חדשה+שאלה.....!!!

RainBird

New member
*אתן. ואגב, מכיוון שהיא סופגת אנרגיות אישיות של האדם צריך להטהר אותה פעם אחת ושאר הזמן היא מקבלת את טביעת האצבע האנרגטית שלו. אז אלא אם כן היא ספגה אנרגיות שליליות ממקור מיסתורי אין שום סיבה לטהר אותה שוב.

~~>

אם אדם שואל בעזרת המטוטלת שלו על אדם אחר המטוטלת מקבלת אנרגיות מהאדם האחר כגון במקרה שנעזרים במטוטלת לזהות חסימה וחסרים אנרגטים בצ`קרות של מטופל, ואם אדם אחר נוגע במטוטלת האנרגיה משתנה והצורה שהמטוטלת הגיבה בכן ולא משתנה. לכן חשוב לטהר את המטוטלת.

RainBird

New member
חשוב ללכת לפי האינטואיציה. אם המטוטלת זמן רב ביד של אדם מסויים, מגע קליל של אדם אחר לא ישנה את האנרגיות שלה במאום. לעומת זאת אם מישהו מלא באנרגיות שליליות יגע בחפצים המאגיים שלי, הם יעברו טיהור וקידוש מחדש. מטוטלת לא יוצאת דופן. ארדן.

pRincEsSa16

New member
<<כנסו בבקשה>>

איך מטהרים מטוטלת...? אההה ויש לי תליון של אבן קורץ אז ממנה אני יכין מטוטלת...אבל מה צריך לעשות ? את העיגול של התליון צריך להשחיל בחוט ולהחזיק את המטוטל כמו שרשרת רגילה אם תליון או שצריך לקשור את החוט סביב האבן...? רק את החלק הזה לא הבנתי ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי... כשתהיה לי הזדמנות אני אקנה מטוטלת וספר הדרכה כי אני לא ממש יודעת איך משתמשים...כל זה חדש לי...

טיהור מטוטלת

א)אם המטוטלת היא מאבן חן אז זה תלוי איזה אבן. במקרה של קוורץ צריך להניח את האבן במיכל זכוכית, עדיף להמנע ממיכל מתכת. בתוך המיכל יש להניח מלח ים ולהוסיף מים. (אם אפשר מי מעיין עדיף) ולתת לאבן לנוח במים האלה 8 שעות כדי שיתרוקן ממשקעים עודפים של אנרגיה. לאחר 8 שעות יש לשטוף את האבן במים זורמים ולשתוף מעל האבן את המים המלוחים, בשלב זה יש כאלה שימליצו להניח את האבן בשמש או לאור ירח זה תלוי בסוג האבן אבנים זכריים לאור שמש אבנים נקביים לאור ירח. קוורץ שקוף הוא זכרי. ב)דרך מהירה יותר לטהר אבן זה לעשן את האבן בעשב נשרף. את זה ניתן לעשות כשמבעירים במבער שמן ערער ומעבירים את האבן דרך האדים או ע"י שמבעירים קטורת ומעבירים את האבן דרך העשן. ישנם ספרים שמביאים עוד דרכים לטהר מטוטלת. אפשרי גם לשאול דרך המטוטלת איזה טיהור מתאים יותר. ג)את החוט קושרים לתליון החוט לא חייב להיות קשור סביב האבן.

pRincEsSa16

New member
אהההההההה

חחחחח אני יודעת שאני נודניקית אבל אני חייבת לשאול.....אם האסן שלי קצת שבורה למטה אז זה יפריעע...?? כאילו אפשר להשתמש בהה ?

לא נראה לי שזה מפריע

לא נראה לי שיהיה בעיה עם האבן קצת שבורה. יש לי מטוטלת מתכת וגם מטוטלת מקוורץ שהיא גם קצת שבורה ולא הרגשתי שזה מפריע..

pRincEsSa16

New member
תודה אבלל...

אוףףף זה לא מצליח ליייייי......כל הזמן האבןןן זזה לי ושאני שואלת זה לא עושה כלוםםםםםם.....למהה ? איך אפשר להחזיקק את זהה טוב ? שהיא לא תזוזז ושאני אדע שבאמת היא זזה ושהיא לא זזה סתם כי היד שלי זזה...?

ToryMaster

New member
זה עניין של אימון בובה

לאט לאט את תלמדי להכיר את המטוטלת שלך, זה לא הוקוס פוקוס.

אני אסביר לך עוד כמה נקודות לחדד

תחזיקי כך שהמרחק בין קצה האצבעות שמחזיקות לבין האבן יהיו לא גדול, נניח 7 ס"מ ואת צריכה לדעת שמי שמזיז את המטוטלת זה היד שלך ולא שום דבר חיצוני, פשוט צריך שהתת-ההכרה הוא זה שיתן ליד שלך פקודה לאיזה כיון להזיז את המטוטלת. וכמו שטורימסטר אמרה זה דורש אימון. תתאמני יום יום כדי להגיע לרמת תיקשור טובה..

pRincEsSa16

New member
הבנתי...וכנסו....פליז....

אבל בכל מקרה אני יקנהה מטוטלת מוכנה עם ספר הדרכהה....ככה אני יעשה את זה טובב ולא ישגע אתכם כל הזמןן.... ידוע בערך עמה עולה מטוטלת של אבן חן+ספר הדרכהה...? זה ממש יעזור לי...

יש רק כמה סוגי ספרים

סוג אחד בלבד שבאריזה שלו יש מטוטלת. המחיר עם זכור לי בסביבות 100 ש"ח. אבל יש יש ספרים זולים יותר ואת המטוטלת תקני בנפרד בחנות אבני חן המחיר יכול לצאת זול יותר.

pRincEsSa16

New member
כנססס

תודהההההההההההה.....אמממ מחר אני נוסעת לקניון באשדוד...אז מוכרים את זה בקניוניםם או שצריך ללכת במיוחד...? אם במיוחד אז איפה אפשר להשיג את זה....

כנסייייי

את הספר שלי קניתי בקניון בחנות ספרים. וראיתי עוד ספרים בנושא בחנוית שעוסקות במוצרי טבע ומסטיקה.. לגבי חנוית אבנים יש קניונים שיש חנות אבנים גם.

למעלה