חדשההה- עזרה..!!

אמנם

הרבה אנשים אומרים לי את זה, שאדם שמאוהבים בו - אי אפשר להיות בקשר ידידותי אפלטוני אתו; אבל אני לא בטוח שזה נכון, לא נראה לי שזה נכון. אם באמת אוהבים אותו ואת אופיו, אפשר להיות אתו בקשר רגשי טוב.

למשל

עובדת ההשמה שלי - אהבתיה יותר מכל אשה אחרת בעולם, עד כדי שהייתי מוכן לשאתה. דוקא בגלל זה, לו רצתה לפחות קשר מינימלי אתי כמו להפגש ולדבר לפעמים, הייתי הרבה יותר מאושר. לו רצתה להמשיך לטפל בי ולכן להיות אתי, הייתי שמח. אהבתי להיות אתה ולדבר אתה על דברים אישיים.

elator

New member
ואם היית צריך למשל

לראות אותה עם בן הזוג שלה? עדיין היית מאושר מהקשר המינימלי? אמנם לא הייתי במצב הזה ממש אבל אני חושבת שהייתי נשברת מזה. לי נראה מאוד קשה להיות בקשר אפלטוני קרוב עם מישהו שיש לך רגשות רומנטיים אליו. אז נכון שהיא לא צריכה לנתק קשר ולהרוס את יחסי המשפחה אבל אפשר להמנע ממפגשים אינטימיים או לקחת פסק זמן שבו היא תפגש איתו כמה שפחות. זה קשר שאין בו עתיד ויכול רק להזיק לשניהם, לבני הזוג שלהם ולשאר המשפחה.

תשובה

לו הייתי בקשר עם עובדת ההשמה שאהבתי, בהחלט אהבה רומנטית חזקה, ופגשתי את בן זוגה, הייתי שמח גם כי אני אתה וגם כי היא מאושרת עם בן זוגה, וכשאני אוהב אדם אני רוצה להיות אתו ורוצה שיהיה שמח ומאושר. זו אהבה אמתית. לא הייתי מותר על שום קשר עם עובדת ההשמה, כי היא האשה שאני הכי אוהב בחיים, אבל היא לא רוצה ולא תרצה שום קשר אתי וחבל.

תתרחקי ממנו אבל שימרי על קשר משפחתי

אל תתיחסי לכינו שלי .תקשיבי גם לי היה סיפור דומה לשלך רק שאצלי זה היה יותר קשה זה היה אח שלי התאום ואנחנו עשינו יותר מנשיקה ממש עשינו סקס אבל תאמיני לי שאני מזה מצטערת על זה היום אבל אני עדין אוהבת אותו ואני גם באותו חדר איתו לכן אני חושבת לעבור לפנימיה בשביל לשכוח אותו קצת ולמצוא לי מישהו אחר למרות שאח שלי גם אמר לי שהוא נמשך אלי אבל זה דברים שחייבים לעצור אסור להמשיך בדברים האלה זה מאוד לא בריא ועם מישהו ידע מה אני עשיתי גם להתחתן איתי אף אחד לא ירצה ויהיה לי ננורא קשה לחיות עם זה תראי אני מציעה לך לנתק איתו כל מגע ולא לחשוב עלו יותר מידי אבל רק שימרי על קשר משפחתי עם את לא רוצה להגיע למצבי באמת לא ממליצה לך תאמיני לי שקשה לי עם זה ואני לא רוצה שתסבלי ותראי אני גם כולה בת 17 וזה ממש לא בריא מה שעשיתי אז קחי את כול מה שאמרתי לך לצומת ליבך

choraro

New member
אתה חי בסרט!

היא ילדה! היא לא יכולה לשלוט בעצמה! אם היא תתרחק קצת זה לא יפרק ת'משפחתיות! מי יישמע, גם ככה הוא גר שעה רחוק ממנה, האמן לי שלא תיפול כל המשפחה אם שני ילדים לא ייפגשו איזה כמה חודשים... אז שלא יסעו עם ההורים לביקור, שכל אחד יישאר בביתו... עאלק "ערוצים נכונים" "פתחי ידידות טובה..." ש ט ו י ו ת ! הם לא מסוגלים לעשות רוורס! הם כבר התמזמזו!

BonitA770

New member
אתן צודקות...אבל

בכל מקרה זה התחיל הרבה לפני שהיה לי חבר...ולו חברה... אני זוכרת כשהייתי ידידה של חבר שלי איך הוא קינא (בן דוד שלי)!! ואני גם כשאמרו לי שיש לו חברה זה השפיע עליי... כשדיברנו לפני כמה ימים אמרתי לו שעדיף שאני לא יבוא אליו לבית יותר במיוחד עכשיו ששנינו לא פנויים והכל.. הוא ענה לי שבשבילו אני הכי מיוחדת ושהוא מתגעגע אליי נוראאאאאא... הבעיה היא שגמני מתגעגעת אליו בטירוףףףף לנשיקות שלו לליטופים שלו...!!!!!!! חבר שלי מאוד קנאיייי וזה מעצבן אותיייייייייי בטירוףףףף..!! אני מאוהבת בו אני בטוחה בזה.. אני לא יודעת מה אני מרגישה בדיוק כלפי בן הדוד..! ואגב בן דוד שלי הוא כדורגלן ומאודדד חתיךךךךך! כשאני רואה אותו בטיוי במשחק אני כ"כ גאה בווווו שבא לי להיות שמה ולחבק אותו חזק חזקקקקקקק

elena20

New member
את כל כך מזכירה לי את המקרה

של חברה שלי, חברה שלי הייתה בת זוג של בן דוד שלה, קרוב לשנתיים וחצי,הם נפרדו לאחרונה לאו דווקא מהסיבות של הקשר המשפחתי,אלא כי לא הסתדרו.פשוט איך שאת כותבת זה בדיוק כמו שהיא הייתה מספקת לי איך היא מרגישה כלפיו, למרות שיצאה עם בנים אחרים תמיד אהבה אותו,תראי אני אישית לא הבנתי אותה,איך אפשר להיות בת זוג של בן דוד, אבל תמיד תמכתי בה כי באמת הייתה בינהם אהבה גדולה, אפילו עם כוונות להתחתן. תראי, עובדה שזה אפשרי משפחתה אפילו תמכו בהם, אבל זה נורא נורא קשה, גם העובדה שלך ולו יש בני זוג מסבך את העניין. אני ממש לא יודעת מה לייעץ לך........

מההההה? אני בשוק מכל התגובות פה

מה זה קשור שהם לא פנויים... וואט דה הל? הם בני דודים- זה כמעט אותו דבר כמו לצאת עם אח או עם אבא!! ולא, זה לא רחוק הרבה מזה! גנטית לא, וגם לא תרבותית/מוסרית/ וואט אבר... נשמע לי כל כך מזעזע- ועוד מה שאת סיפרת על חברה שלך, פשוט זעזע אותי...

elena20

New member
תקראי שוב את מה שכתבתי אני ממש

לא מעודדת את זה וכתבתי שהעובדה שהם לא פנויים זה עוד בעיה, והמקרה של חברה שלי היה לי קשה לקבל אבל קיבלתי, כי היא חברה נורא טובה שלי, אבל כן תמכתי בה ובקשר שלהם, למרות שלי זה היה נראה מעוות לגמרי

זו לא היתה ביקורת כלפייך..

הרי כתבת שאת לא מבינה את זה.. רק ציינתי שלדעתי.. זה ששניהם תפוסים לא רלוונטי בכלל- זו לא "עוד בעיה" זה פשוט לא רלוונטי- הם פאקינג בני דודים

lolita275

New member
איזה יופי כל העצות כאן !!

אבל שימי לב שכל מי שהציע לך כאן עצות הציע עצות לא בשבילך אלא בשבילהם ... אחד אומר מה פתאום להיות עם בן דוד - דבר שמאוד מאוד מקובל אצלנו ביהדות לא רק בעולם אז בבקשה לרדת מזה יש עדות והמון שמחתנים את הדוד עם האחיינית אז בני דודים זה לא משהו היסטרי ... ואיך נגיד את זה : בואי נצא שניה מהמשוואה היפה של תרחקי ממנו יש לך חבר לו יש חברה ...אם לא הייתם בני דודים מזמן מזמן כבר הייתם ביחד שוכבים מתחבקים או כל דבר שהיית עושה איתו ... אתם צריכים לדבר ,,,לבדוק אם זה שווה את זה , אם זה כזה חזק כמו שאתם חושבים שזה חזק ...אם אולי כדאי לקחת קצת פסק זמן ולדבר במחשב רק ...לבדוק מה באמת מרגישים ... אתם צריכים לבדוק מה המחיר שלכם במידה וכן תמשיכו הלאה עם זה ...ויפה שאומרים לכם כאן לשמור על קשר משפחתי וללכת לאפיקים האלו ...זה לא עבוד במציאות ... את יודעת בסופו של דבר רק את יודעת מה נכון לך ורק הוא יודע מה נכון לו ...ושניכם יודעים מה נכון לכם !!! למרות המשפחות , למרות הכל !!!! כי אם בסוף זה מה שמוחלט בשבילכם אתם תברחו מזה כמה שתרצו בסוף זה יפגיש אז צריך לחשוב מה שווה באמת ....ואם בכלל יש טעם להיכנס לזה .... כולם כאן נותנים המון עצות הגיוניות אבל בואי נגיד שאם הם היו במצב שלך ...הם היו מקשיבים ללב שלהם ...ולא לעצות של אחרים זה תמיד ככה ...אז קחי את העצות ושבי עם עצמך ושבי איתו ותחשבו אם אתם מספיק , חזקים , מרגישים , אוהבים בכלל ....או רוצים להיכנס לדבר הזה ולקחת עם זה את כל ההשלכות .... שיהיה בהצלחה !!!!

אלו לא עצות בשבילה?

אלא "בשבילהם"? קודם כל מי זה בשבילהם... ודבר שני- איזה מניע יש למישהו לתת עצה לבנאדם וירטואלי זר לחלוטין אם לא בשבילו?

lolita275

New member
יקירתי

אנשים לא מבקשים עצות כי הם עושים אותן ואת יכולה לשחק אותה עכשיו ולהגיד לי שכל עצה שנתנו לך גם עשית ...הרי יש אלף ואחת מקרים בחיים שלנו שאנחנו כביכול מבקשים עצה אבל לא באמת מחפשים אותה אלא אישור למה שאנחנו רוצים או לא רוצים לעשות... אנשים כאן בעצם לא אמרו לה מה לעשות...הם אמרו לה מה הם היו עושים וכמה הם לחוצים ורואים את זה כאסון ...זה לא מענין אותה היא יודעת את זה זה כתוב ...היא בעצמה מבינה שזה לא תהליך נורמלי ...ולהגיד לה ..תקחי את זה לאפיקים נורמלים או תתרחקי ממנו ...זה אסור ..במה זה בדיוק יעזור ..????? בשבילם - כשאת תכתבי מהר ..גם לך זה יקרה ...???? מקווה שגם עניתי לך לדבר שני ...זה לא עניין של מניע זה עניין של דעה ..ועצה!!! ותתפלאי כמה אנשים כאן בעצם מחפשים תשובות לדברים שלהם במקום שלא אחרים ..מניסיון אישי ומניסיון שלא אנשים קרובים אליי.... מבחינתי הבחורה לא בצרות בכלל זה מקובל ..רבנות מחתנת מצבים כאלו ...אני אמרתי לה לשבת איתו ולחשוב אם זה משהו שהם רוצים באמת. אם זה שווה את הכל .... לא אמרתי לה דברים אל מציאותים או את הדעה האישית שלי .....אוקי??? ברור מספיק??? שמחתי להבהיר!!!

מסכימה עם ורדה

וכמו שכתבתי כבר קודם- חולני. למה הכנסת את עצמך לזה? ועם משפחה? אפילו בעלי חיים (אלה שיותר מפותחים מחולדות כמובן) מקפידים לא להתחבר עם קרובי משפחה. מה נסגר איתך? זה גם מישהו שלא תוכלי להתנתק ממנו לעולם (ננחי תצאו, ואז תיפרדו, כל חייך תראי את הפרצוף שלו, אין לאן לברוח, משפחה זה משפחה). צאי מהסרט, ותתמקדי בחבר שלך, אולי זה מה שיציל אותך.

טוב ../images/Emo6.gif אז אני ורדה...חחח

חולני זו המילה... זה משפחה- מה נסגר?! לא קשור שהיא תמיד תראה אותו.. זה משפחה ??!?!

qunta8

New member
בעלי חיים חופשי מקיימים יחסים עם קר

דווקא אצל בעלי חיים אין טאבו כזה. דולפינים, חתולים - אח מכניס אחות להריון, בן מכניס דודה להריון, מה שאת לא רוצה. לא שזה צריך להיות קיים אצל בני אדם. כאמור, זה מתכון למומים גנטיים. אהבה וקשר של אהבה בין שני בני דודים, וגם סקס בין בני דודים, אני לא רואה בזה משהו רע. הבעיה מתחילה לדעתי רק עם 2 בני דודים רוצים להקים משפחה, בגלל החשש ממומים גנטיים.

Shykedmi

New member
סוף סוף אדם אחד שמדבר כאן בהגיון

מה זה קשור בכלל, זה שהם בני דודים או לא? ואתם יודעים מה? לצורך העניין גם אחים. אז מה? חוץ מזה שזה לא בנורמה שאנחנו חיים בה, ושזה יכול ליצור באמת פגמים גנטיים, אין פה שום דבר מוסרי לא נכון. אף אחד לא פוגע באף אחד פיזית, מה שהופך את זה לתקין בעיניי. מוסר, שיישאר בגדר הפנימיות של כל אחד כל עוד הוא לא פוגע בזולתו פיזית. גם נראה שמה שמפריע לה כאן זה בכלל העובדה שיש לו חברה ולה חבר, ובכלל לא הנושא הזה של הקירבה המשפחתית, ואני מסכים איתה האמת. רק צריכים להיות הוגנים כלפי בני הזוג. הנורמות של החברה הזאת יכולות לגרום לאנשים לקרוס. די. חיו ותנו לחיות, ותנו לאנשים לחיות ע"פ מוסרם ומצפונם הם, שוב - כל עוד הם לא פוגעים פגיעה פיזית בזולתם. את הפגיעה הנפשית אנשים בוחרים לקחת, אין שום תירוץ לזה. ובמקרה אני גם מבין באופן ממש חלקי את הסיטואציה שבה את נמצאת. אם יש משהו שאדם חייב להלחם עליו זה שאסור ללכת נגד הלב. מי שעושה את זה, לוקח את חייו ובאופן מפורש זורק אותם ישירות אל פח הזבל הקרוב. ודווקא האדם שגר ברחוב עם פיסת קרטון יכול להיות האדם בעל האושר והעושר הפנימי שתוכלו למצוא, ולו רק בגלל שהלך אחרי ליבו, ואמר לעצמו: "ניסיתי, התנסיתי וידעתי". אלו האנשים הגדולים ביותר. שי

למעלה