תראי..
מבחינתי התקופה של לפני ההחלטה הייתה קשה ביותר...ההתלבטויות, ההיסוסים, הפחדים... זאת תקופה בה הגלגלים לא מפסיקים לעבוד...(היו ימים שאפילו שמעתי אותם (-:..) אם את עדיין מהוססת...אל תמהרי.... כי לדעתי ההחלטה צריכה לחיות חד משמעית. התקופה הראשונה של הגירושים לא קלה...קחי בחשבון עליות וירידות-ממש רכבת הרים.... אני עברתי תקופה לא קלה....אבל עברתי אותה....ותמיד בריגעי נפילה תגידי לעצמך שזה זמני.... ניפגשתי עם הX שלי לארוחת צהריים לפני כמה ימים...ישבתי מולו....וכל מה שעבר לי בראש היה "למה משכת את זה כ"כ הרבה זמן" ואנחנו ביחסים מצויינים והוא בן אדם מקסים....ואהבתי אותו בכל ליבי.... אבל כשזה לא זה....כלום לא יעזור... ואם את מרגישה שהחיים שלך הם "פול גז בניו טראל"....חבל על הזמן,חבל על כל שנייה החיים שלי היום הרבה יותר מאושרים מאז...אני מישהי אחרת... את תגלי על עצמך דברים שלא ידעת שהם טמונים שם...תגלי יכולות שלא תיארת לעצמך... הכי חשוב שתידאגי למעטפת של חברות וקרובים שאיתם תרגישי נוח לדבר,לקטר,לבכות,לבלות להתרומם המעטפת הזאת מאוד חשובה. תיזכרי שאחרי השוק הראשוני...החיים הרבה יותר כייפים,מאווררים,קלילים... אני כמובן מדברת בשם עצמי בלבד. בהצלחה רבה לך. וכאן דווקא תימצאי חיזוקים וזה היה 60 שניות על החיים שאחרי לפני ומה שביניהם