חדשה פה + דולי חדשה

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifחמוד'לה,

אם את נעזרת בטיוט של מישהי,את חייבת לציין את זה. וד"א,כשאת נעזרת בטיוט את לא אמורה לעשות פקסיל פקסיל כמו הטיוט עצמו,וכמובן שלא לעשות העתק הדבק וקצת למתוך פה ושם כדי שיתאים לגודל הבייס. הכל ברוח טובה,פשוט זה קצת מעיק כשעושים דברים כאלה... השתלבות מהירה!

zelinorz

New member
כמה פעמים להסביר?!?!?!!?

למדתי מהמדריך!!@ לא עשיתי העתק הדבק!! בכל היקר לי אני ישבע לך!!!!!! למדתי מזה אז יש הבדלללללל, עשיתי כמו שכתוב שם ע"פ השלבים והכל! מה לא מובן!? ולא ידעתי שצריך לציייןןןן, חוץ מזה לקחתי ת'מדריך מטיפו אז אני לא יודעת מי הכין ולא כלוווווםם.. אוךך אתם >_< לא נעים פה כבר :/.. סורי

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifהשם ישמור../images/Emo12.gif

אמרתי שלא התכוונתי לתקוף והכל ברוח טובה,למה להתפרץ ככה?

zelinorz

New member
כי

אתם פיתאום כותבות עליי דברים, בלי לשאול אפילן וזה פשוט מעצבן וכבר לא באלי להיות פה, פשוט לא קיבלו אותיי יפה וזה מזה לא נחמד! תודההההה באמת תודה!! וגם עם זה ברוח טובה, כתבת עליי דברים בלי לשאול אפילו! אז זה מעצבן אותיי! להבא אל תהיה ככה ישר בלי לשאול. תודה..

../images/Emo105.gifאוקי...

בגלל שנדמה לך שכולם מתנפלים עליך. ושלא העתקת... אז הנה.. אדום-מועתק. [או פקסל פקסל, או פשוט גזרת והדבקת] שחור-הגדלת בפקסל שניים. נו, זאת לא התנפלות, רק שתדעי לא לעשות את זה להבא וזהו.

zelinorz

New member
כנסי! ../images/Emo46.gif

תקשיבי לי טוב טוב! וסורי שאני עכשיו ככה כי זה מזה לא אני אבל יש גבול! אני עשיתי פיקסל פיקסל! למדתי מהמדריך שלך!!!!!!!!! מה לא מובן פה?! לא עשיתי העתקת הדבק!!!! עשיתי פיקסל פיקסל, את לא מאמינה? לא צריך! יותר אני לא נכנסת לפה בחייייייייייייייייםםםםםםםםםםם!

Scratched Blond

New member
המטרה של המדריכים,

היא לא לעשות פיקסל פיקסל, אלא רק לקחת רעיון כללי לגבי הכפלים וההצללות. כנראה הייתה אי הבנה

zelinorz

New member
תראי

אני למדתי איך עושים ת'הצללות, למדתי ע"פ המדריך, תמיד אחרי שאני לומדת ממדריך, אני כבר מצליחה לעשות ת'הצללות, מבינה?

Scratched Blond

New member
אבל אם את עושה פיקסל פיקסל

בעצם כל החצאית יוצאת אותו דבר [אני לא אומרת שעשית העתק הדבק] וזה לא הוגן כלפי מי שהכין את המדריך, זה כמו שתקחי חצאית של דולי אחרת ותשתמשי בה[אני לא אומרת לגבי העבודה שעשית, אלא לגבי התוצאה, זה יוצא אותו דבר]

zelinorz

New member
אוקיי

אבל דרך הצורה הזאת אני לומדת, חוץ מזה אף פעם לא אמרו לי את זה קלטוו! וגם לימדו אותי שעושים כמו המדריך, ואז זה בא בקלות! אז מאיפה לי שלא. תפסיקו לחזור על אותו דבר ושאני יענה אותו דבר :/

zelinorz

New member
תיקונים.. :S

* אני אוליי לא יכנס לפה בחיים. ושמעי, אני לא כזאת רעה, ואני גם טיפה עצבנית בגלל מה שאת חושבת עליי, עכשיו טיפונת נרגעתי >_<.. ותביני אותי בבקשה.

זה אותו דבר../images/Emo211.gif

חוץ מזה שזה קצת יותר קשה, זה בדיוק כמו לעשות העתק הדבק. ואנחנו לא מגעילות. אנחנו סתם קשוחות בעיניינים האלו
יאללה, סולחה?

zelinorz

New member
:/

אוליי בשבילך זה אותו דבר. אבל עם אני לומדת איך עושים מהמדריך ועושה כמו שיש שם, אז אני כבר לבד יודעת לעשות ולפעמים יותר טוב ולפעמים פחות.. וחבל שאתן קשוחות בזה, זה יוצר אווירה לא נוחה >_<.. ולא יודעת..

Scratched Blond

New member
צריך להיות קשוחות בזה כי אחרת

כל העולם ואשתו יעשו אותו דבר כמו כל הטיוט' וזה לא יהיה נעים ליוצרים, הם עבדו בשביל ללמד את השיטה, לא כדי שיעתיקו מהם

אבל זה לא רק בשבילי../images/Emo211.gif

אני אתן דוגמא שתביני יותר: אם ציירת ציור של ון גוך, עם שינוי פיצפון (שמת טיפה יותר צל בנקודה אחת), איך זה נקרא?

../images/Emo150.gif

אף אחד לא התכוון להעליב אותך
זה פשוט יצא לך דומה נורא ולפעם הבאה תדעי לתת ליוצר קרדיט

למעלה