חדשה.....

איך מסתדרת?

שמחה שאת שם? וואי יש לכם את החופים הכי גנובים, איזה כיף לך :)) וגם אין לכם חורף נצחי כמו בוסטון.. חחח כיף

../images/Emo13.gif

about math- that's why i told my parents that if we're moving back we have to do it fast... oh, and the tzvi'ut... defenatly... and I'm tired of teachers that don't teach english correcting my speling!

מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך את מעיזה לדבר בכזאת שפה מגעילה?!?!?!?! ממש הערה מזלזלת ופוגעת בקבוצת אוכלוסיה של למעלה מ250 מיליון איש. אני בשוק שההודעה הזאת נשארת בפורום ללא התערבות מצד ההנהלה
צורה לך

וואו, היסטריה!

חלק מהחברות הכי טובות שלי בעולם אמריקאיות.... אני מתה על העם הזה, באמת... פשוט יש קטעים שבהם הם לא מבינים כ"כ אנשים... וזה ממש מעצבן אני בסה"כ מזדהה, ואמרתי את זה בצחוק. בתור מורחק מהפורום אני לא מבינה למה אתה מדבר.... המממ

feeler

New member
מסכימה לחלוטין...

בחלק מהדברים... הם לא ממש פתוחים, אין מה לעשות...

Julia16

New member
מתוקה שלי, אני מרגישה בדיוק כמוך!

מתוקה, אני גרה באנגליה כבר יותר מ3 שנים ואני ממש מסכימה ומזדהה עם כל מה שאת אומרת! (כולם פה כבר יודעים את זה, אבל בשבילך...) גם האנגלים הם כאלה...הקשרים שלהם הם מאוד שטחיים והם בכלל לא קרובים ל'חברים' שלהם, הם לא נפגשים אחרי בית ספר ובכלל הם לא מכירים את האנשים שאותם הם מגדירים כחברים. גם פה הם מאוד ריקים ושטחיים ולא יודעים בכלל לנהל שיחות וגם לא מעניין אותם לדבר על כלום ואין להם כמעט דעות על שום דבר. גם פה הם לא אכפתיים, לא יודעים להזדהות, לא נפתחים, עסוקים רק בלהיות 'מנומסים' לכאורה ובכלל לא מתנהגים כמו עצמם וכמו אנשים נורמלים... אני חוויתי את הכל על בשרי ואני יודעת בדויק איך את מרגישה, ובגלל זה אני מתכוונת עוד שנתיים לחזור לארץ ולא מעניין אותי כלום. מספיק סבלתי פה 3 שנים ובאמת הנעורים שלי נהרסו. בכל מקרה, את צריכה לחשוב על הטוב שיוצא להורים שלך מהמעבר, על כמה שעכשיו החיים שלהם יותר קלים (אם זה מבחינה כלכלית ואם מבחינות אחרות) ומהבחינה שלך, אני מאוד מאוד מקווה שדברים יסתדרו בשבילך, שתמצאי לפחות מישהו אחד שיהיה בשבילך באיזה שהיא צורה כמו חבר טוב מהארץ (אני יודעת שאף אחד לא יהיה בשבילך כמו החברים שלך מהארץ אבל לפחות מישהו להסתובב איתו וכאלה)ואני מאחלת לך שתצליחי לשכנע אותם לחזור כי אני יודעת כמה קשה לך שם ובאמת איזה בזבוז זה בשבילך. אז בהצלחה, ליבי.

וואי.....

קשה איתם, רובוטים..... לא היה לי מושג שזה גם ככה באנגליה.... בע טוב לפחות לדעת שאני לא לבד... חח תודה מותק :))))

CosmikDebris

New member
איך מתמודדים??

סמים ואלכוהול. ונראה לי שאני כבר יפסיק לצחוק על זה - אנ י די מבקש שיצחקו עלי. נו כן, זה חלק מהתשומת לב שאני רוצה. בכל מקרה אל תדאגי את שם תהני עם מה שיש ולכי למלא מלא הופעות ומוזיקה! קאט - מתנגן לי עכשיו דיסקו 2000! בכל מקרה - זה רק בניו יורק שאנשים לא צבועים והם סתם אנשים כמו בשאר העולם? מה זה צבועים? כולנו צבועים. באמריקה יש הופעות טובות! וחוץ מזה בוסטון אמורה להיות עיר מגיבה, אני צריך לבקר שם מתישהו.

עיר לזקנים../images/Emo70.gif../images/Emo72.gif

בלי לפגוע אבל בוסטון זאת עיר של מבוגרים, אין שם אקשן כמו בניו יורק והצעירים היחדים שיש שם זה רק האלה מהאוינברסיטה נו איך קוראים לה...אה הארוורד!! אבל זאת עיר ממש יפה נכנסים אליה דרך גשר ענק כזה, אומרים שהיא מזכירה את סן פרנסיסקו חוץ מהלעיות והירידות

עלק עלק עלק עלק עלק!!!!!!!!11

בוסטון?? איר של מה?! נו ווי!! זו עיר כל כך צעירה...זה מדהים!! נכון ניו יורק יותר כזה..לא יודעת עם המון אנשים והכל אבל בוסטון?!?!?! מדהימה!!!!!!!!!!!!1 מאיפה את בבוסטון? גם אני מבוסטון....חח בטח בסוף אני מכירה אותך סתם חחח אממ אני גלי כיתה ט' מברוקליין...

יא פוסטמה זאת לירון!!! חחחחח

גלי בנו בסוף את מכירה אותי מה???? חחח איך בצייפר?? אני צריכה לבוא לחלון יותר..... חחח

המממ טוב...

מצ'עמם פה אני מודה, אבל זה רק כי אני מסתובבת עם אמריקקות, אני חוזרת "אני צריכה לבוא לחלון יותר!!" גלי פליז פורגיב מי! חחח חחח סתם לא דווקא ממש סבבה פה, אבל בארץ יותר טוב.... חחח סתם היה לי אתמול יום גרוע בגלל זה קטרתי כ"כ על זה... חחח PMS אין מה לשפוט אותי.... אז היי כולם, המון המון תודה על הוולקמים, אתם ממש פורום חמוד ואוהב ואני שמחה להצטרף! מקווה להכיר את כולם יותר טוב בהמשך.... אם יוצא לכם ספרו מאיפה אתם :) ביי בינתיים לירון

וולקאם

כמו שאת רואה, הרבה פה בדיוק באותו מצב כמוך ובשביל זה אנחנו פה, לקטר!
ברוכה הבאה לפורום!

למעלה