אני מבינה אותך, אבל...
אני מכירה את הסיפור, מצד קצת שונה. יש לי בן דוד, שלפני כמה שנים רצה שיהיה בינינו משהו, כשהיינו נפגשים הוא היה רומז לי. ולא היינו כל-כך קרובים, אבל היתה בינינו כימיה כל פעם שהיינו נפגשים. יום אחד הוא שלח את חבר שלו לקרוא לי לחדר שלו שהיה סגור. החלטתי שאני פשוט לא נכנסת לקחתי את הרגליים שלי והלכתי. זו הייתה אחת מההחלטות היותר מוצלחות שקיבלתי. מי היה יודע מה היה קורה אם הייתי משתפת פעולה. במקרים כאלה אסור להתפתות, גם אם הוא "עושה לך את זה". צריך להשתמש פשוט במנגנון ההכחשה, ולהתרחק עד יעבור זעם... קשר בתוך המשפחה זה לא דבר רצוי, גם אם בעבר זה היה מקובל (נישואים בין בני דודים) היום זה לא. את רק בת 18, ויש לך עוד שנים רבות לצאת עם גברים, על תכבלי את עצמך למשהו שיהיה לך קשה לצאת ממנו. יש משהו יפה בלהימשך למשהו אסור, אפילו יש בזה משהו מגרה, ובמיוחד למישהו מהמשפחה, שאת יודעת שהוא קרוב אליך, אולי קצת דומה לך וישמור עליך, אבל בסופו של דבר- זה סיכון לא קטן... כרגע זה מסנוור אותך, אבל יותר מאוחר, כשתתעוררי, תביני שלא שווה לסכן קשר משפחתי (איתו ועם שאר המשפחה שנגד זה) לטובת משהו שיכול להיות לא יותר מתשוקה זמנית. וגם אם זה יהיה משהו ארוך- קחי בחשבון שאם את מתחתנת איתו את יכולה לסכן את ילדיך (מומים וכו). לכן- בכל אופן מישהו יצא פה נפגע... לכן אני נגד... לדעתי את צריכה לדבר איתו ולהסביר לו את העיניין, ולברוח כרגע מסיטואציות בהן אתם לבד וזה יכול לגלוש לתחום אסור... אני יודעת שזה קשה, אבל אין ברירה אחרת טובה יותר. שיהיה לך כל טוב!!!