOXSports.com

והנה עוד חדשות:

-שאפירו (GM אינדיאנס) הודיע שהוא מכין הצעה לטווח הארוך לסיסי סאבת'יה, אבל הוא חייב לקבל אישור מהבעלים קודם כל. -פתאום קני רוג'רס מעוניין לבחון אופציות אחרות ("מה שם בחוץ" מה שנקרא
) לפי הGM של דטרויט, ולא לחזור אוטומטית לטייגרס. אם רוג'רס לא יחזור הטייגרס עלולים לפנות לקרלוס סילבה. -הטווינס והפאדרס לא התקדמו יותר מדי בדיבורים על צ'יסי הידלי. -הטווינס גם אוהבים את קרלוס גומז בתור המחליף לטורי האנטר. עם מילדג' ובלטראן, המטס יכולים להרשות לעצמם לוותר על גומז. -ועוד אחד על הטווינס: בנוסף הם מתעניינים בכל האאוטפילדרים של טמפה - אפטון, יאנג ובלדלי
למקרה שלא ברור...הם מחפשים אאוטפילדר (שחור?
) להחליף את טורי האנטר. -אז אחרי ששמענו על 5 מטרות של הטווינס, מי הם ישלחו בשבילם? ובכן נראה כי הם מוכנים לוותר על מאט גרזה בשביל חובט צעיר מהטובים. בעבר ויתרו על סוריאנו תמורת גרזה. אחרי פתיחה יפה לקריירה, גרזה צפוי לצבור הרבה עניין. -נראה שהרויאלס החליטו להשאיר את ג'ואקים סוריאה בתפקיד הקלוזר, ולא להעביר אותו לרוטציה כפי שחשבו. -הרוקיז הציעו חוזים דומים של שנה אחת ובין 1 ל2 מיליון ללטרוי הוקינס ומאט הרג'ס. הם לא יבכו יותר מדי אם הם יעזבו. -הריינג'רס מוכנים להציע לאיאן קינסלר הצעה שתשאיר אותו בטקסס עד ל2012. אין להם כוח להתעסק כל שנה עם כמה הוא ירוויח בשנה הבאה... -מלווין מורה מוכן לבטל את הנו טרייד שלו אם האורילוס מעוניינים להיכנס לREBUILDING...למישהו יש מושג איפה בולטימור עכשיו? גם לא לההנהלה שלהם נראה לי...עוד 3B? לא יודע אם ימצאו לו קבוצה. -אנדי פטיט אמר שיחליט לפני ה1 בינואר...אחרי ששיא האוף סיזן יעבור...GREAT.... -הפאדרס והרויאלס מתעניינים במאט קלמנט בתור פרוייקט REHAB כזה...הוא בטח יעדיף את הפאדרס בהם גדל...ומי לא יעדיף את הפאדרס? -סן דייגו והיאנקיז דיברו בקצרה על טרייד אפשרי של ג'ייק פיבי בשביל פיליפ יוז ומלקי קבררה. לא יקרה כלום, אבל זה עלה לפי באסטר אונלי. -הפיליז קרובים להחתמת ג'יי סי רומרו על חוזה רב שנתי...מעניין כמה הוא הוציא מהם בעקבות איך שזרק אצלם... -הטייגרס דיברו עם הרוקיז על בריאן פואנטס, שלהזכירכם בבלוק ויצבור עניין רב. -האורילוס מעוניינים להביא את קייל פרנסוורת' מהיאנקיז. אולי לא כחלק מעסקה של מיגל טהדה, אבל הם יכולים להכניס אותו בתור קלוזר...בכל מקרה, לא ממש הלך להם שם שנה שעברה... -הברייבס מרגישים בנוח עם אסקיובר בתור הSS היומיומי אחרי הטרייד של רנטריה, אבל מתכוונים להביא באקאפ אמיתי למקרה ש... -הברייבס מדברים עם רון מהאיי, הרילבר שקיבלו יחד עם טשיירה...אבל לא בטוח שיענו לדרישות שלו. -הקאבס רציניים מאוד לגבי קאז מטסוי...לא ברור ממש למה ב2B...ואופציית SS לא נראית הכי סבירה...אני מניח שאליקו (שכבר לא עונה לי יומיים!
) לא יאהב את זה. אולי הם מביאים אותו כעזרה בלהביא את כל היפניים שהם רוצים. לאחרונה גם הם הראו עניין בHitoki Iwase הקלוזר הכי טוב ביפן, בן ה33. -בילי בין הGM של אוקלנד שוקל ברצינות האם להיכנס למצב "REBUILDING" או ללכת על זה...הוא יחליט עד הווינטר מיטינגס (תחילת דצמבר). בלנטון, אמברי, ג'ונסון, קוטסיי וקלרו יהיו בדרך החוצה במקרה של REBUILDING. דן הארן, מארק אליס, אריק צ'אווז ובובי קוסבי אולי גם. -הטווינס נכנסו שוב למו"מ עם סנטנה, אבל מאוד לא סביר שיהיה סיכום. -גם הדודג'רס כנראה מעוניינים בפוקודום. -המטס והקאבס כנראה מעוניינים בסילבה. -המטס דיברו עם בוראס בקשר לכל השחקנים שלו. קייל לוהש, קים, רוג'רס וגנייה מוזכרים. העדיפות שלהם נשארת פיצ'ינג, למרות AROD. -הGM של הריינג'רס פתוח לטרייד של פדילה. הוא גם אמר שהם התעניינו בשלל היפנים שמגיעים לUS.

omri1234567

New member
אני לא ממש מוכן לוותר על על קנדריק

או וויבר זה נשמע כבד מדי , אבל מתיס סנטנה וווד עכשיו הייתי עושה את הטרייד תאמת אבל מעבר של קנדריק מחזיר את פיגינס לתפקיד הראשי שלו בקריירה שזה סקנד בייס ואז זה משחרר לנו מקום לדי אייג' טוב ואז חואן ריברה בריא יכול להשתלב בליין אפ הזה כי הוא אווט פילדר אבל הוא לא ישחק לפני גררו או גרט אנדרסון ולא גארי מתיוס ג'וניור אז זה אומר שמעבר של קנדריק מזיז את פיגי מהדי אייג' ופותח אפשרות לריברה תאמת עכשיו שאני חושב אולי הייתי עושה את הטרייד הזה אבל הבעיה הכי גדולה זה הדיפנס הנוראי של כבררה

LADodger

New member
אצלנו כולם בעד שקבררה יילך לאיינג'לס,

כי ככה הסיכויים להביא את איי-רוד קופצים לשמיים... אם זה באמת נכון אז גם אני בעד!

chaiel

New member
כולם?

אני ממש לא. אם זה בשביל חוזה של 300+ ל10 שנים אז שילך לקבוצה אחרת ואמן יגמור את הקריירה בפציעה הכי מכאיבה שיש. פשוט מגעיל. חוצמזה זה יתקע את הדודג'רס ל10 שנים הבאות.

omri1234567

New member
צודק, הוא לא שווה את הסכום הזה

אף בן אדם לא שווה את הסכום הזה הכול בגלל יאנקיס ובוראס שבשנה שהוא עבר ליאנקיס 2004 עשו את העברה הזו יקרה מדי ויהיה קשה מאוד לרדת מזה עכשיו והסכום הגבוהה הזה הוא מוגזם סילחו לי הוא לא שווה את זה ואני מאוד מקווה שכול המנג'רים לא יסכימו למחיר הזה שבוראס חושב שהוא שווה שזה איזה חוזה של 10 שנים עם 300 פלוס מיליון ילחמו בו והמחיר יירד בהרבה!! שונא את המחיר שהם חושבים שהוא שווה זה ממש מוגזם אני מעדיף טרייד ולהביא את כבררה ואתה נשאר עם כסף להביא עוד חובט טוב או פיצ'ר טוב כבר עדיך על כל הבולשיט הזה עם איי רוד

לא נראה לי שמישהו חושב שקבררה לא עדיף על

איירוד כשחקן עכשיו - ורק בגלל שהוא בן 24 ואיירוד גדול ממנו ב8 שנים...אבל זה לא ככה, צריך להסתכל על זה ככה: קבררה + בחירת דראפט (שאיירוד יעלה...) + "כסף" - כשצריך לשלם לקבררה 12 מיליון שנה הבאה ואם אתה חכם אז כבר עכשיו לדבר על הארכת חוזה - חוזה שיכול להיות לא רחוק משל איירוד...משהו כמו 7 שנים 150 מיליון ככה. או איירוד + פרוספקט תותח 1 + פרוספקט תותח 2 + שאר המחיר של קבררה. אם הייתי מעדיף את קבררה ובחירת הדראפט, או את איירוד ב10/300 + באקהולץ/לסטר + אלסבורי? נראה לי שהייתי הולך עם איירוד. לפחות יודעים שהוא יכול לשחק 3B...(גם אם אגב לא שומרים על הפרוספקטים אני מעדיף שיהיו לי אותם כדי שאני יוכל להביא איזה פיצ'ר או חובט טוב מאשר הכסף...עם פרוספקטים אפשר להביא איזה סנטנה או שיטס. עם הכסף את מי? קרלוס סילבה? שום פיצ'ר טוב כמעט ולא מגיע לFA יותר...ואם הוא כן ההחתמה משוגעת...ברצינות, מתי הייתה החתמת FA אחת טובה? אני לא מתכוונים לחוזים קטנים כאלו שבסופו מסתברים כגאונים (קווין מילווד 2005 עם האינדיאנס) אלא השחקנים הכי טובים במרקט, אלו ששומרים בשבילם את הכסף...הרי הם תמיד הBUST...זיטו וכל מי שבראש רשימת FA בכל אוף סיזן). אגב, למה יאנקיז? זה טקסס ובוראס שחתמו על החוזה ב2000...הוא עבר ליאנקיז בטרייד...

למעלה