חדשה בסביבה :)

אתה נהנה לפרש סיטואציות ככה שיתאימו לתיאוריות

שלך. ברומבית לא על הכוונת של אף אחד. north7 עזב בלי שום קשר ליחש של אנשים בפורום! נהפוכו. הוא נכנס וספר שהוא במערכת יחסים עכשיו והבין שהוא דמי ואמר תודה לחברי הפורום על שעזרו לו בהבנה של המקום שלו וקיבלו אותו. גם וMariposa Azul לא עזבה כי לא התיחסו אליה יפה וגם היא נהנתה מהיחס של אנשים כאן ואפילו הגיע למפגשים. היא עזבה כי היא הרגישה שהיא דמי ושאין לה צורך יותר להיות כאן. המון אנשים מגיעים לכאן והולכים. כל הזמן. זה לא בהכרח קשור ליחס של אנשים בפורום. לא שלא היו אנשים בפורום שעזבו בגלל יחס של אנשים אחרים בפורום.. אגב, מיסטיק עצמה שאתה רומז בכל הודעותיך על כמה היא קיצונית ועל 'מסעות הצלב' שהיא עשתה לכל מי שהעיז להגיד משהו אחר ששונה מא-מיניות מוחלטת, עזבה בגלל יחס ואמירות של אנשים כאן בפורום כלפיה. וסתם לידיעתך, אם יש מישהו שהבריח כמות נכבדה של אנשים מהפורום, זה כמה מפתיע - אתה!

Berethor

New member
אני? ../images/Emo3.gif

אבל אני לבדי במערכה איך זה יתכן, ואיך זה יכול לשתוות ללינצים
. כן ושמתי לב שמיסטיק עזבה.

א. אתה כנראה לא זוכר את ימיך הראשונים בפורום

עשית לינץ' פחות או יותר לכל מי שנכנס.... ב. גם היום אחרי שהשתנת (לטובה כמובן) יש לך עדיין נטייה לעצבן אנשים. פשוט, קשוט עצמך ואח"כ קשוט אחרים... דעות קיצוניות ולא מקבלות לא מתאימות לפורום. ולמרות שאתה טוען כל הזמן שאתה לא קיצוני ולא רואה את העולם בשחור ולבן, אתה לא מרגיש אבל אתה עושה את זה הרבה. בכל מקרה, לטענתך במקורית אין בסיס. אנשים שהם לא א-מיניים מוחלטים לא עברו כאן לינץ' ולא עזבו בגלל זה. מיסטיק העלתה את דעתה פעם ממש מזמן והיה כאן בפורום וויכוח סוער סביב זה, אבל אף אחד לא עזב. היא בסה"כ הביע את דעתה וזכותה לחשוב 'שזה בולשיט'. זה לא ישנה את העובדה שכפורום אנחנו לא חושבים ככה.

והנה הוכחה - ההודעה האחרונה של יורי north7:

"לאנשי הפורום רציתי להגיד: תודה וכל הכבוד על השיח, הפתיחות והתמיכה שניתנת כאן. ההכרה בתופעת הא-מיניות חשובה כדי שאנשים ששונים מן "המקובל" יוכלו להבין ולממש את עצמם בלי פחדים ולחצים מיותרים, ובכך אני מאוד תומך." אגב, ד מינה, אני חושבת שההודעה שלו יכולה לתת לך תמונה נוספת על משמעות הדמיסקסואליות. תראי אם את מתחברת למה שהוא מתאר.

מקמיקא

New member
אני לא חושב שהרוב כאן א-מיניים מוחלטים

אני חושב שהרוב כאן נמצאים על איזשהוא קו תפר. למיטב ידיעתי גם יש מעט מאוד א-רומנטיים כאן בפורום. ההבדל הוא כמובן שכל אחד נמצא בשלב אחר בסולם. הגורם המשותף הוא שכולם יחסית נמוך עליו

sugar cube

New member
"לעשות מעשה אינטימי וחודרני (לנשים), הזכיר לי

שיש תרבויות שם האקט המיני נתפס בעיני הגבר כמאיים, כי זה מתואר כ"בליעה" של הגבר ע"י האשה. ואם כבר מדברים על תרבויות, אז בפפואה ניו גיני, לא קישרו סקס עם הריון (אולי היום כבר כן), ולכן האשה נתפסה כעילוי כי ממנה יוצאים חיים, ולא כאובייקט מיני חלש ופגיע, והגבר נתפס כחסר תועלת בכל הקשור להבאת חיים לעולם. היו שם שבטים שדווקא נשים התייחסו לגבר כאובייקט מיני, והיה נהוג אפילו שחבורת נשים תתפוס גבר ותאנוס אותו, עד שגברים ממש פחדו להסתובב לבד.

Berethor

New member
מצחיק

אבל האמת שמדובר פה באפליה ופגיעה בגברים. אני לא שולל את זה שאישה היא זאת שעושה תחלק העיקרי בהבאת ילדים, כי היא זאת שחווה תהריון, אבל אי אפשר לתעלם מאבהות של הגבר, ומבחינת ירושה הילד יורש אותו אחוז משני ההורים, בלי קשר למי ילד אותו, אלא בהקשר של מי היו אלו שעשו תאקט שהביא להריון
. דרך אגב לראות תאקט המיני כמשהו פוגע ומאיים, זה תמיד קיצוני, קיצוניות אנטיסקסואלית, או קיצוניות שדווקא באה לעודד פגיעה, כי ברגע שרואים הכל כפגיעה, כבר לא מבחינים בין טוב לרע, לא בין מין הדדי ולא בין אונס. אני באופן אישית מעדיף לסתכל על ההבדלים המיניים כדבר טכני, לכן זה שיש לצד אחד איבר שונה, לא הופך אותו אוטומטית כפוגע, ומי שחושב אחרת מוזמן ליצור קשרים זוגיים רק עם ביני מינו, בימנו אין בעיה לעשות את זה. בדעתי המין יכול להיות גם טוב וגם רע, רע כאשר אחד הצדדים זה נכפה עליו או/ו הוא סובל/לא נהנה, טוב כאשר שני הצדדים נהנים ממנו ולא נפגעים ממנו. חדירה ובליעה או ווטאבר נכנס להגדרות רעות, שזה ההדדי זה נקרא 'התאחדות' או יחסי מין..

מזכיר לי מיתוס ששמעתי ../images/Emo247.gif

מיתוס בחברות פרימיטיביות, שיוצאת לאישה שיניים מאיבר המין בזמן הסקס וזה חותך לזכר את ה.. זה שלו. למרות שלפי מה שהבנתי, המיתוס הזה הוא מעין תירוץ למילת נשים, כך שזה לא בדיוק פועל למען נשים
.

מקמיקא

New member
אם אני לא טועה

מדובר באיזשהיא נימפה שכזאת במיתולוגיה היוונית, וזה כאילו סיפור אזהרתי כנגד מין מחוץ לנישואין... אבל יש לי תחושה שגם אני וגם את לא זוכרים את זה נכון

שלומות ../images/Emo140.gif

לשאלתך, אני אישית לא הייתי מקריבה משהו, בשביל זוגיות, שעלול גרום לי להיות אומללה ולא שלמה עם עצמי. וכן, אני אעדיף לחיות לבד.

Berethor

New member
האמת שגיבשת דעה באופן מצויין

גם בגיל מוקדם יחסית כבר גילית מה את, מה שרבים מהפורום לא ידעו עד גילאים מאוחרים הרבה יותר, וגם כבר את יודעת לא רק שיש דבר כזה א-מיניים, אלא גם דמיסקסואלים וא-אפורים, גם בקהילת הא-מיניים יש עדיין אנשים שלא יודעים מזה או אנשים קיצונים שמתכחשים לזה(טוענים שאו שאתה א-מיני מוחלט או שאתה מיני). בנוגע לדימי או א-אפור, זה לא כזה משנה מי משניהם את, אלו שני דברים נורא דומים, שניהם סוג של 'חצי א-מיניים', שניהם יכולים גם לא לחוש ולא לתרגש מדברים מיניים באופן שבו מיניים חווים את זה בדרך כלל, שניהם יכולים להיות בלי מין, אם כי זה לא אומר שזוגיות נטולת מיניות לחלוטין זה הדבר האולטימטיבי עבורם. חוץ מזה כל הדמי הם גם א-אפורים, אבל לא כל הא-אפורים הם גם דמי, אם אצלך המשיכה המינית והנאה שלך מדברים מיניים הם רק עם אדם שיש לך קשר נורא קרוב ורומנטי איתו, אז כנראה שאת דמי, אם היית יכולה לחוש משיכה מינית מסויימת(לא גדולה) גם כלפי מישהו שאתה לא בקשר רומנטי איתו, אז היית א-אפורה רגילה. אני לא מסכים עם דיויד, עושה רושם שהבן אדם נשבר, ונואש לזוגיות, אני אל אוהב שאנשים סובלים בזוגיות, בטח לא שזה נובע מחוסר התאמה באחד משלושת הדבריים הבסיסיים בזוגיות(רמת מיניות, רמת רומנטיקה או/ו נטייה מינית). כן יש גברים בגיליך שחושבים שסקס לא נחוץ, או אפילו יותר מזה, אפילו לא נהנים ממנו ולא רוצים בו, לא כולם פה בפנסיה על דאגה
.אני לדוגמא א-אפור, ואני לא חושב שסקס זה דבר נחוץ והכרחי, שאי אפשר בלעדיו, מצד שני אני גם לא חושב שהוא דבר נורא, ושכאשר שני הצדדים נהנים ממנו ומקבלים סיפוק ממנו, הכל טוב ויפה, אבל כאשר זה לא כך, זה רע מאוד וחד צדדי. אני גם חושב שההבדלים 'הטכניים' בין גבר ואישה לא צריכים לשחק תפקיד גדול שם, וגם לא מי שאקטיבי או פאסיבי, אם כי באופן אישי מבחינה מינית(ורומנטית) גיליתי שנשים יוזמות ואקטיביות מושכות אותי הרבה יותר, יש לי חולשה לזה, לא דבר נפוץ אבל קיים.
שאלת ההקרבה לא כל כך רלוונטית עליי באופן אישי, כי בתור א-אפור אני יכול בלי זה ועם זה, ועם זה אני לא מתכוון שאני יסבול אלא שאני יכל גם להנות מזה, לכן זה כבר לא הקרבה, פלוס אני יוצא מהנחה שלגברים זה יותר קל, כי נשים היפרסקסואליות זה לא דבר כזה נפוץ, נשים מיניות רגילות זה יותר נפוץ. אצל גברים יש גם הרבה נורא מיניים. אני לא חושב שא-מיניים צריכים "להקריב" ולסבול, אני לא מאמין בסבל של אף צד, ולא חושב שהוא מוצדק כאן. אם אין בררה עדיף לשאר לבד, עדיף להיות בלי זוגיות בכלל מאשר להיות בזוגיות שרעה לך, בנוסף תמיד אפשר למצוא נחמה אצל משפחה וחברים, ועיסוקים אחרים, אני יודע שזה לא תמיד עוזר או תחליף(עובר אדם שהוא לא א-מיני א-רומנטי), אבל זה מקל. דרך אגב רוב הדברים שתיארת, זה מה שאנחנו מגדריים כתדבריים 'רומנטיים', חיבוקים נשיקות, אהבה רומנטית וכו, זה מעיד על כך שאתה לא א-רומנטית ולא אדם קר, אבל לא מעיד הרבה על המיניות. כנ"ל לגבי הרצון שלך בזוגיות, זה יותר דבר רומנטי מאשר מיני, מיני א-רומנטי לדוגמא יכול לעדיף סטוצים. דברים שכן מעידים על רמת המיניות או/ו הא-מיניות שלך, זה רמת המשיכה המינית והאם את נהנת מדברים מיניים, אם זה בגדר עושה רק בשביל הצד האחר "ומקריבה", זה מעיד על א-מיניות 'ברמה גבוהה'. בכל אופן השמח אם תשתתפי בפורום, את שייכת לכאן, אין פורומי א-אפורים או דמי, גם לא ממש צריכים להיות, מבחינה חברתית גם הם זוכים כמעט לאותה יחס מהחברה המינית, ונתקלים בבעיות דומות, גם להיות 'חצי א-מיני' זה לא פשוט בעולם הזה..

ד מינה

New member
....

קודם כל עכשיו שקראתי את הפוסט פה שפספסתי זה ענה לי על השאלה ממקודם (על איך אתה מגדיר את עצמך) אני אישית לא יודעת אם הייתי מעדיפה להיות לבד מאשר להקריב את עצמי אני פשוט בחורה מאוד רומנטית כנראה עד כדי מצב שאני לא יכולה לראות את עצמי לבד.. בקשר לאנשים בגיל שלי, זה נראה באמת כמשו שלא קיים בחברה שלנו ואני חושבת שגבר שיגיד שהוא א-מיני או דמי יחשב כמוזר שלא כמו נשים שלדעתי יתפסו כדיי בסדר. אז כנראה שאצטרך להגיע לגיל יותר מאוחר כדי להתחבר עם גברים שהם דמי/א-אפורים שרב הסיכויים שבגיל מאוחר לא יהיה להם אכפת כל כך "להיחשף". בכל אופן תודה לך על כל הההסברים בהחלט אני חושבת שאני דמי לפי כל ההסברים עכשיו וממקודם ואני מאוד מקווה להשתלב בפורום :)

Berethor

New member
טוב לא נורא

אבל אני כבר עניתי. אני מבין שעצם זה שאת נורא רומנטית שם אותך במצב בעייתי, נורא רומנטי ללא רומנטיקה זה כמעט כמו נורא מיני ללא מין
. איזה 'כיף' להיות בתחום האפור גם בנושא הרומנטי, אפשר עם ואפשר בלי, אפשר לחוש אבל עדיין אפשר גם בלי זה
. לחכות לגיל מאוחר יותר? פש כל הכבוד, רואה את יכולה
. כן זה נכון שלגברים יותר קשה לחשף, יכולה להיות שיש יותר א-מיניות וא-אפורות נשים מאשר גברים, ולכן החברה תופסת אישה לא מינית כמשהו מובן בעוד שגבר כמשהו לא בסדר. עכשיו לא יודע מה הסיכויי למצוא כאלה, ומה ההאחוזים, כנראה שלא גבוהים, אבל אם מוצאים מוצאים, תשמרו על זה בסוד בניכם
. הגיל לא נראה לי כזה קשור, מישהו שלא רוצה לחפש ומסדר עם המיניות או זיוף המיניות, יכול להמשיך עם זה עד גילאי 60 ומלאה אם בא לו.

למעלה