אז זהו..
שהיום כבר יודעים מי היה הכותב המרכזי של כל שיר.. תכתוב בויקיפדיה או בגוגל ומשם תעבור לויקיפדיה שם של שיר ותמצא מידע על כמעט כל שיר שלהם ובו בדיוק מי כתב מה מהראיונות שהם פרסמו, ויש המון מידע. מה שכן מכשיל זו העובדה שהם בכל זאת עבדו בעבודת צוות, לדוגמא כשפול כתב שיר או הלחין משהו הרבה פעמים ג'ון היה עוזר לו להשלים את המילים או מוסיף קטע חסר שהיה לו מתאים שיהיה בשיר. אם ציינתם את a day in the life אז אני זוכר שג'ון כתב את הבתים והקטע הלא קשור שיש באמצע הוא בדיוק מה שהוא- קטע לא קשור שכתב פול בזמן אחר והם החליטו לשלב אותם ביחד. או נגיד יסטרדיי היה שיר שכתב פול, אבל ג'ון עזר לפול לחבר את המילים לשיר אחרי שבמשך הרבה זמן הוא לא מצא את המילים המתאימות. ו בכל זאת עם כל מה שאמרתי עדיין בד"כ אפשר לקבוע מי התורם המרכזי לכל שיר. ולא יודע, אני התחלתי להרגיש שג'ון היה המרכזי מאחורי השירים הטובים- כל מה שאני אומר פה זה מתחושות וידע קטן אבל נראה לי שהוא היה הגורם המרכזי בבחירת השירים, בסינון הקטעים הלא טובים והרכבת האלבומים המצוינים של הלהקה. נראה לי שהם היו צריכים אחד כמו ג'ון שישתלט על הפיקוד של הלהקה ויגיד מה טוב ומה לא. כמובן שאני לא מזלזל בכלל בכישרון היצירה של האחרים ובראשם לדעתי פול, שכתב חלק לא קטן מהשירים האהובים עליי ביותר.