חדשה פה + דולי חדשה

zelinorz

New member
חדשה פה + דולי חדשה

היי כולם, אני חדשה כאן, קוראים לי אלינור ואני בת 13 :D הכנתי דולי חדשה... לא עשיתי דוליז כבר כמה חודשים.. אני רוצה תגובות בונות וגם שתגידו לי עם אני טובה בדוליז, לא טובה, כמעט טובה.. וכל זה :).. מאלינור

zelinorz

New member
אוך >_<

התבלבתי עם אתר הבייס גאד ... זה האתר: http://mc.buttertoast.org

Scratched Blond

New member
ברוכה הבאה:]

אני ענבר. הדולי ממש יפה, דוליז חדשות שמים בשדח"ם, חוקים את יכולה למצוא בטאגליינס השתלבות נעימה:]

zelinorz

New member
תודה

כן קראתי ת'חוקים כמה דקות אחרי שפירסמתי ת'הודעה ^_^

../images/Emo99.gif

אולי זה לא מקובל כי גם אתי קיבלו לפורום לא ממזמן
אבל כל אופן את מאוד מוכשרת D: וברוכה הבאה והשתלבות נעימה

zelinorz

New member
חח

אני מציירת שנתיים וחצי, ואני בדר"כ לא משתמשת במדריכים, אני יודעת לעשות דוליז כמו זאת, אותו רמה, רק הפעם רציתי לעשות עם מדריך, אבל בעיקרון יש לי דיי קישרון. באתר שלי יש מלא דוליז שלי, חלק ישנות וחלק חדשות.. הקישור בחתימה שלי ;).

../images/Emo105.gifהיי.. כנסי רגע

תראי... זה שאת מציירת שנתיים וחצי זה לא משנה. מצידי תציירי 20 שנה... השתמשת במדריך [שלי במקרה..] והעתקת אותו. אז זה לא כ"כ חשוב כמה זמן את מציירת, ממדריכים לומדים. משנים צבע, משנים פקסלים... פשוט לומדים פחות או יותר את הדרך. עכשיו...ברוכה הבאה
ולהבא השתדלי לשרשר לשדח"ם [
] דוליז שהכנת בעצמך

zelinorz

New member
כנסי רגע :/

שניה את חושבת שחתכתי מהמדריך שלך ת'תוצאה והדבקתי?! :O מאמי, אני למדתי ממנו, עם בא לך אני ישבע לך! גם תראי שזה שונה בגלל גודל הבייס, אז ההצללות טיפה גדולות פה ושם, או קטנות, אני למדתי מהמדריך שלך, לא מה שאת חושבת אחרת :/ זה באמת פגע מה שאמרת, ככה להתנפל! תודה באמת :/

zelinorz

New member
ו..

זאת דולי שציירתי בעצמי, חוץ מהבייס, רק בביס שיניתי עיניים וריסים..

למעלה