חדשה עם שאלה..

• פותח הנושא McYc
  • פורסם בתאריך

McYc

New member
חדשה עם שאלה..

הי קוראים לי יפית.. אוטוטו בת 18.. והגעתי לכאן מהפורום השכן "שמנות ויפות"... יכול להיות שאולי כתבתי כאן בערב... ולשאלה שלי... איפה אפשר להשיג בגבעתיים\ר"ג\ת"א עליונית? אני מחפשת בנרות ולא מוצאת? אני לא רוצה משו יותר מפואר כזה.. משו פשוט מאוד ליומיום.. טוב לא בדיוק ליום יום.. ליציאות וכאלה.. מה שאני במיוחד מחפשת זאת עליונית רשת.. כדי שאני יוכל ללכת על גופיה מתחת וללכת עם זה מעל גם עכשיו כשחם... ללכת עם ולהרגיש בלי קיצר חחחח אני מאוד אשמח אם תעזרו לי כי אני כבר התייאשתי מלחפש.. תודה...

McYc

New member
פייי כמה טעויות...

הנה הודעה מתוקנת איף יו דונט מיינד... הי קוראים לי יפית.. אוטוטו בת 18.. והגעתי לכאן מהפורום השכן "שמנות ויפות"... יכול להיות שאולי כתבתי כאן בעבר... ולשאלה שלי... איפה אפשר להשיג בגבעתיים\ר"ג\ת"א עליונית? אני מחפשת בנרות ולא מוצאת... אני לא רוצה משו מפואר כזה.. משו פשוט מאוד ליומיום.. טוב לא בדיוק ליום יום.. ליציאות וכאלה.. מה שאני במיוחד מחפשת זאת עליונית רשת.. כדי שאני יכול ללבוש את זה מעל לגופיה ואוכל ללבוש את זה גם עכשיו כשחם... ללכת עם ולהרגיש בלי קיצר חחחח אני מאוד אשמח אם תעזרו לי כי אני כבר התייאשתי מלחפש.. תודה...

אשרת 1972

New member
ראיתי בעונות

השנה מאוד אופנתי כל מני עליוניות עם גופיות מתחת , ראיתי כמה בעונות בסיבוב האחרון שלי שם , למיטב זכרוני יש להם סניף בביאליק

ראיתי במשביר בי-ם אני לא יודעת

אם בכל המקומות יש... נסי שווה אני מתה על הבגדים של המשביר...

McYc

New member
עונות בביאליק?

הייתי שמה שבוע שעבר ולא ראיתי.. טוב כנראה לא חיפשתי מספיק.. אני אתקשר לשם וישאל.. יש לך מושג מה המחירים? כי להם יש נטייה לפוצץ מחירים...

McYc

New member
התקשרתי לעונות..

המוכרת אמרה לי שהיא עובדת בעונות כבר 4 שנים ואף פעם לא היה להם עליוניות... מה עושים?

בג'אמפ, כותון וגם במתאים לי

נו, אז סופסוף הזדמנות לצאת מהארון וגם לכתוב חוץ מאשר לקרוא את המסרים בשקיקה. אז ככה: בג'אמפ יש סט של גופיה מטריקו לייקרה מעולה עם הדפס ועליונית רשת עם גימור בצע ההדפס- קיים בשני שילובי צבעים: שחור בגימור אדום, לבן בגימור וורוד. עולה 140 ש"ח ועכשיו יש מבצע של פריט במחיר מלא והשני בחצי מחיר. במתאים לי הגיעה בשבוע שעבר סדרה של עליוניות רשת פתוחות שקושרים אותן מעל גופיה- ראיתי בהמון צבעים: טורקיז, ירוק, כתום, לבן. עולה 120 ש"ח ויש מבצע של 1+1. בכותון יש עליונית מטריקו- בכתום, שחור, לבן- שניתנת לקשירה או להשחיל צד אחד בשני בצורת מעטפה.החיסרון- המחיר: 200 ש"ח, ויש 10% לחברות מועדון. מקווה שתמצאי את מבוקשך, מיכל

McYc

New member
ואוו למה עולה כל כך הרבה?

ככל שיש מעט יותר בד זה יותר יקר? ממש מוזר לי.. הייתי בטוחה שיעלה פחות.. נראה לי שאני אקפוץ למתאים לי פעם ראשונה בחיים שלי... ההצעה משם נשמעת לי הכי טובה... נראה מה יהיה...

מרשמלית

New member
מזה כותון?

ואיפה אפשר לראות את המוצרים שלהם? או איפה החנויות שלהם? אשמח על כל תשובה. (נ)ועה

COTTON יש בקניון רחובות

ואני לא יודעת איפה עוד... סגנון קצת מזכיר את פיפל אבל פחות "שאנטי". דברים מבדים רכים וטבעיים, לא צמוד. מאד יפה אבל למרבה צער מאד יקר. אם את אוהבת את הסגנון הזה ואת באזור, יש ברחובות ברח' הרצל חנות בשם "מונסון" שיש בה בגדים מסגנון דומה והמחירים יותר נמוכים. תיהני.

ת-ו-ד-ה.../images/Emo13.gif הנה קישור לאתר כותון..

http://www.cottonet.co.il/HTMLs/Home.aspx אגב, הייתי היום באחד מסניפי מתאים לי ו-כ-ל העליוניות בכל המידות חוסלו! חבר שלא קניתי כשראיתי... מיכל

McYc

New member
מה זאת החנות הזאת? לא מכירה...

איפה החנות וכמה זה עולה?

אריסטו שמט

זאת רשת חנויות עם בגדים מקסימים ובמידות ביניים+גדולות... יש אותה בראשון ובעוד ערים באזור המרכז- לא יודעת אם בת"א. העליונית היא מרשת צפופה..אפשר לומר אפילו מקביל לשיפון..בצבע שחור עם שרוול קצר, והיא בגובה המותן...עם קשירה מקדימה...נדמה לי שהיא בסביבות 140 ש"ח. בכלל ממומלץ לבקר שם. הייתי מצלמת לכן,אבל השאלתי אותה לאמא שלי...
טלי

יש בת"א, ממש ליד דיזנגוף סנטר,

בצד שבו ממוקמת חנות המשביר לצרכן וליד "טל בייגלס". חנות מדהימה. הקיץ הזה הארון שלי התמלא רובו ככולו בבגדים שלהם. מכנסיים בגזרות שמטשטשות אגן רחב, חולצות עם מפתחים מעניינים ודגש על מותן. המון סוגי בדים, גזרות. יש עד מידה 7 שמקבילה ל-50. המחירים ככה-ככה.. 60-200 לחולצות, 150-250 למכנסיים, 150-300 לשמלות והיום התחילו מכירות סוף העונה. קניתי עוד מכנס ושמלת טריקו שפשוט יושבת מדהים על הגוף, כולל האגן הרחב. בהחלט מומלץ לקפוץ לשם. ועוד מילה חשובה, אני שלא אוהבת את עזרת המוכרים בחנויות פשוט ממליצה בחום להעזר בשתי המוכרות שם. הן שמות את האצבע בדיוק על הגזרה הנכונה, המידה ואומרות דוגרי מה יפה ומה לא.

למעלה