חדשההה- עזרה..!!

BonitA770

New member
חדשההה- עזרה..!!../images/Emo201.gif

אני חייבת עזרה...אני ישמח אם תייעצו לי...
אז ככה.. נראה לי שאני מתחילה להתאהב בבן דודה שלי!! וזה הכי לא מקובל..לפחות אצלנו.. יש בינינו כימיה...כשאני הולכת אליו או להפך המבטים שלנו והכל כאילו מוזרים לי...אני בטוחה שהוא מרגיש כמוני.. אנחנו אגה לא מחטיפים רק מבטים יש לנו רגעים שאנחנו גם מתנשקים כאילו צרפתית והכל...(לא יותר מזה..) כשהוא נוגע בי אני מרגישה כאילו אני מאוהבת בו..
מלפני כמה ימים התכתבנו גם באייסי והוא שאל מתי אני ילך אליו הוא גר במרחק של שעה ממקום המגורים שלי... הוא אמר לי שהוא מתגעגע אליי נורא (ואני אליו) ושהוא מחכה לרגע שנהיה לבד בחדר...ות'אמת אני גם..אבל אם יתפסו אותנו אני לא יודעת מה יקרה כי זה ממש לא מקובל!! יש לו חברה וגמלי יש חבר למרות הכל... ב'קשה תעזרו לי מה לעשות לגבי הבעיה שלי..תודה מראש...

יקירתי..

הכנסת את עצמך למקום שהוא יותר מלא מקובל- הוא טאבו. יש לך חבר ולבן דודך יש חברה ובכל זאת נכנסת למקום הזה. יש תרבויות מסוימות שמקובל לשדך בין קרובים, דבר שהוביל בסופו של דבר לפגמים גנטים קשים, מכיוון שחתונה כנראה עוד רחוקה ממך בכלל לא אכנס לנושא הזה. אין לי עצת קסם שתעזור לך לסיים את הקשר הזה בקלות, אבל העצה שלי היא שתצאי מזה לפני שיהיה מאוחר מדיי. דבר כזה יכול לגרום רק נזק ולא לך גם למשפחתך. משפחות מתפרקות על דברים כאלה, אם לדוגמא הדבר יתגלה ויחליטו להפריד בינכם בכל מחיר. יש דברים שרוצים ויש דברים שהמציאות דורשת. האם היית יוצאת עם אחיך? למה לא? הרי הוא בן ואת בת... אז לא, כי את יודעת שזה לא בסדר ויש דברים מעבר לכך שאתם זכר ונקבה, ולצאת עם קרוב משפחה זה אסור, זה מסוכן, ותסלחי לי- גם מעט חולני. אז הגיע הזמן להיות ילדה גדולה ולהחליט לסיים את זה, לפני שתצללי עמוק יותר ויותר ולא תראי דרך החוצה.

lightflake

New member
על מה את מדברת?

יש ארצות שזה הנוהג, להתחתן עם בני דודים.

אבל אנחנו לא בארצות אחרות!!

אני חושבת שאת צריכה לדבר עם מישהו וגם איתו!!! את צריכה לדבר עם משהו מיקצועי לא להתיעץ עם חברות או אנשים בפורום זה סיטואציה לא נורמלית שלא קוראת לכל אחד וחוץ מי זה אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו שיבין גם מה הבעיה ותחליטו מה אתם עושים ותתחילו לישלוט בעצמכם!!

TISAN1234

New member
אממ לידיעתכם ביהדות דווקא כן מקובל

להתחתן בין בני דודים.

חחחחחחח יא ממזר

חוץ מזה שאתה מדבר שטויות.... ביהדות של פעם היה מקובל... הזמנים השתנו... זה מאוד נדיר לראות את זה גם ביהדות. חחחח מקובל.

Nenitaa

New member
זה לא מקובל מבחינה נורמטיבית

זה מותר מבחינה הלכתית.

זה נכון....

שרה הייתה אחיינית של אברהם, רבקה הייתה אחיינית של יצחק ויעקב היה בן דוד של רחל. אבל כיום זה לא נפוץ ומקובל...זה מה שהתכוונתי...

choraro

New member
בני דודים שלי התחתנו

אנחנו משפחה מודרנית לחלוטין, אני גדלתי כחילונית לגמרי, אך כמה מבני דודי חונכו בחינוך דתי. לפני כמה שנים גילינו ששניים מבני דודיי התאהבו (שני ההורים אחים...), אגב הם היו בערך בני 25 +/-.... זה זיעזע את כולנו, אפילו הגעיל אותנו... הם הלכו לעשות בדיקות גנטיות ונאמר להם שהכל בסדר... קיצר הם התחתנו (כולנו נכחנו שם...) והיום יש להם ילדה נורמלית ובריאה... אנ'לא באה כאן לצדד את זה. אני עדיין חושבת שזה מגעיל, אבל הנקודה שלי, שזה לא יצר קרע משפחתי, אלא כולם נאלצו לכבד את זה למען "שלום-בית משפחתי"... מייעצת לך: ל ה ת ר ח ק. את גם 'נראית' לי צעירה לאללה... חכי, את עוד תחווי בנים לרוב, מה את צריכה את זה...

רק התינוקות עלולים לסבול../images/Emo10.gif

כי יש בעיות גנטיות שמקבלות חיזוקים בנישואי קרובים. הכרתי משפחה ברוכת ילדים נכים בגלל נישואי בני דודים. אבל בימינו יש דרכים לעקוף את הבעיה הזו.

lightflake

New member
בשביל מה להביא עוד תינוקות לעולם

עם פיצוץ אוכלוסין שכבר גורם להרס של כדור הארץ?? יש מספיק ילדים שזקוקים לאימוץ. (וכלבים)

תינוקות נולדים למרות התכנון../images/Emo40.gif|

אולי אפשר לומר שאפילו רוב האנושות נולדה שלא בהתאם לתכנון של ההורים.

סליחה?

יש לי ילדה בכיתה שהורייה הם בני דודים, יש לה עוד שני אחים והיא ואחייה בכלל לא פגומים גנטים.

nate2000

New member
תתרחקי ממנו

שום דבר טוב לא ייצא מזה זה לא בריא לא לך ולא לו. מה גם ששניכם לא פנויים

מה פתאם תתרחק ממנו

מבן דוד שלה? שתהרוס את יחסי המשפחה שלה בגלל זה? לא. קשר זוגי לא רצוי בתוך משפחה, אבל שמרי על קשר משפחתי טוב אתו. חזקי את הקרבה המשפחתית אתו. כך תוכלי לבטא את אהבתך אליו בערוצים הנכונים. פתחי אתו ידידות טובה, המבוססת בעקר על דבור, ענין, שתוף ונתינה.

nate2000

New member
תגיד אחי אפה אתה חיי?

מילים יפות, אבל במציאות העגומה הן לא עובדות. על המפט " רחוק מהעין רחוק מהלב" שמעת? יש לה רגשות אליו!!!!! היא לא יכולה במצב כזה לשמור איתו על קשרי משפחה תקינים. שתפתור את עניין הרגשות האלה קודם והכי טוב במרחק בטוח.

שטויות

היא לא צריכה לפרק יחסי משפחה טובים וחשובים. אם יש לה רגשות אליו, תוכל להביעם בזה שתחזק את הקשר אתו. אנחנו לא צריכים להתרחק מאדם שאנחנו אוהבים, אנחנו צריכים להתקרב אליו.

למעלה