חדשה בפורום

אני גם אוהבת כלבים ../images/Emo68.gif

אני אוהבת כלבים, אני אוהבת לאכול, אבל את ג'אנו'ש שלי אני אוהבת יותר מהכל!! וולה ווקושה אבק מואה?

Lady McBeth

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא יודעת מי זה, אבל את/ה |כתב|

Jan22

New member
אתה מזכיר לי את הימים היפים

של תפוז אנסים . משהו אומר לי שאתה וליצן החצר ההוא סיימ אנד פאקינג וואן. שיהיה ערב טוב.

יאנוש..

שיר אהבה לג'אן / מאת ג'ולייט קרפדובה (מואה) ג'אן, אולי אני סתם קרפדה צרפתייה מאוהבת, שמחכה לנסיך החתיך שיבוא ברכבת. כמו שזידאן את גביע העולם לקח, כך גם אני ואתה, שני צרפתים נקיים בעולם מלוכלך. יאנושקה, דייג שרירי שכמותך ומסוקס, בוא תפתור לי את משפט פיתגורס. גש אליי ז'אן ונצייר פרבולה, ואולי בסוף כבר לא אהיה בתולה. נשב על הים ותבשל לי דגים, ואני בתמורה אעשה לך ילדים. תדליק את האש ותרתיח פינג'אן, כי אתה אהובי, הו ג'אן, הו ג'אן!

Lady McBeth

New member
*נחנקה מצחוק*

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדיר!!!!

חחחחחחחחח טווווב

מצד אחד בא לי להגיד שהרמה שלכם מתדרדרת אבל ראסמי זה מצחיק רצח חחחח איריס את טובה!!!! אני בסוף יתחיל להעריך אותך..............

danielo18

New member
אוקה...

אני מהמר שזה אזרח111. בליינד. שם על זה את החסכונות שלי.

danielo18

New member
זה הסגנון שלו..

או שזאת גברת טרולית. לא יודע,אבל זה פשוט ענק!

Lady McBeth

New member
ממש לא הסגנון של לירן

אתה לא מכיר אותו טוב כמוני... :):):):):): (נכון , לירני? )

nisanil

New member
כוסאומו, ניממחקה לי ההודעה הקודמת

מי שאחראי על זה ממש משועמם אבל מצחיק לאללה, ענק

ReiKo

New member
שמע

דגים צריך לדעת להכין! זה לא להכניס למחבת וזהו... צריך לדעת לטבל ובמיוחד עם הרבה הרבה לימון.... אז זה משתווה לסטייק כבש :)

שירים מהמגירה

בדידות / מאת ריימונד בארטז שוכבת לי לבד בחדר הריק, מרגישה כמו הנסיכה ההיא מהסרט "שרק". ההיא, נו איך קראו לה? פיונה? ג'אנוש הלוואי שהייתי איתך עכשיו בנצס ציונה! שוכבת במיטה ורק מחכה, אולי תואיל בטובך לדוג אותי עם החכה? חולמת בלילה שאני שוחה כמו סרדין, יאנוש, בגללך הרטבתי את הסדין! אהבתי הנכזבת מעלה בי תחושת מחנק, למה אני ואתה זה כמו דה-גול ושיראק? מסתכלת עליך, מנסה להתנחם... או כמו שתמיד אמרת לי : "פרנקלי מיי דיר? איי דונט גיב אה דאם!"

Lady McBeth

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גאון!!!!!!!!!!!!! אני פותחת מועדון מעריצים

למעלה