חדשה עם שאלה..

• פותח הנושא McYc
  • פורסם בתאריך

davida 444

New member
תגובה לחדשה (מחדשה)

היי יפית, גם אני חדשה כאן.... יש שתי חנויות בחולון, בסוקולוב 49 ובסוקולוב 96 ששייכות לאופנת בנג'מין, יש בחנויות אלה המון דוגמאות משגעות וגם את העליונית רשת שאת מחפשת במידות ובצבעים שונים... עוד מעט מתחילה סוף העונה... ממליצה לחברות הפורום להגיע.. כתובת האתר של BENJAMIN היא www.benjamin.org.il , אפשר לראות שם מספר דוגמאות מהמגוון גדול של האופנה הזו.

davida 444

New member
תגובה לחדשה (מחדשה)

היי יפית, גם אני חדשה כאן.... יש שתי חנויות בחולון, בסוקולוב 49 ובסוקולוב 96 ששייכות לאופנת בנג'מין, יש בחנויות אלה המון דוגמאות משגעות וגם את העליונית רשת שאת מחפשת במידות ובצבעים שונים... עוד מעט מתחילה סוף העונה... ממליצה לחברות הפורום להגיע.. כתובת האתר של BENJAMIN היא www.benjamin.org.il , אפשר לראות שם מספר דוגמאות מהמגוון גדול של האופנה הזו.

ר V י ט ל

New member
אני משוגעת על הבגדים של בנג'מין

לשמחתי מצאתי חנות בחיפה שמחזיקה מספר דגמים שלהם. השאלה היא האם יש בת"א/חיפה חנות ששייכת ממש לחברה? כי בד"כ בחנויות שמחזיקות את החברה הזאת, מלאי החולצות והמכנסיים מאוד מצומצם.

בתגובה לשאלתך ר V י ט ל

היי רVיטל כיף לשמוע שאת משוגעת על הבגדים של בנג'מין !!!! בתשובה לשאלתך: אין בתל-אביב ובחיפה חנות שממש שייכת לחברה, אלא חנויות שמחזיקות חלק מהדגמים. בחיפה יש את "בזאר הקריה" - רח' רוברט סולד 8 ק.ים א'. שם יש מגוון די גדול של הקולקציה. חנויות המפעל שבהן נמצאת הקולקציה כולה הן בחולון כמו שרשמתי בהודעה הקודמת שלי. אגב, אם מישהי מהגולשות רוצה לדעת כתובת הקרובה למקום מגוריה של אחת החנויות שבהן מוכרים את BENJAMIN, מוזמנת לשאול. בברכה, DAVIDA

דיווח קטן בנושא עליוניות

קרייזי ליין - לא הבינו בהתחלה על ה אני מדברת ניסו לתת לי חולצה מכופתרת עונות - עברתי פשפשתי לא היה בכלל את מי לשאול - נאדה אריסטו שמט - היה לה משהו שלא מוגדר כעליונית הוא מכופתר X_MIX ניסתה לתת לי חולצה מכופתרת ועכשיו למציאות (מלשון מצאתי - כי זה לא היה בזול) מתאים לי עליונית לקשירה נשאר רק בצבע שחור בד דק שקוף 129 ש"ח ולא משתתפת במבצע 1+1 ג'אמפ - נראה לי שזו הפעם הראשונה שמצאתי אצלהם משהו שמצא חן בעיניי עליונית תחרה מחיר 219 קניתי רק פריט אחד קבלתי על זה 25 אחוז הנחה נראה לי שנכנסתי לעוד כמה חנויות שאני כבר לא זוכרת את השמות ולכולם לא יהו עליוניות זה הכל קניה מהנה לכולם אני לא אוהבת צבעיי קיץץץץץץץץץץץ מה אני צריכה חולצה בצבע בננה חיוור נו באמת!!!

ר V י ט ל

New member
העליונית קשירה ממתאים לי

שקופה שקופה או שקופה אטומה ? אני מקווה שאת מבינה מה אני מנסה לומר
למשל באיזור של הידיים והכתפיים, האם היא שקופה לגמרי ורואים בבירור את היד או שהיא קצת כהה ויכולה לטשטש קצת את האיזור? והאם יש לה שרוול קצר של קיץ? או שרוול אחר? וכמובן, תתחדשי על הקנייה!

למעלה