חדשה וכ"כ מבולבלת.

קלייטון.ש

Well-known member
למשל בהודעה שלך שתי שורות למעלה

"לאיש מקצוע שאין לא ניסיון ולא ידע בטיפול באנשים א-מיניים, לא תהיה שום תועלת לתת לה וכנראה שיגרם רק נזק."
זה נכון רק אם את קובעת שהפונה היא א-מינית.
כי אם יש לה בעיה אחרת (ויש עוד הרבה סיבות לחוסר הנאה מינית, נפוצות בהרבה מא-מיניות) אז לאיש מקצוע בהחלט יכולה להיות תועלת.
 
אם היא הגיעה לכאן וגם לפי ההודעה שלה

יש בהחלט סיכוי סביר מאוד שהיא א-מינית.
לכן, קודם כל, לפני שהייתי שולחת אותה לרוץ לאיש מקצוע, הייתי מייעצת לה בהחלט לבחון עם עצמה את האפשרות של א-מיניות.
וכאן, לפורום יש בהחלט מה להציע לה.
אם בהסברים ואם בשיתוף חוויות.
אין איש מקצוע שיכול לעשות את זה.

אם גם אחרי זה, היא עדיין תרגיש שיש לה קשיים שאין להם מענה כאן ויש סיבה לערב איש מקצוע מתוך הבנה נקודתית של בעיה מאוד מסויימת, אז אפשר לדבר על אנשי מקצוע וגם אז בזהירות.
 
למה שלא תכנס לפורום הומוסקסואלים

ותציע מה שאתה מציע פה למי שלא סגור על הנטייה שלו - יעיפו אותך בטיל החוצה.

לא מבינה למה אתה עדיין פה. נודניק.
 

שמבול

New member
אני יכול להיות כנה איתך?

מאז ההודעה הראשונה שראיתי שלך היה נדמה לי שבאת לפה רק כדי להשמע חכם או משהו כזה. לא כדי להתעניין או לעזור. וזה יצר לי קצת אנטגוניזם ואולי אני טועה אבל ככל שאני עוד רואה את ההודעות שלך אני רק משתכנע בדעה שלי.
 
ברוכה הבאה!


את מוזמנת לדבר איתי בפרטי ואפשר גם בפייסבוק אם זה נוח לך יותר.

הבלבול שלך הוא משהו ברובנו כאן מכירים.
גם אני חשבתי שאצטרך לבחור בין להיות לבד לבין לאלץ את עצמי לנהל מערכת יחסים מינית שאין לי עניין בה, 'כי מי ירצה בחורה שלא רוצה סקס', אבל הדברים הם לא כ"כ שחור ולבן כמו שהחברה נוטה להציג לנו בנושא הזה כל הזמן.

בתור התחלה, כאן בפורום יש גברים שרוצים בחורה שלא רוצה סקס

חוץ מזה, יש גם הרבה באמצע, בתחום האפור.

אני מצטרפת לדבריו של K500.
 
למעלה