חדשה כאן

NoaModiin

New member
חדשה כאן ../images/Emo142.gif

שלום לכולם אני חדשה לא רק בפורום אלה גם במצב המשפחתי שלי. עדיין לא התגרשנו, אבל אנחנו נמצאים בתהליך. אמנם התחלתי ועדיין מלא התלבטויות והיסוסים, אבל ההחלטה כבר התקבלה. אני מלאת פחדים לגבי העתיד הלא נודע וההחלטה שלקחתי. בטוחה שאמצא כאן אנשים טובים שידעו לתת עצה מתי שצריך.

NoaModiin

New member
גלגל הצלה ? ../images/Emo3.gif

ספרי לי על זה. אני זקוקה אפילו לשניים !

n o g a1

New member
../images/Emo2.gifמפה לאוזן?

חשבתי מפה לפה. לבחורה החדשה ניתן שנורקל שלא תיבהל .... גם ככה היא זקוקה לשני גלגלי הצלה...

NoaModiin

New member
מאמינה שלא כולם כאן טובעים

ובטח יש ימים טובים יותר וטובים פחות. בימים גרועים גם אני זקוקה למצילים

n o g a1

New member
לא כולם טובעים

יש גם צפים , יש אפילו המתרוממים (להרגע) מעל המים. י ש ימים ויש ימים וכידוע גם לילות... ואת המצילים ..... תשמרי לימים טובים במיוחד:)

ורד 3

New member
ואז.....

באוזן מלחשים ש..............בתוספת לחות כמובן. אגב איזו אוזן ? שלא תהיה בעיית שיווי משקל ....

denur1

New member
בלי ליפות את הדברים

את לדעתי כרגע בתקופה הקשה ביותר בכל הקשור לגרושים. רק אחרי שיסתיים ההליך והפרדה תיהיה עובדה קיימת תוכלי להתחיל לצאת לדרך חדשה שגם היא בדרך כלל לא קלה. מכוון שאת עדיין המצב הפיך, היינו יכולה לשמר את הנישואים חשבי טוב טוב לפני הפרוק, אצלי הפרוק נהדר לנפש אבל מלווה בירידה של ממש ברמת החיים.

NoaModiin

New member
הנפש חשובה גם לגוף

ולכן בטוח הרבה יותר טוב לך. אני מודעת לעובדה שהמצב הפיך, אבל לא מוכנה לחזור למקום שהייתי בו. לא היה לי רע אבל הייתי מוגבלת מבחינת החופש לעשות דברים. הגעתי למסקנה שאני צריכה לעשות אותם לפני שיהיה מאוחר מדי...

Ima Adama

New member
יכול להיות

שאת היא זו שמונעת מעצמך לעשות מה שאת רוצה בלי קשר אליו? ניסית? אם לא ניסית, אז קודם תנסי . לרוב אני מאמינה שאנחנו מגבילים את עצמנו ולא בן הזוג שלנו - אם תנסי, הוא עשוי להתנגד, אז שתימודד מול הרצון שלך, אם לא יהיה לו טוב שהוא יבחר, אבל אל תנסי להפיל עליו את מיגבלת החופש שלך.

NoaModiin

New member
בהתחלה ויתרתי כשהתנגד

אחר כך נוכחתי לדעת שההתנגדויות מצידו רק מתרבות. עכשיו, כשהודעתי לו שאני לא מוכנה למגבלות האלה יותר, הוא רוצה את נועה הישנה, זו שהתחתן איתה, שלא העזה להמרות את פיו וויתרה גם על דברים לגיטימיים... הוא טוען שהשתנתי. נכון, אז השתנתי. לא רוצה לחזור ולהיות נועה של פעם...

Ima Adama

New member
זו עדיין לא סיבה להתגרש

הוא צריך להתרגל לשינויים ולכבד אותך, אלא אם כן שווה לו להתגרש ממך...

NoaModiin

New member
הוא לא רוצה לשנות דברים

לא מוכן לקבל שינויים. הוא איש של בית, שזה דבר חיובי מאוד. אבל מצד שני, הוא מתנגד לצורך שלי בחברה נוספת. קשה לו להבין למה אני מתכתבת בפורום למשל. זה דבר שהוא בגדר איסור מוחלט...

Ima Adama

New member
הוא יתרגל עם העובדות עם הזמן

או שיפוצץ הכל (ולזה את כבר מוכנה) אני בעד ניסוי ותהיה\טעיה עד כמה שאני מבינה אין סיכוי לשכנע אותו במילים, רק בעובדות וחיבוקים ואהבה

NoaModiin

New member
קלעת בול

אין סיכוי בדיבורים. אני יכולה לדבר מהיום ועד מחר, וכשאסיים, זה יהיה כאילו לא אמרתי כלום. התחלתי להציב עובדות בשטח. אני מקווה שהוא יבין שעדיף לו לקבל אותי ככה מאשר לאבד אותי.

הגעת../images/Emo4.gif

למקום הנכון................................... השמיים מלאים בצחוקם של עצובים.................................................

למעלה