חדשה

ORBITTE

New member
ברוכה הבאה לך=]

תהני יש פה אחלה אנשים..=]] אני כבר אוהבת אותך! גם את אואזיס את אוהבת וגם את ביטלס!!
 

Wild Honey Pie

New member
הו תודה!../images/Emo9.gif

גם אני אוהבת אותך
כן,אני רואה שיש פה אחלה אנשים,איזה כיף
 

YOasis

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo140.gif

איזה כיף! אני יונת עוד מעט 17(אני זאת שיש לה שבועיים לפני רועי יומולדת
). הביטלס זה טוב! ג'ון--> פול וג'ורג' ביחד(לא הצלחתי להחליט) --> רינגו. זה הסדר שלי
תהני לך.
 

RoySupernova

New member
רק שבוע לפני!

ובשבילי זה ג'ון-פול-ג'ורג'-רינגו.. ג'ון ופול הם האסים כמובן אבל ג'ון הוא הג'וקר האמיתי פה לדעתי, וזה בלי קשר לזה שהוא הפך לקדוש מעונה ופול לא, אני פשוט חושב שהוא היה אחראי יותר לשירים המדהימים של הלהקה.
 

YOasis

New member
אופס, התבלבלתי עם חברה שלי!

לה יש שבועיים אחרי. וכן, אתה שבוע אחרי אני זוכרת! (יש לך יומולדת בתאריך של הסולן מג'ייף של פאניקה! בדיסקו חח) אני גם חושבת, השירים של ג'ון הרבה יותר מתחברים אלי... הוא פשוט יותר. לא יודעת... יוצא שרוב השירים של ג'ון משמעותיים יותר בעייני. פול גם מדהים. אני מעריכה יותר את ג'ון אבל... ואת ג'ורג' גם. עזוב, זה כבר לפורום אחר
.
 

RoySupernova

New member
מגניב..

אני אוהב לשמוע על אנשים שנולדו בתאריך שלי.. חח ואני גם מכיר מישהו שנולד שבוע אחריי. אפילו שניים.
 

shmuelr

New member
אני חושב שזה לא הכי נכון לאמר יונת.

הקטע הטוב בביטלס זה שהם אף פעם לא באמת חשפו את מי כתב את מה. הם עשו פשוט הכל ביחד , ממילה למילה מ-תו לתו.. ככה שאי אפשר לדעת בוודאות איזה שיר ג'ון כתב או איזה שיר פול. אפשר אולי לנסות להבין לפי הלחנים, לדוגמא: השיר Lovely rita מ-Sgt papper נשמע כל כך מקרטני עד שאני מרגיש שאני ממש רואה אותו בבית ומלחין.. ומצד שני A day in the life מאותו תקליט נשמע כל כך בלדת לנון שזה מדהים. אבל אין לדעת. הם חתומים על שני הלחנים יחד. מבינה?
דרך אגב, הרבה אנשים ואני אחד מהם חושבים שהגאון ביותר היה ג'ורג' אריסון , רק שהסופרסטארים היו ג'ון ופול שדחקו אותו לפינה ולא נתנו לו יכולת ביטוי גבוה כמו שהוא היה צריך לקבל, וזה חבל. אבל, יש את זה בכל להקה.
 

YOasis

New member
נכון, זה ידוע

אבל מצד שני הרבה שירים מוצהרים שמישהו מסויים הלחין וכתב אותם. כתוב L/M אבל תכלס יודעים שג'ון כתב את סטרוברי פילדס ופול את יסטרדיי (סתם דוגמאות שהן ברורות מאליו...), מבין? יש שירים מהטובים ביותר שאין טעם להישאר בבועה שטוב, אי אפשר לדעת מי כתב מה... הדברים האלה כבר ידועים היום. וצודק בקשר לג'ורג', הוא השאיר את חותמו על כמה מהשירים הטובים ביותר של הלהקה כמו "while my guitar... ", here comes the sun ועוד המון יפייפיים. רואים את זה אחר כך בקריירת סולו המקסימה שהוא בנה לעצמו.
 

RoySupernova

New member
אז זהו..

שהיום כבר יודעים מי היה הכותב המרכזי של כל שיר.. תכתוב בויקיפדיה או בגוגל ומשם תעבור לויקיפדיה שם של שיר ותמצא מידע על כמעט כל שיר שלהם ובו בדיוק מי כתב מה מהראיונות שהם פרסמו, ויש המון מידע. מה שכן מכשיל זו העובדה שהם בכל זאת עבדו בעבודת צוות, לדוגמא כשפול כתב שיר או הלחין משהו הרבה פעמים ג'ון היה עוזר לו להשלים את המילים או מוסיף קטע חסר שהיה לו מתאים שיהיה בשיר. אם ציינתם את a day in the life אז אני זוכר שג'ון כתב את הבתים והקטע הלא קשור שיש באמצע הוא בדיוק מה שהוא- קטע לא קשור שכתב פול בזמן אחר והם החליטו לשלב אותם ביחד. או נגיד יסטרדיי היה שיר שכתב פול, אבל ג'ון עזר לפול לחבר את המילים לשיר אחרי שבמשך הרבה זמן הוא לא מצא את המילים המתאימות. ו בכל זאת עם כל מה שאמרתי עדיין בד"כ אפשר לקבוע מי התורם המרכזי לכל שיר. ולא יודע, אני התחלתי להרגיש שג'ון היה המרכזי מאחורי השירים הטובים- כל מה שאני אומר פה זה מתחושות וידע קטן אבל נראה לי שהוא היה הגורם המרכזי בבחירת השירים, בסינון הקטעים הלא טובים והרכבת האלבומים המצוינים של הלהקה. נראה לי שהם היו צריכים אחד כמו ג'ון שישתלט על הפיקוד של הלהקה ויגיד מה טוב ומה לא. כמובן שאני לא מזלזל בכלל בכישרון היצירה של האחרים ובראשם לדעתי פול, שכתב חלק לא קטן מהשירים האהובים עליי ביותר.
 

Wild Honey Pie

New member
:)

צודק,ג'ון היה אחראי יותר על לשירים חזקים של הלהקה,כאלה גאוניים,אבל אני מסתכלת על התמונה הכוללת-גם על האישיות,על כישרון הנגינה(אומרים שג'ורג' היה נגן מוכשר יותר מג'ון למשל)וגם-ג'ון ופול לקחו את הפוקוס,ולא נתנו לרינגו/ג'ורג' להתפתח כמו שצריך-דחפו אותם לצד. אתם באמת מתאימים לפורום הביטלסP:
 

Wild Honey Pie

New member
תודה!

חע,הרבה לא מעריכים את רינגוXD ורוב האנשים מעדיפים את ג'ון/פול על ג'ורג'. תודה,אני כבר נהנת!
 

rabeat

New member
ניבה-מגניבההה!!!

מה קורה?
((אואזיס אכן שולטים. גם אני. וגם ג'וני
))
 
למעלה