חדשה [:

Dush Baby

New member
חדשה [:

הנושא מאגיה ממש לא חדש לי. הדרך שהגעתי אליו דיי עלובה, אבל אני מאוד מתעניינת בנושא ומנסה ללמוד- אבל אין לי דרך מסודרת ללמוד. רציתי לעלות עניין שקרה לי, ואני מקווה מאוד שמישהו יוכל לעזור לי. מאז ומתמיד הבריאות שלי לא הייתה במצב כל כך טוב, תמיד הייתי נהיית חולה מכל דבר, נפלתי מלא, שברתי עצמות, התעלפתי, תאים במוח התחילו להתנוון[היה לי חום 41.1, כן זה הגיוני ובדקתי את זה עם שלושה מדחומים.] טבעתי פעמיים ויש לי כאבים כרוניים בבטן- שפשוט לא מוצאים מה יש לי שם. לפני כשנה חזרתי בבוקר מבית של חברה שלי עם עוד ילדה- שהייתה פעם חברה טובה שלי. בדרך ראינו אישה כלשהי ששאלה אותנו איך אפשר להגיע לבית קפה באזור, התחלנו ללכת והיא קראה לנו לעצור. חשוב לי לציין שהחולצה שלי כיסתה לי את כל הבטן, היא אמרה לי עברת ניתוח נכון? עניתי בחיוב[אפנדיציט.] ושאלתי איך היא יודעת והיא ענתה שההילה שלי חלשה במקצת. ואז היא התחילה להגיד לי דברים על המשפחה שלי ועל הבריאות של המשפחה שלי, על המצב בין ההורים של זאתי שהייתה איתי ואז היא אמרה לי שני דברים שדיי מציקים לי מאז: 1. היא אמרה שהחברות ביני לבין זאתי שהייתה איתי לא הולכת בדרך הנכונה וזה יסתיים בריב כאשר אחת מאיתנו תעלה למעלה- רבנו, ואני השתנתי לגמריי. נהייתי הרבה יותר נחמדה, הציונים שלי עלו, הפסקתי לעשן ולריב עם אבא שלי. 2. היא אמרה שלכל בן אדם יש נפש תאומה בעולם, או משהו כזה, ושהנפש התאומה שלי מתה. ושעכשיו היא מנסה להרוג גם אותי.-המצב הבריאותי שלי ממש לא בסדר-יש לי קוצר נשימה אבל זה לא בדיוק מוגדר כאסתמה כי ממש לא מבינים מה הבעיה שלי בריאות, יש לי את כל התסמינים של מחלה גנטית חוץ מה-גן שאמור לעשות את זה בדם, והדבר שהכי הטריד אותי-חלמתי שנפלתי משולחנות ונתקעתי עם היד בשולחנות והתעוררתי עם יד שבורה. אבל לא סדק או משהו, שבורה לגמרי. חודשיים גבס ואז כמה חודשים טובים של פיזיותרפיה. התאוריה של ההורים שלי זה שדפקתי את היד שלי בברזל של המיטה- אבל תכלס, מברזל של מיטה לא שוברים את היד. אני לא כזאת חזקה. אז אחרי שחפרתי, השאלה שלי היא: האם זה הגיוני מה שהאישה אמרה? ואם כן, מה אני יכולה לעשות כדי שזה ייפסק. כי אני מתחילה להרגיש כמו בת 80. תודה מראש [:
 

neophile

New member
האם יש לך רקע כלשהוא בתחום?

נראה לי שכדאי לך ללמוד איך להטיל מעגל ולישון בתוכו .
 

PurpleFilth

New member
בובה,

בין אם זה הגיוני או לא, את בבעיה. עזבי את מה שהאישה אמרה לך, המצב הבריאותי שלך חייב שינוי. אז ככה. מאגיה מתחילה ממשמעת עצמית ומכח רצון. רצוי שתכניסי את עצמך לשגרה מפוכחת יותר ובריאה יותר. את מציינת שהפסקת לעשן - זאת התחלה טובה לגילך. איכלי בריא, הקפידי לישון בשעות מסודרות ולעשות כושר (כן כן, קוצר נשימה בלה בלה בלה. תתחילי בקטנה). אני מקווה שאלכוהול וסקס מזדמן הם לא מנת חלקך, גם אל תתחילי. במקביל, אם את *באמת* רוצה לפתור את זה בדרך מאגית, הגבירי את העירנות שלך לאנרגיות סביבך. אני בטוחה שתמצאי בקלות באינטרנט אלפי מאמרים על קריאת הילות. התאמני באופן מסודר וקבוע. נסי גם לחוש את האנרגיות ממש, להזיז אותן, לשחק איתן. אם עדיין אין שיפור נראה לעין אחרי שאת מכניסה את עצמך לשגרה כזאת, נסי לחוש את החורים באנרגיה הפיסית בגוף שלך. אחרי שתמצאי אותם יהיה לך די קל לסגור אותם. אם ההילה שלך חלשה באופן כללי, וטיפול נקודתי לא עוזר, את תמיד יכולה לאכול נשמות של אחרים ובכך להשלים את החסר. בהצלחה.
 

PurpleFilth

New member
איזה רוח? בניגוד למה?

ומה הבעיה לסגור חורים נקודתיים? מהרגע שאתה יודע להזיז אנרגיה, אתה יכול גם לסתום חורים.
 

neophile

New member
לסגור חורים נקודתית אפשר

אבל עם הסערה הריגשית הקרובה הכל ירד לטמיון . לכן כדי ליצור שינוי משמעותי , יש לשנות את הרובד המנטלי ,הפירושים שלנו על המציאות. שדרושה מודעות עצמית כדי להבחין בהם בבירור.
 

neophile

New member
זאת לא עבודה "קלה" בכלל

לא פעם נתקלים בהמון קשיים , ומי שלא נתקל בקשיים בוחר להתחמק מהם שזה מפחית במידה משמעותית את האפקטיביות של העבודה המודעותית. לא אומר שאי אפשר להתמודד עם קשיים בקלות...אבל אם נתחמק מהם לעולם לא נדע איך אנחנו מתמודדים עם קשיים.
 

PurpleFilth

New member
עזוב אותי, באמא'שך.

אתה כבר אבוד, האזניים שלך אטומות לחלוטין בכל הזיבולים הלא מבוססים שאתה זורק לכל עבר. אבל אני מגיבה בכל זאת, בתקווה שאולי קוראים מהצד יבינו את הרעיון שלי יותר לעומק. אני מבינה שעצוב לך שמודעות עצמית ירדה מסדר היום, אבל בעיני זה נושא שאין מה להתעסק בו, והוא מגיע כשעוסקים ממילא בדברים אחרים. לא ברור למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה מדבר על הפירושים שלנו למציאות, כי אני מכירה מודעות עצמית כמופנית כלפי העצמי ולא כלפי הסביבה. בכל אופן, שיגרה ספרטנית תוך שימת דגש על פיתוח חישה אנרגטית נראית לי לחלוטין כמו דבר המביא לשינוי ברמת המודעות העצמית, מעצם העובדה שישנו שינוי נרחב בתודעה, בפיקוס, בפכחות, ובהכוונה לתשומת לב. לכן, יהיה נחמד אם לא מוצא חן בעיניך הפיתרון שלי, לתת פיתרון אחר. "מודעות עצמית" היא כותרת, היא מטרה, אבל מעולם לא הזכרת איך משיגים אותה. ולגבי הסערה הריגשית בכלל אין לי מה לכתוב. אין לי מושג על מה אתה מדבר או מה אתה רוצה מהחיים שלי.
 

neophile

New member
לדעתי יש לך טעות

"כי אני מכירה מודעות עצמית כמופנית כלפי העצמי ולא כלפי הסביבה." זאת הטעות שלך מודעות עצמית , היא מודעות של העצמי , כלפי האישיות ,החושים והסביבה שנקלטת על ידי החושים. על ידי מודעות עצמית את זוכה בפרספקטיבות חדשות על האישיות שלך ועל הסביבה . הדרך להשיג מודעות עצמית היא פשוטה להחריד, אלה אנחנו שמקשים את הדברים . תבחיני בקונפליקטים בין האינסטינקטים למחשבות ולרגשות בשביל זה אי אפשר לחשוב על זה... אי אפשר לסמוך על האינסטיקנטים שהותנו , אפילו על הרגשות אי אפשר לסמוך ברגע שביטלת את שלושתם וואלה- יש לך מודעות עצמית כי שום דבר לא מפריע לה.
 
אני ממליץ לך על דקארט

באמת. במקום להיכנס ללופים של על מה לסמוך ועל מה לא רצוי לפנות למקורות לא רעים בכלל שכבר עבדו על זה. הרגשות וההרגשות שלך אגב, אמינים יותר מההגיון והחשיבה שלך מבחינה פילוסופית. מכיוון שאתה יכול לומר "אני טועה בחשיבתי" אבל אם אתה מרגיש משהו אתה מרגיש אותו נקודה. כך שצר לי, אבל כל הניסיון לבטל אבני בניין של המחשבה שלך (אסוציאטיות ורגשות קודם כל) הוא כמו ניסיון של מחשב להתכחש לבסיס הספירה הבינרי.
 

neophile

New member
אמרתי לבטל?

מודעות עצמית, היא הכרה של העצמי בעצמי , דרך החוויות שלנו שמורכבות מרבדים רבים של מחשבות ורגשות . לא תיתכן הכרה עצמית בעצמי אלה דרך חוויה . האידיאל של המודעות העצמית הולך בערך ככה: "בכל יום אני לומד להכיר את עצמי , בעצמי."
 
מעניין מי

כתב את זה: "אפילו על הרגשות אי אפשר לסמוך ברגע שביטלת את שלושתם וואלה- יש לך מודעות עצמית "
 

neophile

New member
לא ניסחתי את עצמי כראוי

מודעות עצמית מורכבת משני שלבים הראשון הוא הזרם כלפי מטה , של המודעות העצמית לעבר התחושות,המחשבות ,האינסטינקטים שמתנים במידה מסויימת את הקלט החושי שלנו. השני הוא הזרם כלפי מעלה כאשר המידע החושי מעובד דרך המחשבות והתחושות\רגשות מודעות עצמית היא חקר עצמי , להבין איך תבניות המחשבה הרגילות שלנו משפיעות על תפיסת המציאות שלנו . תפיסת מציאות כוללת בסופו של דבר גם את הרגשות שלנו. אם תוכל להשקיט את המחשבות , תוכל להבין את המנגנונים האחרים .... אם תוכל לשלוט בהתפרצויות רגשיות ובמתחים המחשבות שלך יהיו יותר צלולות . אם תתאמן באומנות לחימה האינסטינקטים שלך יהיו מדודים יותר לבטל זאת לא מילה טובה
 
למעלה