חדשה כאן

מצוטטת

New member
נכון!

זו אחת האמירות{הכ"כ נכונות} אם לא הראשונה שלך שנוגעת....... מה שאומר שלא מן הנימנע שאעשה בה מתי שהוא שימוש {תזכות שלך לה אשמור}

אל תפחדי

החיים ממשיכים הלאה ובד"כ בסופו של דבר מסתגלים ויש אפילו נהנים מהמצב החדש(תשאלי פה) אין פה כלום שהוא לא נודע איך שאת תכנני את זה בדיוק כך יהיה כמובן שיהיו מכשולים בדרך אבל שום דבר שלא היית מתגברת עליו גם אם היית בזוגיות תהני לך

NoaModiin

New member
בדיוק תגובה מעליך

דוקטור פלסטיק מפחיד בתאוריו... עדיין - אי אפשר להיות בטוחים שלא נשאר לבד. וזה הדבר שהכי מפחיד אותי.

NoaModiin

New member
ממש לא רוצה להיות לבד

אני האדם האחרון שיטען שטוב לו לבדו. אני זקוקה לקשר. פשוט לא יודעת מאיפה מתחילים. הרי עד עכשיו לא הכרתי אף אחד מלבד חברים קרובים ומשפחה, שאף אחד מהם לא פנוי..

אנחנו בסימן חנוכה

יחטפו אותך כמו סופגניה טריה אוליי תפסיקי לדאוג כבר?

מואה..../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

מפחיד.....?? בתאוריו....?? סך הכל ניסיתי להיות מציאותי...... ואיזה דברים בדיוק את חושבת שאת חייבת להספיק לעשות....????? את יודעת,הטרנד החדש זה לעשות את כל ה"דברים" המדוברים,ביחד עם הבן זוג..................................... עם פינצטה של סולינג'ן,אפשר למצוא אחד או כמה כאלה..............

NoaModiin

New member
צחוק עצוב

זה דבר שמפחיד אותי...אבל אני יודעת שאתה מציאותי. אני מדברת על דברים שלאחרים נראים נורמליים ביותר אבל אצלי לא. וזה לא עיניין של לעשות דברים ביחד או לחוד, כי במקרה שלי, אם לא מתאים לו לעשות משהו, אז גם לי אסור...

NoaModiin

New member
הכל נובע מקנאה כנראה

הוא לא סומך לא עלי ולא על הסביבה... כאילו שכולם רק אורבים להזדמנות להרוס לו משהו. בינתיים זה רק הוא שהורס בהתעקשות שלו להמשיך ולהציב מגבלות.

ואיפה את בסיפור?

תשלחי אותו לטיפול או לחילופין שלא ירגיש שהוא לא בסדר לכו ביחד לטיפול זה עוזר בד"כ

denur1

New member
זה לא מטמטיקה ואין כאן דברים

מוחלטים. היות ואת יוזמת את המהלך ואת בעצמך לא בטוחה בו, כדי לך בנתיים לקחת רוורס. לדעתי מתגרשים רק כאשר הבטחון בצעד הוא מוחלט!! או שהגרושים נכפים ע"י הצד השני. מה יהיה אחרי איזה זוגיות תיצמח לך אין לדעת, כפי שכבר נאמר פה, לחלק יותר טוב ולאחרים רע יותר. אין כללים ואין אפשרות להבטיח כלום.

Ima Adama

New member
כל שינוי כרוך בחששות - טבעי

וכדי שהמצב יהיה לך ברור ושלם חשוב שתעשי את כל הבדיקות שאין מנוס מפרידה - הקשיבי רק לעצמך ולתחושות שלך. אם את יכולה, מאוד מומלץ להתלוות בתקופה הזו ביועץ.

תראי..

מבחינתי התקופה של לפני ההחלטה הייתה קשה ביותר...ההתלבטויות, ההיסוסים, הפחדים... זאת תקופה בה הגלגלים לא מפסיקים לעבוד...(היו ימים שאפילו שמעתי אותם (-:..) אם את עדיין מהוססת...אל תמהרי.... כי לדעתי ההחלטה צריכה לחיות חד משמעית. התקופה הראשונה של הגירושים לא קלה...קחי בחשבון עליות וירידות-ממש רכבת הרים.... אני עברתי תקופה לא קלה....אבל עברתי אותה....ותמיד בריגעי נפילה תגידי לעצמך שזה זמני.... ניפגשתי עם הX שלי לארוחת צהריים לפני כמה ימים...ישבתי מולו....וכל מה שעבר לי בראש היה "למה משכת את זה כ"כ הרבה זמן" ואנחנו ביחסים מצויינים והוא בן אדם מקסים....ואהבתי אותו בכל ליבי.... אבל כשזה לא זה....כלום לא יעזור... ואם את מרגישה שהחיים שלך הם "פול גז בניו טראל"....חבל על הזמן,חבל על כל שנייה החיים שלי היום הרבה יותר מאושרים מאז...אני מישהי אחרת... את תגלי על עצמך דברים שלא ידעת שהם טמונים שם...תגלי יכולות שלא תיארת לעצמך... הכי חשוב שתידאגי למעטפת של חברות וקרובים שאיתם תרגישי נוח לדבר,לקטר,לבכות,לבלות להתרומם המעטפת הזאת מאוד חשובה. תיזכרי שאחרי השוק הראשוני...החיים הרבה יותר כייפים,מאווררים,קלילים... אני כמובן מדברת בשם עצמי בלבד. בהצלחה רבה לך. וכאן דווקא תימצאי חיזוקים וזה היה 60 שניות על החיים שאחרי לפני ומה שביניהם

NoaModiin

New member
את מקסימה

והצלחת לתאר יפה מאוד מה אני מרגישה על החיים. "פול גז בניטרל". אם אחליט להישאר בנשואים, אני מרגישה שעוד כמה שנים ההתלבטויות יתעוררו שוב ואז אבכה לעצמי למה לא התגרשתי לפני. וזה סיכון שאני לא מוכנה לקחת. אחרי הכל, השגיל משחק תפקיד חשוב, לא ?

60 שניות?

לקח לי שעה לקרוא ועוד 20 דקות להבין את חייבת לי המוןןןןן שניות

למעלה