חדשה+שאלה.....!!!

pRincEsSa16

New member
חדשה+שאלה.....!!!

שלום לכולםםם...!!! קוראים לי מעיין ואני חדשה פה.... אמממ אני נורא מתעניינת בכל הנושא של המאגיה והמיסטיקה ולאחרונה התחלתי להתעניין בכישוףף...למרות שזה דיי מפחידד אותי...מי יודע מה יכול לקרות... יש לי שאלה בקשר לכישוף---> האם הכישוף פועל..? זה אמיתי..? כי אני מאמינה בזהה...אבל אני יודעת שאם אני אדבר ואשאל מישהו על זה הוא יצחק עליי...תאמינו לי...אני מדברת מנסיון... עכשיו השאלה המרכזית שלי היא בנוגע למטוטלת...!! קראתי בפורם על המטוטלתת ואני ממש רוצה אחת אבל לא הצלחתי להבין איך עושים ועם מה עושים... אז.... *איך מכינים מטוטלת...? *עם מה מכינים מטוטלת..? (אני אישית מעדיפה עם אבנים...אני אוספת אבנים ואני ממש אוהבת אותם..) *אם אני עושה עם אבנים...אז צריך שהאבן תהיה עם שפיץ/חוד למטה..? או שאין צורך..? ושהיא יכולה להיות עגולה ורגילה..? יש שאומרים שצריך ויש שאומרים שלא...אז אני לא יודעת... *האבן צריכה להיות עם תליון ? או בלי ? זאת אומרת כמו שרשרתת או שאין צורך..? *איך קושרים את החוטט לאבן...? ואיזה חוט..? *יש תמונה של מטוטלת עם אבן..? אני יודעת שרשמתי הרבההה אבל זה ממש ממש חשובב לי ואני אשמחח אם תוכלו לעזור לי...!!!! בתודה.....מעיין...

מההה קקקרה ללמקללדדת שלך

והתשובה לשאלתך: האם טרחת להסתכל בעמוד הפורום לפני שפתחת את ההודעה? סביר להניח שלא. אם היית טורחת (עזבי להריץ חיפוש בנושא, עזבי להסתכל בשלושה עמודים אחרונים, זה עוד מילא) להסתכל בעמוד הזה, ממש פה, בתחתית העמוד, יש שירשור על מטוטלת שהיה עונה על שאלותיך. להבא, קצת עיון, קצת חיפוש, לא יזיק. במיוחד לא בתחום הזה.

pRincEsSa16

New member
אממממממ.....

קודם כל למקלדת שלי לא קרה כלום...אני פשוט אוהבת לכתוב ככה.. ובעניין המטוטלת אז אני כן טרחתי לחפש ובדקתי וקראתי את כל דפי הפורם לפני שפתחתי את ההודעה החדשה...אבל לא הצלחתי להבין ולענות על השאלה שלי...ולפני זה בדקתיי בכל מיני אתרים ועדיין לא סופקתי...ואם אני לא טועה זה המקום שבו אמורים לשאול ולהתעניין..זה פורם..ואת לא חייבת לתקוףף ככה...ממש קבלת פנים נעימה עשית לי עכשיו...

pRincEsSa16

New member
ונכנסתי לקישורים שנתת לי

וקראתי אותם כבר לפני שפתחתי את ההודעה ולא הבנתי מהם כלוםם...

pRincEsSa16

New member
מה זאת אומרת...?

בהודעה הראשונה שרשמתי כל השאלות רשומות בכוכביות...

Diableror

New member
שאלות שכבר נענו

סביר להניח,שאם נענה עליהם שוב תקבלי פחות או יותר את אותו נוסח,ושוב לא תביני דבר.אם תמקדי את השאלות שלך,אולי נוכל לעזור לך. Diableror

ToryMaster

New member
המ

התגובה של מיםכחולים לא הייתה תקופנית במיוחד לטעמי, אבל השאלות שלך בהחלט הראו לנו איזה שהוא מצב שבו לא חיפשת כלום לפני כן, כיה שאלות שלך הן שאלות שנשאלו וגם נענו קודם לכן. אולי היה עדיף אם פשוט היית מציינת שלמרות שקראת, לא הבנת? אין טעם להעלב, אמירה לא ניסתה לעשות כלום מלעזור.

חח תראי- את יכולה להכין

מטוטלת איך שבאאאא לך- ואיך שאת רוצה-אני למשל הכנתי את שלי מטבעת שקיבלתי מההורים שךי והיא מאוד חשובה לי והיא מזהב. קשרתי אליה וט מכותנה ו....טה דם- הנה לך מטוטלת

(ללא תוכן)

ריקי את גם יודעת שהמטוטלת סופגת אנרגיות ושצריך לטהר אותה. ישנם כל מיני שיטות כדי לטהר מטוטלת.

תשובות לכל השאלות שלך מעיין

1)מכינים מטוטלת עם כל חוט/שרשרת גמישים. שבקצה החוט יהיה חפץ כבד מעט. אפשר אבנים או מתכת. 2)אם זה עם אבן או כל דבר אחר זה בסדר גם אבן עגולה זה בסדר, אני אישית מעדיף חפץ סימטרי עם שפיץ זה נוח אבל לא קריטי. 3)האבן בסופו של דבר צריכה להיות מחוברת לחוט אז כמובן שצריך אבן עם תליון כדי לקשור אותה לחוט/שרשרת שהם צריכים להיות גמישים מספיק כדי שהמטוטלת תזוז חופשי.. ואני ממליץ לך כמו כולם לחפש ספר שמסביר איך להשתמש נכון במטוטלת.

pRincEsSa16

New member
תודה רבה....

ומוכרים מטוטלת מוכנה...? אפשר לקנות...?? ואם ידוע אז באיזה מחירים..

בטח שמוכרים את שלי קיבלתי עם הספר..

הספר הספציפי שאני קניתי כולל מטוטלת ממתכת מעוצבת יפה וסימטרית. ראיתי בחנוית אבני חן בצורת חרוט עם תליון שאפשר שהשתמש בהם למטוטלת. בחנוית לאבני חן תמיד ניתן להשיג אבני קוורצים מלוטשים בצורת גביש סימטרית שאפשר לענוד או להשתמש למטוטלת.

Just A Shadow

New member
מנצלש"ת...

איך אני יכולה לשפר את אמינות התשובות של המטוטלת? תודה.

Just A Shadow

New member
...

ז"א שככל שאני אעבוד עם המטוטלת ככה התשובות יהיו יותר מדויקות?

איך להגיע לרמת דיוק מירבית במטוטלת.

1)אימון. אני יתן דוגמא:תן לאדם אחר לזרוק מטבע כמה בפעמים בלי לומר לך מה יצא כל פעם ואת בעזרת המטוטלת תגלה מה יצא כל פעם תרשמו כל אחת מה יצא. ותבדוק מה רמת הדיוק. 2)המטוטלת סופגת אנרגיות שעלולות להשפיע על התשובות לכן רצוי לטהר אותה אנרגטית מידי פעם ובמיוחד שאתה שואל על אדם אחר. 3) העיקרון הכי חשוב והכי קובע זה לא לחשוב בזמן שאתה שואל על התשובה שאתה רוצה כי אז אתה(ההכרה) זה שתוביל את המטוטלת והתשובה המדויקת צריכה לבוא מהתת הכרה בלבד.

למעלה