חדשה בעניין

אורג

New member
לא בהכרח

האמת שדווקא אני לימדתי עד לפני שנתיים כמה טכניקות קבליות. חלקן באמת אינו מיועד למתחילים אבל מי שבאמת חפץ במדיטציה מאוד אמיצה , מאוד ייחודית , התחום הזה ממתין לו.

danigl

New member
OMMY כתב 'כמעט בלתי אפשרי'

חיפוש ית שלום מה הטעם במשהו שכמעט אי אפשר למצוא לו מורה? אינני שולל את הקבלה כל ועיקר. הקבלה במקורה היו לה טכניקות יוצאות מן הכלל. כמו שגם קרה להרבה טכניקות אחרות, הן לא השתמרו, או שהשתמרו בצורה מסולפת. בצורה כזו הקבלה המעשית, כמעט הלכה לגמרי לאיבוד. אין היום |הדגש שום |מסגרת רצינית שמסמיכה מורים לטכניקות קבליות. מסתובבים בשוק לא מעטים שטוענים שהם קבליסטים. חלקם, לא מבינים אפילו את היסודות. (אני יכול לתת שמות). רק לזכור: ארבעה נכנסו לפרדס..... משהו בעל כזו עצמה, ללמוד אותו אצל מישהו לא מוסמך, זה דבר מסוכן ביותר. הוא הדין לגבי הנסיון ללמוד TM, מעל דפי אתרים, ולא אצל מורה מוסמך. אדם יכול לחסוך כמה מאות שקלים, אבל להפסיד.... ראו והישמרו לנפשותיכם דניאל

ommy

New member
הדרך היחידה

כדי לדעת אם מורה הינו "מוסמך" היא לשמוע מאחד/ת מתלמידיו חוות דעת כפי שקרה כאן שסיפרתי על מורי אך בקבלה אין "מוסמך" ! ! ! האדם נדרש להתרשם ולהחליט מה גם שאין לו מה להפסיד שהרי אין כאן תשלום ומורה של קבלה אמיתית לא ידרוש תשלום. כל זאת בראשית. ושנית, OMMY כתבה ולא כתב. ושלישית והכי חשוב: כשנאמר על משהו שאת או אתה רוצים ללמוד בכל מאודכם, מילים כ"כמעט בלתי אפשרי " רק צריכות להצית את המוטיבציה כפי שקרה לי. הרי ידעתי שיהיה לי קשה מאד (בלשון המעטה) ל"שכנע" את המורה הספציפי הזה ללמד אותי משהו אם בכלל אך לא ויתרתי ואכן לא התאכזבתי ! מי שמשקיע . . . נכון, הודעתי לעיל אינה מיועדת למפסידנים שכל רמז לקושי מיאש אותם (ואלה ממילא לא יסכינו ללמוד "דבר של ממש") אלא לאלה שילכו על כל הקופה אם ירצו ללמוד או לדעת משהו. אני מתנצלת אם מישהו נפגע מסיגנוני- לא זו כוונתי ואני מתנצלת בכל ליבי. כוונתי רק לשתף מנסיוני -ואולי עוד משהו ירויח ידע או עזרה. עם הרבה אהבה OMMY

new_chance

New member
יש הרבה

אני יכול להמליץ על קורס של 8 מפגשים במרכז שיבננדה ליוגה. אני לקראת סיום הקורס והוא בעיני מוצלח מאוד. הקורס מיועד למתחילים ללא כל ידע מוקדם. בהצלחה!

למעלה