חדשדש...

סינטטית

New member
בע:[

אני שונאת להיות תלויה בתחבורה ציבורית! שייגמר כבר המלוה:[ בכל אופן, איזה תחנת רכבת הכי קרובה לשם? אין לשם מוניות שירות? כמה זמן זה להגיע לשם? עוד שאלות?

שלומיתת

New member
אבל אם את יורדת בלב המפרץ

זה לא אותו דבר. נראלי גם את צכה לעלות לחורב עם 123

BogMo

New member
אוקיי איך להגיע...

את לוקחת רכבת לתחנת חוף הכרמל.. שם את יורדת והולכת ברגל לתחנה המרכזית חוף הכרמל שממש מול התחנה ושם.. את לוקחת קו 46 לאוניברסיטה וזהו את שם :)

בת אלי91

New member
מרשים לנו :pPP

וכן אחותי גם אמרה לי שיש קו ישיר ממרכזית חוף הכרמל..חח כנראה ששכחתי לציין את זה... בכל אופן זה בכלל לא מסובך להגיע לשם =]]

BogMo

New member
את צריכה לרדת בתחנת רכבת חוף הכרמל.

משם ללכת (בעצם לצאת מהתחנה ו...) לתחנה המרכזית של חוף הכרמל :) לקחת קו 46 ישירות לאוניברסיטה... עוד משו? :)

שלומיתת

New member
אז ככה:

את יורדת מהרכבת בתחנה שקוראים לה חוף הכרמל. את יוצאת מהתחנה..לא לכיוון הים אלא לכיוון החניון. את פונה טיפה שמאלה ורואה מעבר לתחנת האוטובוסים את תעלי במדרגות ותכנסי למן קניון קטנטן כזה..מימינך תראי מקומות לישיבה לחכות לאוטובוסים לשם אל תלכיXD זה אוטבוסים של נסיעות מחוץ לעיר.. את הולכת קדימה ובצד שמאל של ה"קניון" יש עוד קוים של אוטובוסים את ממשיכה קדימה ורואה מקום שאמור לחכות 123.בודקת מתי הוא מגיע (כל רבע שעה) יש גם את אוטובוס 125. את יורדת בחורב-זתומרת עולה על האוטובוס ובתחנה השניה את יורדת.. את תראי קניון מימינך ותחילת ירידה.מקסימום תשאלי ת'נהג אם זה חורב. קיצר שמה את יורדת.. עולה קצת למעלה ויש שם כביש ממולך-עוברת ת'כביש ויש שם תחנה שמה אני יהיה ויחכה לךD:

סינטטית

New member
רגע רגע רגע

אם יש מחוף הכרמל ישר לאוניברסיטה למה להסתבך עם חורב או מה שזה לא יהיה??? כל כמה זמן יש את הקו לאוניברסיטה?

BogMo

New member
אוקיי אז התשובה היא שאין סיבה :)

שלומית עשתה אחלה GPS זה ממש ככה רק במקום לעלות על הקוים שהיא אמרה תעלי על 46 ישירות לאוניברסיטה..

אין לי משו מיוחד לכתוב אז......

מגיע לי מזל טוב בעוד שלושה חודשים אני יהיה בן 18......עוד חודשיים זה שנה מאז סבתא שלי ניפטרה ואני מתגעגע נורא....אבל אני שמח בישבילה שהיא כבר לא סובלת..כי היא ניפטרה בשיבה ממש רעה..... אני חולה סינרגיה וזה לא חדש......אני מאוהב באהבה שכניראה לא תצא לפועל ואני בדיכי מזה.....קשה לי בלימודים ואני שמח שאני עכשיו בי"ב....... אני לעשות הפתעות לאנשים.וביום חמישי מישו הולך להיות מופתע מאוד ממני... בקיצור.....חיים שכאלה....

למעלה