חדשה בסביבה :)

ד מינה

New member
חדשה בסביבה :)

שלום לכולם! אז כמו שכבר אמרתי אני דיי חדשה באיזור.. לקח לי הרבה זמן לגבש דעה כלשהי על עצמי וקראתי פה דיי הרבה והגעתי למסקנה שאני דמי! כל השנים האלה (3-4 שנים) חשבתי שאני מוזרה בעולם של אנשים נורמאלים. התפלאתי איך אנשים יכולים לרדף מסקס שבעיני תמיד נראה כמו משו שהוא לא נחוץ או לא הכרחי. אבל שלא תבינו אותי לא נכון היה לי לפני כמה זמן חבר במשך 3 שנים שכן היה בינינו משיכה מינית וכל היוצא בזה אבל אחרי הפרידה שוב יש את אותה הרגשה שאני לא צריכה את זה... כנראה שרק כשאני בקשר ואוהבת את הבן אדם וסומכת עליו עד הסוף אני יכולה להיפתח מבחינה מינית (למרות שגם זה לא קורה הרבה) . אני בת 20 ובסביבה שלנו כיום אני רואה רק אנשים שרודפים אחרי סקס ואני לא מוצאת את עצמי בזה.. אני מרגישה שאני היחידה בגילי שחושבת זה לא דבר הכרחי לקיום בגלל זה עד היום חשבתי שאני המוזרה היחידה בעולם עד שמישהו שאל אותי את השאלה הכי פשוטה בעולם "את א-מינית?.. האם באמת יש גברים בגילי שחושבים שסקס זה לא דבר נחוץ? גם לפני כמה זמן ראיתי את הקישור שהעלתם של דיויד (אם אני לא טועה בשם) שהוא בחור א-מיני ובסוף הסרט התעודי הזה הוא אמר משהו נכון (אני מקווה שהבנתי אותו נכון) הוא אמר שבשביל שהקשר יהיה רציני ויחשב כרציני הוא חייב "להקריב" את עצמו ולשכב עם הבת זוג.. וזה בערך מה שאני אומרת כל הזמן.. אני חושבת שבשביל שיהיה לי בן זוג אני פשוט אצטרך להיכנע לחברה ולקנות את האהבה שלי בסקס.. אז מה דעתכם.. יש באמת גברים בגילי (20-26) שחושבים שסקס זה לא דבר הכרחי? ומה אתם הייתם מעדיפים... לחיות לבד או "להקריב" את עצמכם לטובת זוגיות עם בחור מיני.. כי פשוט לפעמים אני חושבת שאני אשאר לבד כל החיים (אני בן אדם שמאודד אוהב לתת ולאהוב וכן אני אוהבת להתנשק ולהתחבק) אם אני לא אקריב את עצמי... בכל אופן אתם אחלה פורום וזה בערך פעם ראשונה שאני מספרת בכלל על החוסר מיניות שלי.. ומקווה להשתתף פה יותר בדיונים החברתיים :)

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אם את דמי, כמו שאת אומרת, וכשהיית עם חבר היה לך טוב ורצון לקיים יחסי מין, אז מצבך טוב. את יכולה ברמת העקרון לצאת עם כל גבר מיני ממוצע ורק להודיע לו מראש שייקח את הזמן כי את צריכה זמן בשביל להרגיש נוח עם זה. מי שלא מתאים לו (ולצערי הרב יש יותר מידי כאלה... אני נזהרת שלא לומר - הרוב..) - שילך לחפש. הוא לא שווה אותך בכל מקרה. (אותי אישית זה דוחה ברמה אישית שגברים לא מוכנים לצאת עם אישה ולחכות. זה כ"כ משפיל ומחפיץ שאין לי מה לומר על זה, חוץ מלכו לחפש..) לגבי מה שכתבת: "הוא אמר שבשביל שהקשר יהיה רציני ויחשב כרציני הוא חייב "להקריב" את עצמו ולשכב עם הבת זוג.. וזה בערך מה שאני אומרת כל הזמן.. אני חושבת שבשביל שיהיה לי בן זוג אני פשוט אצטרך להיכנע לחברה ולקנות את האהבה שלי בסקס.. " וואו! שמישהו ידבר עם דייויד ויבקש ממנו הבהרה! (גאיה??) הסיום של הסרט היה נורא ובכלל לא מייצג את דייויד. לא יודעת למה הוא אמר את זה, אבל אני כן יודעת שזה בפירוש לא נכון והוא עצמו לא האמין שזה נכון. אולי הוא שינה את דעתו, ואם כן זה עצוב. אבל ממקורות יודעי דבר הבנתי שהוא לא. להרגשתי תפסו אותו ברגע של חולשה ויאוש. קיצר, אני ממש לא מאמינה בזה. קשר לא חייב לכלול סקס כדי שהוא יהיה משמעותי ואף אחד לא חייב להקריב את עצמו. שנים האמנתי בזה, כי לא ידעתי שיש בכלל אפשרות אחרת, ואותי אישית זה ממש הרג מבפנים. אף אחת היא לא קורבן ואף אחת לא צריכה להקריב כלום! אונס עצמי גרוע כמעט כמו אונס של ממש... את צריכה לחשוב עם עצמך כמה רחוק את מוכנה ללכת. לכל אחת יש את הגבולות שלה. ותמיד אפשר למתוח אותם ~טיפה~ לקראת הצד השני. הבעיה עם סקס, שניגוד לכל תחום אחר בו יש פערים בין בני זוג וכל צד מתבקש ללכת לקראת הצד השני, שכאן זה לא עניין של מה בכך. לעשות מעשה אינטמי וחודרני (לנשים..) רק למען בן-הזוג, זה מניסיון אישי שלי כמי שהיתה נשואה 8 שנים, פשוט לא בריא ומזיק לנפש. וכן, יש כאן בהחלט גברים בגילאים שציינת שחושבים שסקס זה לא דבר הכרחי (למען האמת מבחינתם הוא מיותר...) השאלה היא למה את מחפשת מישהו א-מיני כשאת דמי? אחרי שאת מתאהבת ובקשר קרוב את לא רוצה את זה?

ד מינה

New member
ואו תודה על התגובה המהירה :)

אני בהחלט איתך בקשר לכך שגברים היום הם לא מוכנים אפילו לחכות טיפה היו לי גם כמה מקרים שממש התעצבנתי כשבחור הציב לי אולטימטום בנושא..ואני בהחלט שונאת את כל הקטע של להחפיץ זה מגעיל וחסר כבוד.. ואני בעיקרון מחפשת מישו שידע לאהוב וכו' הקטע שאני חושבת שאני או דמי או א-פור אני לא בטוחה. אני כן רוצה מישו שיאהב והכל ואם הקשר יתקדם ממש אז לא יהיה אכפת לי שיעבור לקטע מיני. אז בקיצור אני מחפשת אהבה עם סקס בעתיד הרחוק של הקשר או בלי סקס :) העיקר שיהיה מישו שכיף להיות איתו ולדבר איתו וכו'. ובקשר לשאלה השניה..כמו שאמרתי מקודם אני לא חייבת סקס בקשר...:)

Berethor

New member
כן את נשמעת א-אפורה

מזמן לא הגיעו לכאן א-אפורים, והרבה מאלו שהיו עזבו, נקווה שאת תשארי, ברוכה הבאה..

Berethor

New member
אגב לגבי גברים אני צריך להזהיר אותך

יש הרבה גברים מיניים שהם א-רומנטית, נראה שכשם שא-מיניות ואפורות נפוצים יותר בקרב נשים, הא-רומנטיות נפוצה יותר בקרב גברים. זאת גם הסיבה שהם דוחפים כל כך לכוון סקס ויתר הדברים המיניים, הם כמעט ולא נהנים ורוצים בדברים רומנטיים, או לחלוטין לא רוצים בהם. לא חסר גם א-רומנטיים שמתחזים רומנטים, רק כדי למצוא זוגיות, וזה לא שא-רומנטי ממש צריך זוגיות(כי גם זוגיות זה בגדר דבר רומנטי), פשוט עבור מיני א-רומנטי זאת דבר לקבל סקס בתמורה לרומנטיקה(מזוייפת). עכשיו כמובן שיש מיניים וא-מיניים ורומנטיים וא-רומנטיים בקרב שני המיניים, וגם כל השילובים האפשריים, א-מיני רומנטי, א-מיני א-רומנטי, מיני א-רומנטי, ומיני רומנטי. פשוט צריך לזהות כל אחד, ורומנטיות ומיניות זה דברים שגם באים ביחד(בכל זאת שניהם 'דבריים זוגיים') אבל גם לחוד, לכן צריך לדעת מי עומד מולך, ואם אתם מתאימים, זה שגבר מיני לא אומר שהוא גם רומנטי, ואוליי הוא רק מתחזה.

ד מינה

New member
אני חייבת לציין שזה קצת בלבל אותי כל זה

אבל דיי הצלחתי לקלוט.. אז בעצם מה שאמרת פה בקצרה אומר שאני אצטרך לחפש ממש ממש טוב כדי למצוא גבר שהוא דמי בעיקרון.. כי לפי מה שהבנתי ממך רב הגברים בכלל לא רוצים רומנטיקה..

Berethor

New member
לא יודע אם הרוב, אבל אחוז ניכר

כן את צריכה למצוא גבר רומנטי, בין אם הוא דמי, בין אם הוא מיני ובין אם הוא א-מיני, כמובן שדמי יהיה עדיף לך. את הרי לא רוצה חוסר התאמה בכל התחומים, נגיד א-מינית רומנטית, עם מיני א-רומנטי זה שלוב גרוע, כי זה חוסר התאמה גדולה לא רק בפרמטר זוגי אחד, אלא בשניים. לפחות אם הוא רומנטי, יהיו גם דברים שתרצו בהם ותהנו מהם שניכם, לא רק על "תקן טובות" או "בתמורה ל". בכל מקרה הרבה מהגברים שמייאשים אותך הם למעשה א-רומנטיים, ככה שאין סיבה שתתייאשי בגללם. פשוט קחי לצומת ליבך שא-רומנטי מרגיש את אותם דברים כלפי רומנטיקה כמו שמיני מרגיש לא-מיניות, וברור שזוגיות ללא רומנטיקה זה לא משהו בלשון המעטה, אם כי אני מניח ששני א-רומנטיים יסתדרו איתה, ביחוד אם הם מיניים א-רומנטיים. אחרת לא ברור לי למה הם צריכים בכלל תזוגיות, אם אפשר לקרוא לה ככה.

אני בכלל לא חושבת שרוב הגברים א-רומנטים

יש הבדל גדול בין להגיד שגברים רוצים מיניות 'כאן ועכשיו' ~גם~ בלי רומנטיקה, לבין להגיד שהם בכלל לא רומנטים. אני חושבת שמה שמאפיין את התרבות שלנו היום זה שנוטים מהר מאוד להכניס את הסקס למערכת יחסים חדשה עוד לפני שרומנטיקה נבנתה. זה מגיע בעיקר מהצד של גברים, אבל לא רק. בכל מקרה, גם אותם גברים יכולים להיות רומנטים להפליא. פשוט כל עוד מישהו לא דמי, הוא לא צריך 'לחכות' עד שהוא יתאהב/יחוש רגשות רומנטים עמוקים, אלה חש משיכה מינית מיידית ורוצה לממש אותה בשם אותה מתירנות מינית שיש היום. זה לא הופך אותם ללא רומנטים.

מקמיקא

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושב שבאמת רוב הגברים הם א-רומנטיים, אני יותר חושב שה*תדמית* של ה'גבר גבר' היא אדם א-רומנטי שרק מחפש סקס.

Berethor

New member
כן הרוב א-מיניים כמעט לחלוטין

רוב הדמי והא-אפורים פרשו, חלק בגלל יחס רע מכמה מהחברים הקיצונים כאן בפורום(נקווה שהם לא יציקו לך/יטיפו לך/יתייגו אותך כמינית גם
), חלק בגלל שהם עכשיו בזוגיות מינית, וחלק סתם כנראה. עדיין יש פה מספר דמי ואפורים, אבל לא הרבה, ולא משתתפים הרבה. נראה לי אני משתתף הכי הרבה מביניהם. יש לנו גם א-מיניים רגילים שרואים בעצמם א-אפורים, אבל הם לא ממש עונים להגדרה, את אומרת שמי שמעדיף להיות בלי מין לחלוטין, או עושה את זה רק בשביל הצד השני, או/ו לא נהנה מזה לחלוטין, הוא בגדר א-מיני רגיל ולא בגדר א-אפור. אני לא אוהב כאשר אנשים מסויימים מנסים לשים את הקו האפור קרוב מדיי לקו של המוחלט.

ד מינה

New member
אני בהחלט מקווה שלא יטיפו לי

לקח לי הרבה זמן להבין על עצמי את הדברים האלה.. ובמיוחד למצוא לעצמי הגדרה שמתאימה לי.. ולא הבנתי כל כך ממך.. זה נשמע מהפוסט הקודם שאמרת שאתה א-מיני וא-רומנטי אבל פה אתה אומר שאתה בין היחידים שנותרו הא-פורים.. אז, אם אפשר לשאול, איך אתה מגדיר את עצמך?

Berethor

New member
לא כתבתי שאני א-מיני א-רומנטי..

אני ככל הנראה א-אפור רגיל, בשביל להיות דימי הייתי צריך להיות גם נורא רומנטי, אבל אני סוג של באמצע גם שם. פעם הגדרתי את עצמי א-מיני ב', לפי שידעתי שיש דבר כזה א-אפור ודמי, כי תמיד ידעתי שאומנם יש בי לא מעט א-מיניות אבל היא רחוקה מלהיות מוחלטת. מבחינה רומנטית אני לא טיפו מאוד רומנטי אבל אני גם לא א-רומנטי, אני יכול לתחבר לדברים רומנטיים ולהנות מהם, אבל לא הייתי אומר שאני חייב קשר רומנטי, או צריך הרבה מהם בקשר.

Berethor

New member
דוגמא למי שעזבו

north7 וMariposa Azul. שניהם היו א-אפורים או/ו דמי. עם אזול אני זוכר בפרוש שהיא קבלה יחס רע מכמה מהקיצונים שבפורום.

Berethor

New member
ובואי גם לא נשכח שברמבית תמיד הייתה על הכוונת

אם כי במקרה של ברמבית זה היה בעיקר של אדם אחד.

למעלה