חדשדש...

BogMo

New member
חדשדש...

הייי אני ערן... חדש פה... הרומן שלי עם סינרגיה התחיל נראה לי כמו כולם בשיר "צועקים על אהבה" אחרי זה היתה לי תקופה ארוכה שבה אני מכל החברה רק אהבתי את סינרגיה ומכיוון שאני הייתי היחיד עם רשיון לא היתה להם ברירה :) [חוץ מזה היתה לי חווויה ממש רומנטית עם השיר לחבק אותך משהו שעושה צמרמורות] אבל מאז הוציאו אלבום חדש והחברה שהיתה כבר לא שם.. נשארנו אני וסינרגיה :) ממש אהבתי את השירים באלבום החדש במיוחד את יום יפה , ליבי נשבר , אני לבד עכשיו וכמובן איך אפשר בלי אשם ותראי זה אני :) לפני שבועיים הייתי בהופעה של סינרגיה פה בלונה בחיפה אבל תכלס דיי התאכזבתי דיי ציפתי ליותר מ5 שירים :\ אבל היה שווה כל רגעעעעעעעע וזהוווווווו זה סיפורי :) שווה קריאה?

סינטטית

New member
ברוך הבא

אני אור אחלה סיפור
וזה היה ידוע מראש שיהיה 5 שירים כי זו הופעת פריצה אבל תבוא להופעות רגילות, יהיה שווה

BogMo

New member
אבל מתי יש הופעות

שהם לא הופעות פריצה? כי יום חמישי האחרון היה באולטרהסאונד אבל הבתי שזה גם היה הופעת פריצה :\ והיי אור :)

סינטטית

New member
הנה אני מודיעה

אני רק צריכה לברר קודם שאני אהיה יכולה להכנס ב-100% ושאני יודעת איך להגיע לשם.. חח

BogMo

New member
אם את צריכה עזרה אני גר ממש ליד..

וכן את יכולה להכנס חופשי זה צהרי יום 'ד... כולם יכולים להכנס...

ברוך הבא (-:

שווה קריאה. אני דפנה, הרצליה 17. ספר פרטים עליך! מאיפה אתה?בן כמה? תהנה כאן

BogMo

New member
למי שרצה פרטים וגם למי שלא :p

אז אני ערן.. אני בן 20 וחצי.. כרגע... (כבר שלושה וחצי חודשים :) ) רווק.. יותר מדיי לא? אני בעקרון מאזור המרכז אבל אני לומד כרגע בצפון אז אני במעונות פה.. מה חוץ? אני אוהב לנגן על גיטרה ומחפש כבר המון זמן את הטאבים לנגן את סינרגיה אבל אין!! רציתי לבקש מהם אבל הם ברחו אחרי ההופעה בלונה.. אז עכשיו קצת תורכם.............

אני יונתן אבל תקראו לי יוני....

בן 18 מפ"ת....לומד על אורגן...וזה קשה לי ראבק...חחחחחח אני כותב שירים וכבר פירסמתי שיר אחד כאן..וקיבלתי תגובות טובות..ואני יפרסם עוד שיר שלי בקרוב........ אני בכיתה י"ב.....וחולה בשפעת סינרגיה חריפה...... אני אוהב את החיים אבל החיים לא אוהבים אותי....חחחח סתם סתם...יהיה טוב סתם יש לי צרות של גיל ההתבגרות....שמן הסתם זה גיל ההתפגרות....יהיה טוב.....חחח איזה הודעה זה נישמע כאילו פתחנו כאן תיבת הכירות....חחחחח

סינטטית

New member
טוב אז גם אני אספר קצת על עצמי

אני אור, 17 וקצת מנתניה... ואני חולה
חחח לא יודעת מה עוד לספר

למעלה