חדשה.....

feeler

New member
תגידי, היית כבר קודם (לגור) בבוסטון

? סביבות כיתה ז' ככה...?

וואי איזה איחוד משפחתי...

יש לי פה על המדף את הנר שהבאת לי בכיתה ד, ועל המיטה את הכרית פו הדב... חיחיחי את מאמינה?? תמסרי ד"ש להורים! ואני רוצה ממך הסברים מפורטים שומעת????

feeler

New member
את נורמלית??

איך לא אמרת לי שאת שוב נוסעת אם ידעת שיכול להיות שאנחנו עוברים???

יוווווו

חיייי על מי את צוחקת את מכירה אותי, ויותר מדיי טוב חחחחח מה לעשות כבר שנים לא דברנו, בכלל לא ידעתי שאת נוסעת.... יו אלוהיםםםם איזה עולם קטן.... מה קטן, פצפון!

ברור!! יע קרועה....

את שולחת לי את השירים מהפסקול!! :) יווו אני מתמלאת ברגעים אלו ממש בגעגועים עזים לקניון איילון... חיחיחי וואי עוד יש לכם את הדירה בהשושנים? חח עם הנטיפים מהתקרה בסלון?? ומה שלום ההללים? והבן דוד של אבינדב.. שיי?? זה שהיה חבר שלך בד'? חחחח מה ההורים שלך עושים בבסתדה? בטח אבא שלך באיזה מסרה גבוהה, מתאים לו...... חיחי וואי..... תגידי את לוקחת ספרדית 5AP בבצפר החדש או משו?? כי היה מתאים לך... חח לא שאת צריכה! :) אני מצלצלת אלייך מחר אחה"צ (שישי), כדאי לך מאוד להיות בבית... ראי הוזהרת! מתי ההום קמינג שלך?? תהני מותק יוווו שנים.....................

feeler

New member
טוב, אז ככה...

אני לא לוקחת ספרדית, אני לוקחת צרפתית 2 אבל שנה הבאה אני אהיה ב-4 (קופםצת על שלוש...), ואנחנו פה לדוקטורט של אבא, כפי שאת כבר יודעת... ההום קמינג שלי ביום שבת (מחר) ואני מתה מהתרגשות כבר, למרות שאני בדרך כלל לא ככה... לי אין בצפר היום (יום שישי), אז אין לי בעיה שתצלצלי ברגע זה. וכדאי לך מאד להיות בניו יורק ביום שבת, אחרת אני אכריח את אמא שלי לסוע עד בוסטון, וזה יהיה מאד ארוך ואני אגיע אלייך עצבנית. תיזהרי.

קופצת ל4 יע חכמה!! גם אני רוצה

יו תהני בהום קמינג, אני אדבר עם ההורים שלי למרות שאין סיכוי, אני תמיד מבקשת מהם לסוע לניו יורק והם אף פעם לא נותנים.. אבל אולי לכבודך כי את כזאת special הממ את באמת צריכה לבוא אליי פעם, אני רוצה להראות לך אתהאזור ואת כל החברה ושטויות ועניינים! חחחח עוד נדבר, אני מצלצלת עוד מעט...

feeler

New member
חחח...

טוב, אם את בבית אני מצלצלת עכשיו, נמאס לי.... תשלחי לי תמונה שלך או משו, אני חייבת לראות איך את נראית, בטח השתנית נורא.... אני לא ממש השתניתי, אבל יש פה איפשהו תמונה שלי בפורום, את יכולה לחפש אותה אם בא לך (רמז להוסיף אותי לגלרייה...
) וואי! אני לא מאמינה איזה שימושים אני מוצאת לפורום הזה!!! (כן, אני יודעת שאני משוגעת.... לא נורא, נכון?)

לירון

סעי באוטובוס מצ'יינה טאון עם עוד מישהו, זה 10$ כל כיוון, ואת מגיעה מצ'יינה בוסטון לצ'יינה ניו יורק זה מה שעשינו בצופים היה חיה רק אל תלכי שם לשירותים, תעשי לי טובה

feeler

New member
הומקמינג -

משחק הפוטבול הראשון של הבצפר שלך לעונה נקרא בארה"ב homecoming game. יש יום לאחריו (או באותו יום, אם זה שוחק בשבת) נשף כזה בד"כ...

אסף 8

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גמני חדש אני במצב דומה, בחלק מהדברים והחלק השני כל כך מקווה שלא, אני בקנדה, ואני אמור להיות פה שנה שנתיים, ואני כל כך מתגעגע לחברים ולמשפחה....

זה לא קורה לכולם...

אבל בכל אופן אתה לא לבד ומתרגלים זה גם יכול להיות כיף :) לא כמו בארץ אבל כיף בצורות אחרות:)

central girl

New member
הייתי מתחלפת איתך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הלוואי עליי לגור בארה'ב
הייתי שם 5 שבועות והיה מדהים אני חולה על הארץ הזאת

נו באמת

לגור שם זה סיפור אחר לגמרי.... כשאת באה למקום שבחיים לא היית בו קודם בידיעה שלא תראי את כל מה שיקר לך במשך שנה שלמה, את לא מי יודע מה מאושרת מזה כשאת הולכת לבצפר ואת לא מבינה מה אומרים לך כששואלים "אפשר מספריים" זה לא הכי מדהים בעולם כשיושבים 5 שעות על שיעורים כל יום עם מילון... כשכולם מסביבך סנוביים מחורבנים... שנתיים שלמות.... זה לא כזה סבבה. זה היה ממש טראומתי בשבילי השנתיים הראשונות פה, הדבר הטוב היחיד שיצא לי מהם זה שלמדתי אנגלית... וקצת התחזקה לי האישיות... זה מה שקורה כשמתמודדים עם דברים קשים. לא כזה הלוואי עלייך. באמת.

למעלה