חדשה כאן

../images/Emo150.gif סביונית...

מציע לך עיסקה של פעם בחיים.. את חייבת לה 11 שניות ואני חייב לה ... זה רשום בליסט. מציע לך חצי מהליסט תמורת 11 שניות שלה ועוד 5 ממני. תודה שהסכמת..רשימה בדרך אלייך.. קוקי.. יש לך עוד בעלי חוב?....
האמת ..הולך יותר ממהר ממה שחשבתי..

תראי..

אם ביום שישי הזה את יוצאת.. ואם ביום שישי הזה אני יוצא.. ואם יצא ששנינו נצא לאותו המקום.. ואם יצא שניפגוש שוב את ההוא של הדינים.. ואם שוב תחושי מאוימת.. ואם שוב אגן עלייך.. אופסס..אם הפעם אגן עלייך.. אם ואם ואם... במידה וימלאו כל התנאים האלה אני צד א' רואה את הליסט לצד ב' (את) בטל ומבוטל.. סגרנו..??..

תדיג לי...

אתה חושב שאני מיטונטנת או מיפגרת? התנזלה לכפותיי הזדמנותית של פלטינה לכבול אותך אליי בליסט קטולי...אז אני אחבל בו?! ב'מת ריצ'ארד...ככה אתה מכיר לי? יש לי במרתף,בני ערובה כמוך שכבר שנים מינסים בלופ כזה או אחר להשתחרר...ולא צלח להם. לא סגרנו כלום

../images/Emo98.gif חס וחלילה..

ומאידך...התנזלה לכפותיי הזדמנותית של פלטינה להשתחרר מכבילת הפלטינה שלך אליי בליסט קטולי. שאני לא אנסה??... מחר יום חדש....

תראה...

על ניסיונות חסרי מנוח כאלו... הריבית על הליסט...כואבת עד דואבת
מתוך 'תחשבות ואהדה לרוב...ממליצה לך שלא לבנות על המחר

חייבת להתייעץ

קודם....אל תאיץ בי... צריכה לבדוק אם אפשר להתקזז במקום אחר לפני שהשנה מיסתיימת

לפני את נועצת...

תני לי לסבר לך משו... אם את מעבירה ת'חובות שלך למישו אחר...אוטומטיקלי...זה צובר ריבית של אפור... תבדקי אם עדיין מתאים לו.

חבר טלפוני או קהל??..

קוקי עלתה על הדיל...קבלי ביטול. שומר לעצמי את הזכות להציע דיל חדש בזמן המתאים. סודיות מובטחת.

מצוטטת

New member
לא ששאלת אותי...

ולא שחובה לך לקחת אבל קח ממני
שריין לעצמך מצנח אלא אם כן יש עליך ידע בצניחה חופשית ה
היא, for free לא אגבה ממך כל תשלום בגינה

למעלה