חדשה פה + דולי חדשה

mirymoo

New member
אוקי

אז הכוונה הייתה לזה שהמדריך הוא רק דוגמא-ולהעתיק פיקסל פיקסל או פחות או יותר ככ זה לא הוגן כלפי היוצרת. את יכולה לראות את ההצללה ולהשתמש בה אבל לא לעשות את משאת עשית אף אחד לא מתקיף אותך-פשוט עשית משהו לא טוב והעירו לך על זה. ברוכה הבאה לפורום חוקים הביאו לך אני מירי 14-נהריה

zelinorz

New member
כנסי

אוקיי הבנתי, מאיפה לי לדעת את זה? לא ידעתי את זה אף פעםם. ותודה.

ברוכה../images/Emo55.gif

ספיר, 12, ערד. בקשר לעניין עם המדריכים. שאת לומדת מטיוט' את לא צריכה להעתיק פיקסל פיקסל את צריכה ללמוד עוד שיטת הצללה או אולי עוד צורה לשיער או חצאית. ופעם הבאה את צריכה לציין של מי הטיוט' כדי לא לגרום לחסור נעימות כמו עכשיו. דוליז משרשרים לשדח"ם שמסומן ב-
, בכל מקרה. השתלבות נעימה.

zelinorz

New member
היי

תודה.. ואת חושבת שידעתי את זה בכלל? ואני פירסמתי ת'דולי שלי עוד לפני שקראתי ת'חוקים..

אוקיי, תרגעי../images/Emo55.gif

כולם באו אלייך בטון נחמד ואת תוקפת סתם. תרסני את עצמך, אנחנו פורום לא שוק
. *תמיד רציתי להגיד את זה*

zelinorz

New member
אז

לא היית צריכה להגיד את זה! כי זה באמת מוגזם :/ וזה מזה לא קשור. וזה מרגיז שכולם ככה כותבים אותו דבר כמו לא יודעת מה, וצריך לענות אותו דבר והכל >_< זה לא יעצבן אותך שיחזרו על אותו משפט רק בנוסח אחר כל הזמן? >_< אותי לפחות..

GaliGirl101

New member
ברוכה הבאה.

אני גלי, 11, טבעון. בקשר לכל מה שקרה.. עם ההעתקה... הבנתי שלא ידעת את זה, אבל באמת.. זה לא נראה לך מוזר ששמו מדריך כדי שתעשי אותו דבר?! מה פתאום. זה כדי ללמוןד את הצורה ו"לתרגם" אותה לדרך שלך... ברוכה הבאה, שוב.

zelinorz

New member
כנסו כולם..

היי... רציתי עוד ממזמן להשתלב פה, שנה שלמה, ובשביל זה רציתי להשתפר קצת עם הדוליז שלי, ואז לבוא לפה, אבל כשכבר הצלחתי להגיע לפה, פתאום אומרים עליי דברים, כמו שה"העתקתי", עשיתי "העתק הדבק", "אוליי זה יסביר לך (המדריך) וזה באמת פגע), והפירוט של איך "העתקתי" והכל :/ אוקי, הבנתי ת'טעות שלי שלא עושים כמו המדריך, תאמינו לי שהבנתי, אבל לחזור על אותו משפט מלא פעמים בנוסח שונה מכל ילדה או אותה ילדה זה כבר מתחיל להעליב, מספיק שאמרו פעם אחת, אלף בנות לא צריכות לבוא ולהגיד שוב ואוליי גם לפרט, בסדר הבנתי את זה תבינו. כבר לא ממש נעים לי פה איתכם, חשבתי שיהיה כיף ותעזרו לי להשתפר ולהיות כמוכן.. אבל לא נראלי שזה יקרה אחרי הכל :(.. אני לא יודעת עם אני ישאר פה.. או ילך... כבר לא נעים לי פה.. ואל תגידו לי שוב על הטעות שלי, כי אז אני באמת לא ירצה להשאר.. אז זהו.. ביי לכולם.

InvisibleTouch

New member
אין צורך להיעלב.../images/Emo140.gif

את מוזמנת להשאר בפורום, ולפתח סגנון משלך. אף אחת לא ניסתה להרחיק אותך מפה או משהו, ולא התכוונו להתנפל.

zelinorz

New member
>_<

יש לי סגנון משלי, אבל רציתי להשתפר עוד ואת החצאית אהבתי אז ניסיתי ללמוד לעשות.. לא שאין לי סיגנון משלי!.. ואםםם.. אני יראה >_<

מ א י ו

New member
|4u|אני אעזור לך להשתפר

ואני חייבת לציין שזה היה כזה מיותר.... הסברתם פעם אחת, אין סיבה עוד פעם במיוחד שאתם רואים שלא לוקחים את זה בצורה יפה, אז להמשיך? חבל זה ממש שינה את האווירה בפורום, מקווה שבסוף תשארי. מאי.

zelinorz

New member
יווואוו

את הכי צודקת!!!!! :) וכן זה שינה... ותודה ^_^.. יש לך מסן/איסיי?

למעלה