ברוכה הבאה =] אני נטע, גם די חדשה פה.
ש שלומיתת New member 13/11/06 #32 ברוך הבא טוב ראיתי ת'שרשור שלך עם אור. גמני גרה בחיפה..אבל מי אמר שההופעה באוניברסיטה לא תהיה הופעה קצרה?
ברוך הבא טוב ראיתי ת'שרשור שלך עם אור. גמני גרה בחיפה..אבל מי אמר שההופעה באוניברסיטה לא תהיה הופעה קצרה?
B BogMo New member 13/11/06 #35 אני מקווה שהפעם יהיו גם קצת יותר שירים מהאלבום הישן ולא רק צועקים על אהבה (לא שהוא לא שיר גדול) שלומית את באה גם?
אני מקווה שהפעם יהיו גם קצת יותר שירים מהאלבום הישן ולא רק צועקים על אהבה (לא שהוא לא שיר גדול) שלומית את באה גם?
ש שלומיתת New member 13/11/06 #38 תכלס נראלי שלא=\ אבל אני ינסה איכשהוא. אתם מאמינים לי שאני גרה בחיפה ואינלי מושג איך מגיעים?XD
ס סינטטית New member 13/11/06 #44 את בטח תבואי ותראי זה לא משהו שקל לפספס תגיד ערן אתה יודע אולי איזה קווים מגיעים לשם או משהו?
B BogMo New member 13/11/06 #48 לא זה לא עולה כסף! זה צהרי יום ד'... זה הפסקה פעילה כזו שבוע שעבר אצלנו בטכניון היה את ירמי קפלן מומחרתיים יש את הגירפות אבל פה אין סינרגיה ובאוניברסיטת חיפה יש
לא זה לא עולה כסף! זה צהרי יום ד'... זה הפסקה פעילה כזו שבוע שעבר אצלנו בטכניון היה את ירמי קפלן מומחרתיים יש את הגירפות אבל פה אין סינרגיה ובאוניברסיטת חיפה יש
ש שלומיתת New member 13/11/06 #49 לא נראלי שהוא עובר בנו"ש אתה יודע אולי איזה קו מגיע מנווה שאנן לאוניברסיטה?
ש שלומיתת New member 13/11/06 #52 הממ..אם אני באה זה ישר מהבצפר עם חברות.. ובכ"ז.=\ אתה יודע איזה קו מגיע?XD
ש שלומיתת New member 14/11/06 #59 אה סבבה 123 לחורב ואז לאיזה כיוון אני צכה?לכיוון של המרכזית או לכיוון מרכז הכרמל?