חדשההה- עזרה..!!

tookmy

New member
לא יודעת אם זה יעודד אותך

אבל אני מכירה שני בני דודים שהתחתנו... גם אצלם זה לא היה מקובל והם כבר לא היו ילדים כשהתחיל הרומן ביניהם ולכן הם הסתירו לא מעט זמן מהמשפחה כי חששו מה יהיה ומה יגידו ובכלל. אחרי איזה שנתיים הם גילו למשפחות, התחתנו, היום יש להם 3 ילדים, הם התחתנו בערך בגיל 30 ככה שהספיקו לבדוק את החיים קודם ולדעת שזה מה שהם רוצים. אני לא בקשר איתם (הייתי בחתונה) אבל הבנתי שהילדים דווקא בסדר. לא תמיד יש בעיות כשמתחתנים עם קרובים, בדרך כלל הבעיות מתחילות כשזה באופן קבוע במשך דורות רק נישואין עם בני דודים. בכל מקרה למרות שיש עדות בהן זה לא מקובל, זה לא ממש אסור, רק לא הכי מומלץ מבחינה גנטית וכו'.

../images/Emo55.gifתגובה

נגיד ששניכם תיפרדו מבני הזוג שלכם, תממשו את הפנטזיה שלכם..ומה אז, בהמשך? תהיו חברים רשמית? את בעצמך אמרת שאת לא באמת מאוהבת בו, רק נמשכת אליו...תהיו יזיזים? (מצטערת אם אני בוטה) עם הסיכון שיתפסו אותכם לא הייתי בונה על זה, אין לזה עתיד, ומתישהו תצטרכו לבחור בין זה לבין להיות בקשר רומנטי עם מישהו/מישהי...אז תעשו את זה פעם אחת? קחי בחשבון את הסיכון שיתפסו אותכם ומה זה יגרור אחריו, רווח זמני מול הפסד להרבה הרבה מאוד זמן (וזה יכול להיות יחס וסטיגמות שילוו אותך במשך כל החיים) אני חושבת שגם כדאי שתחשבי, בלי קשר לבן דודה שלך, על הקשר שלך עם החבר שלך. אני לא בטוחה עד כמה זה קשר אמיתי אם את חושבת על מישהו אחר.

ho my

New member
אני מבינה אותך, אבל...

אני מכירה את הסיפור, מצד קצת שונה. יש לי בן דוד, שלפני כמה שנים רצה שיהיה בינינו משהו, כשהיינו נפגשים הוא היה רומז לי. ולא היינו כל-כך קרובים, אבל היתה בינינו כימיה כל פעם שהיינו נפגשים. יום אחד הוא שלח את חבר שלו לקרוא לי לחדר שלו שהיה סגור. החלטתי שאני פשוט לא נכנסת לקחתי את הרגליים שלי והלכתי. זו הייתה אחת מההחלטות היותר מוצלחות שקיבלתי. מי היה יודע מה היה קורה אם הייתי משתפת פעולה. במקרים כאלה אסור להתפתות, גם אם הוא "עושה לך את זה". צריך להשתמש פשוט במנגנון ההכחשה, ולהתרחק עד יעבור זעם... קשר בתוך המשפחה זה לא דבר רצוי, גם אם בעבר זה היה מקובל (נישואים בין בני דודים) היום זה לא. את רק בת 18, ויש לך עוד שנים רבות לצאת עם גברים, על תכבלי את עצמך למשהו שיהיה לך קשה לצאת ממנו. יש משהו יפה בלהימשך למשהו אסור, אפילו יש בזה משהו מגרה, ובמיוחד למישהו מהמשפחה, שאת יודעת שהוא קרוב אליך, אולי קצת דומה לך וישמור עליך, אבל בסופו של דבר- זה סיכון לא קטן... כרגע זה מסנוור אותך, אבל יותר מאוחר, כשתתעוררי, תביני שלא שווה לסכן קשר משפחתי (איתו ועם שאר המשפחה שנגד זה) לטובת משהו שיכול להיות לא יותר מתשוקה זמנית. וגם אם זה יהיה משהו ארוך- קחי בחשבון שאם את מתחתנת איתו את יכולה לסכן את ילדיך (מומים וכו). לכן- בכל אופן מישהו יצא פה נפגע... לכן אני נגד... לדעתי את צריכה לדבר איתו ולהסביר לו את העיניין, ולברוח כרגע מסיטואציות בהן אתם לבד וזה יכול לגלוש לתחום אסור... אני יודעת שזה קשה, אבל אין ברירה אחרת טובה יותר. שיהיה לך כל טוב!!!

Norma Desmond

New member
וזה קשור כי?

וואו, אנשים "מעניינים" הביא לכאן הפרסום בעמוד הראשי

shirly221

New member
../images/Emo187.gif סליחה??!?!???

מה זאת הגזענות הזאת? רוסיה או גוייה? וישראלית זאת לא יכולה להיות? למה כי אצל רוסים מקובל לצאת עם בני דודים?? או ערביה? או דרוזית? העיקר שאת בטוחה!

B a 7 a K

New member
חומד,

הרוסיות הן לא פחות "ישראליות" ממך. התכוונת "צברית".

shirly221

New member
האמת שאני עולה ותיקה, אבל מצרפת..

וכן חומד, תודה על התיקון.. באמת התכוונתי לצבריות... עברית שפה קשה, כידוע...

elena20

New member
איזה טיפש! דווקא אצל רוסים זה ממש

לא מקובל, זה מקובל יותר בעדות המזרח ולא אצל יוצאי אירופה.

מה יהיה פה ?

הכללות וגזענות ? בטח את יודעת איפה ומה מקובל אצל מי.... מספיק לדבר על אנשים שאת לא מכירה ועוד להעיז לקרוא לאחרים בכינויי גנאי....

elena20

New member
איפה הכללתי בדיוק? אמרתי שזה מקובל

יותר בעדות המזרח, זו עובדה. איפה בדיוק אמרתי משהו גזעני?

robiland

New member
מבין אותף אבל...

אני לא רוצה להרוס לך אבל רוב הסיכויים הם שזה לא ייגמר בטוב. עדיף לספוג את הכאב עכשיו (ואני יודע שזה כואב) מאשר אחר כך כשיגלו או כשתבינו לבד שזה לא ריאלי. עדיף לשניכם לוותר על הרעיון!!!

זאת רק אני או ש...?

לא יודעת למה אבל הסיפור נשמע לי מצוץ מהאצבע:/ היא נקראת לי בחורה נורמטיבית שיש לה חבר...ושיודעת שכביכול זה טאבו לפתח קשר כזה עם קרוב משפחה מדרגה קרובה.... מה גם אם היא לא אז יש סיכוי גדול שהבחור שפוי מספיק... אני לא יודעת בת כמה את....אבל גם לי זה קרה שחשבתי שאני מאוהבת בבנדודה שלי בגיל 7-8 ומתבגרים מאז ובטח ובטח שלא מתנשקים איתו נשיקה אינטימית שכזו. ללא שום קשר...אצלי במשפחה, יותר נכון מהצד של אמא...יש לה שני בנידודים נשואים אחד לשניה כי הם באמת התאהבו...ויש להם שתי ילדות יפיפיות ונורמליות לחלוטין

tmr4

New member
אז ככה..

קודם כל, כמה זמן זה ככה? יכול להיות שזה סתם תקופה שעוברת.. אם תשאלי, כל אחת תגיד לך שיש לה איזה בן-דוד שאם הוא לא היה בן-דוד שלה כבר מזמן הם היו מתחתנים.. אבל נראה לי שאת הלכתם רחוק מדי, אני מציעה שתתפסי ממנו מרחק לכמה זמן עד שזה יעבור לך כי הרי ברור לך שזה חיבור לא אפשרי

שָׂרָה

New member
אני לא מבינה מה הבעיה?

לפי ההלכה היהודית זה מותר נישואי בני דודים. אז בכל מקרה זה בסדר. אז מה אם יש לכל אחד ממכם חבר וחברה? להפרד ואז לשקול את הקשר שלכם! הייתי מיעצת לעשות בדיקת 'דור ישרים' לראות אם לא יהיו בעיות גנטיות בנישואים האלו. אם זה בסדר, אז אפשר לצפצף על כל המשפחה! בעתיד הם כבר ישלימו עם זה. נו, למה לא???

למעלה