חדשה בפורום

nisanil

New member
קבלו תיקון, זה "סתם מישהו17"

הוא הסגיר את עצמו מקודם

הטRולית

New member
לדעתי, זה מישהו שבהה בפורום

הרבה, אך לא הורשה להכנס הרבה זמן, עקב היותו חייל. כמו הפוטיק הזה, שפתאום ידע שאייריש אוהבת קרביים. טוב, את זה כל אחד יודע... אבל בכל זאת!

אזרח111

New member
למה אתם חושבים שמישהו מתחזה? ....

לי זה נראה כמו בחורה מהפורום (נורמה/אייריש/טרולית/תמי וכו') שפשוט התביישה לחשוף את רגשותיה בפני ג'אן, ובחרה לפרוק את הכל בצורה מקורית וחביבה. מי זאת? הימורים. לדעתי זו דנע ... הרגשת בטן.

IrIsH BaBe

New member
אני שמה את כל המרצ'נדייס של

גבעתי שיש לי [ויש המון] על זה שזה אחד הבנים חסרי החיים פה

Jan22

New member
תגיד

אני חושב שאתה גם תפוז אנסים גם תפוז משטרה גם מאוהבת בג'אן22 וגם המואיזית הזו . איך אתה זוכר את כל הקודים של כל משתמש ? יש לך אולי את אותו הקוד עבור כל הארבעה ?

חבר'ה באמת תודה על כל המסרים

קיבלתי ארבעה מסרים עם פידבקים וזה ממש מחמם את הלב! אני חושבת שאפרוש לי חזרה לאלמוניות, וזהותי כנראה לעולם לא תתגלה. לילה מקסים סתם, זה אני קדוש... עבדתי על כולכם! פראיירים

Lady McBeth

New member
לא נכון!! קדוש בעבודה!!

שקרן!!!!!! מנסה להפליל את קדוש משוש ליבי!!!

אז כנראה שזהותי באמת לא תתגלה..

לילה טוב תמי, ותהני מהשביתה D: מגיע לכם קצת לנוח.. לילה טוב D:

Lady McBeth

New member
אני יודעת מי זה!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה יאנושקה!! הוא החליט לשגע אותנו!!!

אם זה באמת הוא

אז המצב שלו בקאנטים....... שימצא חיים דחוף.... בואנה ודרך אגב נעלבתי שלא עשיתם גם איזה "איילה"..... זה אומר יענו שאני לא במגניבים של הפורום.......... נעלבתי.....

IrIsH BaBe

New member
יששששששששש

ניצחתי! אני מלכה
קדוש אתה מזמין את כל הפורום למנת שווארמה בלאפה בתחנה המרכזית קרית גת.

Jan22

New member
מלכה !? אולי יותר בכיוון ה"עלוקה"!

אתמול קראתי ספר על בחורה שאורבת לגברים ואז מחסלת אותם. ספר מצויין . הסיפור התרחש באירלאנד.

Jan22

New member
זה קאש

Cccccccccccc-ash ! אני עדיין גורס בדעה שזה רייקו . רייקו ,יש לי חברים בגבעתי בפלוגה ששירתת בה. אני אבדוק אם מישהו יודע בנוגע לחובש עם שישי בשירה וחרוזים. (תגיד ,זה לא היה קשה לעבוד עם 4 משתמשים בו זמנית ? כאילו כל פעם שרצית להחליף משתמש ,החלפת שם + קוד ? או שפשוט פתחת 4 ברוואסרים שונים ובכל אחד מהם שמת שם משתמש אחר ? בכל אופן ,משחק יפה ,אבל עדיין רואים טוב מאוד ,מי ומה !)

למעלה