חדשה

Wild Honey Pie

New member
חדשה../images/Emo9.gif

שלום כולם! שמעתי על הפורום הזה משני,שכותבת כאן וגם בפורום הביטלס,והחלטתי להצטרף,כי אואזיס שולטים
יום נעים לכולכם!

Noelit

New member
ברוכה הבאה!

אני גם לא ממזמן הצטרפתי, ועד עכשיו אני ממש ממש נהנית פה. אחלה חבר'ה וזה:)

sok777

New member
היי!

אני סער, המנהל כאן. תציגי את עצמך
.. ברוכה הבאה!
מקווה [ודי בטוח] שתהני!

Wild Honey Pie

New member
עליי

קוראים לי ניבה,אני בת 14,התחלתי לשמוע אואזיס בכיתה ז' בגלל השיר Don't look back in anger ובנוסף לפורום הזה אני גם בפורום הביטלס
תודה!גם אני מקווה

Noelit

New member
ואת גם

אוהבת את הביטלס. שעל זה כבר מגיע לך צל"ש
בכל מקרה, לא הצגתי את עצמי:S אז אני מיכל, אני גם בת 14 ואני מרעננה. והביטל האהוב עלי הוא פולD:
יומטוב!

Wild Honey Pie

New member
היי מיכל!../images/Emo13.gif

תודה! הביטל האהוב עליי הוא ג'ורג',אח"כ פול,אז ג'ון ואז רינגו,אני חושבת.. יומטוב גם לך!
ד"א,את במקרה אחות של אפרת מפורום הביטלס?
אני אוהבת את רעננה

Noelit

New member
כן

בדיוק רציתי לכתוב לך שאני אחותה, אבל אז אמרת את זהP: ואצלי זה פול, ג'ורג', רינגו וג'ון. אני לא אוהבת את רעננה:)

RoySupernova

New member
מה ג'ון עשה לכם?

ברוכה הבאה ניבה אני רועי, בן 16 ועוד פחות משבועיים בזמן מבחן מסכם במתמטיקה אני יהיה בן 17.. מה שאומרר שלעוד מישהו יהיה פה בפורום יום הולדת בסוף השבוע שמתקרב.. המממ ..i wonder who it could be

Wild Honey Pie

New member
תודה:)

הו,איזה כייף,יומולדת על מבחן מסכם במתמטיקהP: לא נורא,תמייייד יוצא שיש מבחן שכבתי באנגלית על היומולדת שלי. תמיד.

RoySupernova

New member
חחח..

אגב גם היה אמור להיות מגן באנגלית באותו יום אבל אצלנו אין מורה יותר חזקה בבצפר מהמורה למתמטיקה אז היא דאגה להעיף את המגן מהיום הזה. [=

YOasis

New member
יוריייייייייייייי

(זה לא יורי זה רועי!!!) חזרת!
איך היה בפולין? אחרי הכל כשהשותף שלי לצבע נעלם לשבוע פלוס זה דורש הסברים... התגעגענו

RoySupernova

New member
אוי..

רק עכשיו ראיתי את זה. שלום שלום. היה בסדר, אם זה היה איזה ארבעה ימים בלבד זה לדעתי היה עובד יותר טוב אבל נו טוב, חבל גם שזה החריב לי את הזמן בחופש.. תגידו אתם לא מרגישים שהחופש השנה יותר קצר?

Wild Honey Pie

New member
חבל שלא היית אתמול בהופעה

שמעתי שאת ילדה מקסימה מאנשים שהיו שם
לאנורא,מקווה שתהיי ב-20 לאפריל או משהו
היי,את זאת ששרה בLet it be בזמן שאפרת ניגנה?

Noelit

New member
../images/Emo9.gif

ממי שמעת?:) הי, אולי ראית ילדה ג'ינג'ית כזו חמודה? קוראים לה שיר? אני אהיה ב-20 לאפריל עם חברה שלי. וכן, זו הייתי אני.

Wild Honey Pie

New member
כןP:

היי,את שרה יפה!:) למה את לא בפורום הביטלס גם? אולי אראה אותך,יש הרבה סיכויים שאהיה בהופעה הזאת

Noelit

New member
תודה:)

לא יודעת.. אני חושבת פה אני מרגישה יותר נוח. בפורום ביטלס יש טונות של אנשים
אני מקווה שאני אראה אותךD:

למעלה