קשה...
נלך על סיפור דיי ישן.
"את באה?" לא, אני לא. "בבקשה, צאי קצת מהבית!"
לאחר שכנועים רבים אני נענית להזמנה. מסתבר שאנחנו יוצאים לרכב על חמור בהרים.
אנחנו מטפסים על גבעה יפה ברגל, בירידה נרכב. או שנרוץ.
מתבוננים בנוף היפייפה כשמצלצל פלאפוני (המנוח) "איפה את שבת?" זאת חברתי היקרה והמרוחקת.
"בבית, למה?"
"טוב, אז את לא בבית" היא משיבה.
"אז איפה אני?"
"אצלי."
ושוב היא משכנעת אותי היטב ואני נענית להזמנה. כעשרים דקות אחר כך כבר הייתי משוטחת על הרצפה.
החלטנו לרוץ את הירידה מפני שהיתה רוח חזקה שהעיפה אותנו לצדדים ונהנינו מסיבה מסוימת להיאבק בה.
ידידי רכב על החמור מאחורינו.
תיאור מקום -ארבעה נערים רצים על הר שומם, מצד אחד של הכביש עליו אנחנו רצים ישנה תהום ומשום שחודש אוגוסט שני צדי ה"כביש" עמסו קוצים ואבנים חדות.
תוך כדי ריצה מעדתי וכך אוחלט שארכב אני על החמור.
ידידי ואחי תמכו בי וקפצתי על גבי החיה האימתנית.
רק הבהרה קלה -לחמור לא היה אוכף/משהו שאפשר להיאחז בו, על כן נאחזתי בשערותיו וצרחתי כאשר השניים הריצו את החמור על שפת התהום.
החמור התחרפן.
הוא התנער מהחבל שנקשר ללסתו והעיף את ידידי לרצפה. כך יכל לרוץ בלי הגבלה, הוא רץ ורץ -ניסה לנער אותי מעליו, נאחזתי בו בכל כוחי, בעיקר כשרכבתי הפוך -על בטנו יותר מאשר על גבו- לא היה לי כח להיאחז ושחררתי את ידי (בתקוה שאנחנו לא בצד התהום) נפלתי על קוצים ואבנים חדות, ברגע שפקחתי עיניים ראיתי את פרסתו של החמור מעל הפנים שלי, היתה לי שנייה לפעולה לפני שהוא מרסק לי את הלסת. התגלגלתי עמוק יותר לסבך הקוצים.
לא אפרט יתר על המידה.
פשוט ישבתי על ה"כביש", הייתי מבוהלת ובשוק מוחלט.
"תראי כמה דם יש לך על הרגל!" אני שומעת קול מעומעם. ובאמת כל הרגל והאדמה סביבה נצבעו אדום.
טוב, לא אשקר, התחלתי לבכות.
הגענו לטרם, בחשש לריסוק קרסול.
אבא שלי עלה להביא לי כיסא גלגלים ובזמן שהמתנתי לו ברכב התקשרתי לחברה, להודיע לה שלא אוכל לבוא לשבת.
איכשהו היא הבינה שאני גוססת והולכת למות, אף אחד לא יודע עד היום איך היא הגיעה למסקנה הזו.
היא התקשרה לעוד חברה "שלכת בבית חולים, היא גוססת, היא תהיה נכה -צריך להגיד עליה תהילים!"
בינתיים במעלה המדרגות ניסיתי להתחמק מהיוד והרצתי את כיסא הגלגלים לאורך כל המסדרון אחרי רץ אבא שלי ואחרי המנקה עם מגב -גורף את כל הדם שעדיין נזל לי מהרגל. מחזה דיי משעשע...
כך מצאתי את עצמי מבלה את החופש הגדול על המיטה עם רגל מוגבהת בלי אפשרות לזוז (אבל אני כבר מורגלת, בכל חופש אחר עברתי ניתוח, זה היה סביל.) פנים חתוכות רגל עטוייה במיליון תחבושות ואצות וכל מני משחות שורפות (שאחר כך הסתבר שאני אלרגית אל אחת מהן וכל גופי התכסה פריחה...)
וקיבלתי הרבה טלפונים ובירורים אם במקרה אני הולכת למות...
עכשיו אני נראית טוב, זה היה לפני שנתיים

מקווה שזה מספק. אם רוצים ממני סיפור טוב או שצריך להכיר אותי, או לכוון היטב.
ובקשר לבלוג:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2280178&r=1
לילה טוב.