חדשה [:

את צריכה טיפול אנרגטי

וזה לא קשור למאגיה זה קשור למה שעובר עלייך כרגע עם המחלות ול מה שכרוך הכך. הייתי פונה במקומך לאיזה שהוא טיפול אנרגטי או טיפול הילינג או טיפול בביו אנרגייה כמובן שכשאמן אני תמיד ממליצה גם על טיפולים שאמניים. אם תרצי הפניות מדוייקות את מוזמנת לפנות אלי בפרטי.

Bastat

New member
../images/Emo142.gif דעתי היא...

באם כבר באנרגיות אסכינן אזי... - אני דווקא הייתי הכי ממליצה לך להתחיל לתרגל מעברים קסומים אני חושבת שפשוט האנרגיה שלך מפוזרת לך בגוף ובהילה ורחוקה ממרכזי האנרגיה ולכן אני הכי ממליצה לתרגל מעברים קסומים שזהו סוג של ספורט שאמני נקרא לו כך :) שבעזרתו אנו למדים להחזיר לעצמנו את האנרגיה לתוך המרכזים באם זה מעניין אותך אני אפנה אותך בשמחה למורה שמומחה למעברים קסומים שהוא בעצמו אדם משכמו ומעלה

PurpleFilth

New member
או, לחילופין,

היא יכולה ללמוד בעצמה ולחסוך את התלות באחרים.

הניה 1

New member
מעברים קסומים

איך אני יכולה ללמד את עצמי על מעברים קסומים אני קוראת את התגובות שלכם לשאלות וסליחה שאני מתפרצת פה באמצע האם לימוד עצמי על מעברים קסומים נעשה דרך ספרים אבקש הדרכה תודה

Bastat

New member
תשובה להניה 1

תראי יש ספר שנקרא "מעברים קסומים" שנכתב ע"י קרלוס קסטנדה שבספר יש הסברים לכל המעברים. אני אישית ממליצה להעזר במישהו שלמד את המעברים לבוריים אך זוהי החלטה שלך.... שוב באם את מעוניינת אשמח להפנות אותך

לא בדיוק

הוא כתב ספרים מפוברקים מבחינה אנטרופולוגית. ספריו הוגשו שדוקטורת שלו בנושא חקר התרבות האינדיאנית. בהתחלה קיבלו את ספריו והוא קיבל עליהם הכרה אנטרופולוגית ודוקטורת. לאחר מכן התברר כי בין ספריו לבין התרבות האינדיאנית האמיתית, הקשר קלוש ביותר. על כן ספריו הם בעצם המצאה אנטרופולגית. זה לא מוריד כמובן מהערך המאגי של ספריו. יותר מכך, לדעתי קרלוס קסטנדה הוא אחד הסופרים המאגיים הגאונים (אם לא "ה"גאון) של המאה ה20 בדיוק בגלל מקוריותו. הוא הצליח "למצוץ מהאצבע" תורה מאגית חדשה ומקורית ובו זמנית יעילה, ברורה ומתפקדת. ספריו יחודיים במובן שהם לא מבוססים על מקורות היסטוריים אבל מציגים שיטה שלא נופלת ביעילותה משיטות מאגיות רבות עתיקות יומין.

RainBird

New member
זה מוריד בעיני מהערך של הספרים כי גם אם הם "גרימוארים" מהמעלה הראשונה, הם שימשו לשקר.

יכול להיות שאתה צודק

זו כבר שאלה אחרת בפני עצמה. אבל הספרים שלו אינם בהכרח פיקטיביים רק מעצם כך שהוא שיקר לפקולטה שלו. זה רק אומר שהוא השתמש בהם למטרות שהטוהר האתי שלהן נמצא בספק. למה הוא באמת כתב אותם? השד יודע. בכל מקרה כמות הספרים שלו עולה בהרבה על מה שהוא היה צריך להציג למוסד האקדמי ולכן אני לא חושב שכל הרעיון שלו הסתכם בלקבל תואר במרמה. אתה זה אפשר לעשות בהרבה פחות עבודה ממה שהוא השקיע בכתביו. אפילו תואר אמיתי אפשר לקבל בהרבה פחות עבודה מזה.

Bastat

New member
לא צריך להגזים זוהי לא תלות באחרים

ללכת וללמוד דברים חדשים !!!!! אני בטוחה שגם את למדת דברים ממורים שונים ולא רק לבד

ההליכה למרפא איננה תלות

כל מטפל יכול לספר לך שכשהוא צריך טיפול רציני הוא הולך למישהו שיטפל בו. לטפל בעצמנו זה יחסית קשה והרבה פחות יעיל בעיקר מכיוון שכשכואב לנו וקשה לנו אנחנו לא במיטב היכולת שלנו ואז לנסות לטפל רק יפגע יותר. בקיצור כשלמישהו כואב הוא צריך ללכת לטיפול אם אח"כ היא תתעניין בנושא היא תוכל גם ללמוד לטפל באחרים אבל אין קשר בין הדברים ולהגדיר את ההליכה למרפא כתלות זו התייחסות שעלולה לפגוע באנשים אנחנו נעזרים באנשים מיומנים מאיתנו כשאנחנו צריכים משהו שאיננו בתחום יכולותינו. אני קוראת ספרי מתח שכתבו אחרים ישנה במיטה שבנו אחרים שוכרת בית שבנו אחרים מנגנת בתוף שהכינו אחרים כל אילו מיומנות שאין לי ואני משלמת תמורתם בשימחה. בתמורה הנתינה שלי לחברה היא יכולת הריפוי שלי ואז עושה התופים, הבנאי, עושה המיטות, והסופר מגיעים אלי לטיפול כשהם צריכים כי זו מיומנות שאין להם.

הערה

דבר ספציפי שאיני מסכים איתו: "כל מטפל יכול לספר לך שכשהוא צריך טיפול רציני הוא הולך למישהו שיטפל בו. לטפל בעצמנו זה יחסית קשה והרבה פחות יעיל בעיקר מכיוון שכשכואב לנו וקשה לנו אנחנו לא במיטב היכולת שלנו ואז לנסות לטפל רק יפגע יותר." קודם כל, ההכרזה "כל מטפל" היא מאד בעייתית. מכיוון שאני מניח שלא אני ולא את לא מכירים את כל המטפלים וגם לא את כל סוגי הטיפולים בעולם הייתי נמנע מלצאת בהודעות כאלו. אני אישית, בתור אדם שגם עוסק בטיפול במידה כזו או אחרת, מוחה על כך. נכון שבחלק מהשיטות לטפל בעצמך זה קשה (ובחלק להפך. יש שיטות שטיפול עצמי הוא חלק אינטגרלי מהן. דוגמאות הן: צ'י קונג, רייקי ועוד) אבל באופן כללי טיפול עצמי הוא לא פחות יעיל. כואב\קשה\יכולת פגומה וכו': באופן כללי זה נכון לגבי עבודה מאגית חיצונית. כאשר אדם חולה ולא מאוזן אז לא מומלץ שהוא יתעסק בעבודה חיצונית. לעומת זאת עבודה לתוך עצמו זה מקרה שונה מכיוון שמכשף שמכיר היטב את המערכת שלו יכול לעיתים לאתר הרבה יותר בקלות את מקורות הבעיה והגורמים לה. נכון שכאשר יש בעיה של ממש בהחלט לגיטימי לפנות לעזרה. אכן, עזרה אנושית זה כלי יעיל ורצוי מאד להשתמש בו כשצריכים אותו. אבל לבטל את היכולת של האדם לטפל בעצמו זו הקיצוניות השניה וגם היא יכולה להזיק.

neophile

New member
אתה מדבר על לשמור על הבריאות

כמו צ'י קונג ובכלל ברפואה הסינית\מזרחית מטפלים בבן אדם לפני שהוא חולה ...כדי להשאיר אותו בריא. ברור ששיטות לשמירה על הבריאות הם עצמיות , אך במקרה שאתה זקוק לטיפול עדיף ללכת למטפל הרי אם באמת היית שומר על הבריאות כמו שצריך לא היית הופך לחולה , אך מכיוון שנהפכת כדאי ללכת למטפל , שבסך הכל עוזר לך לעזור לעצמך .

לא נכון כלל

השיטות האלה לא "מטפלות באדם לפני שהוא חולה". לשיטות האלה גישה שונה בתכלית. לפי שיטות אלה האדם הוא לא "בריא כל עוד לא חולה" אלה "חולה כאשר אינו בריא". שים לב להבדל הקטן אך המהותי. ברפואות הללו האדם יכול להיות: א) בריא ב) לא בריא מחלה כלשהי זה לא דבר שמוביל מא' לב' (כמו ברפואה המערבית) אבל תופעת לאווי של ב'. אם האדם נמצא במצב א' אז הוא לא חולה. על כן, כאשר אדם חולה השיטות הללו לא שואפות לפתור ספציפית את המחלה (שהיא רק הסימפטום) אלה להפוך את האדם לבריא (להחזירו למצב א') וכך כל המחלות יעלמו בגלל ששורש הבעיה יעלם. הבסיס של הבריאות הינו כמובן אורח חיים ותזונה נכונים. ברור שיש מקרים יוצאי דופן כאשר התערבות חיצונית קיצונית או מצב בריאותי מוזנח ביותר מובילים לבעיה שהגוף כבר אינו מסוגל להתמודד איתה (או שהאדם קיבל כל מיני "טיפולים" דוגמת ניתוחים והורמונים שאחריהם לטפל בו הרבה יותר בעייתי) ובמקרים כאלו הסיפור כבר הופך הרבה יותר מסובך.

neophile

New member
זה נכון

אבל לדעתי זאת לא הנקודה, הנקודה היא שיש מצבים בהם גם המטפל זקוק לטיפול גם בהתאם לגישה הסינית\מזרחית יהיו מצבים , שבהם ה"שמירה על הבריאות" לא תספיק נניח , אחרי קרב מאגי או ארוע קשה אחר שבו השקעת אנרגיה רבה, נכון שאתה יכול בעצמך אבל זה יקח יותר זמן מאשר אם תלך למישהו שאתה סומך עליו שיעזור לך "להטעין מחדש את הבטרייה"

RainBird

New member
יש תרופות לזה- כמוסות ג'ינג. שעשויות מפולן. אנרגיית יאנג בכדור. טוב גם אחרי שהתייבשת במשך ימים שלמים של מין.

PurpleFilth

New member
הליכה למטפל היא כן תלות, כמו שכתבת.

זו תלות שאת משלימה איתה. בכל חברה בריאה ומתפקדת ישנה תלות הדדית בין בעלי תפקידים. אין לי שום בעיה עם זה כשקונים מיטה, תוף או בית. אבל אני מגיעה לפורום מאגיה וכישוף כדי ללמוד ולהתפתח, לא בשביל להיות פאסיבית ולקבל טיפול.

למעלה