חדנדשים

CountingCrows

New member
טוב אז ככה

כן אז שלום לכם... אני חדש פה! וגם באזרחות... לא מזמן השתחררתי
היה לי כיף אבל טוב שנגמר... אז בקשר לפורום... אני לא יודע מה לרשום יותר מדי אני פשוט יודע שאני שייך לפה...(תיכף זה יתחיל לזרום) אבל קצת פחות ממומש מאחרים פה זה בטוח. אולי כדי שאני אספר קצת על עצמי: אני בן 22, משוחרר די טרי, אוהב את ה- counting crows למי שלא הבין עדיין(ומוזיקה בכלל), תמיד אמרו לי שאני נראה ממש טוב(לא השתחצנות זה תיכף יתקשר לדרמות שיש לי עם עצמי) אף פעם לא היה לי קשר רציני
הייתי עם 2 המינים... עם בחורות זה חייתי יותר. יש אז יופי טופי נהנים. ועם בנים.... עם בנים אני חרמן אש לפני, ואחרי שאני מסיים אקט (נורא פוליטיקלי קורקט) אני ממש מתבעס על עצמי. ואני יודע שאני דו אני לא מנסה להכחיש את זה.. זה רק מתחיל: יש מישהי- ידידה ממש טובה שלי שזורקת לי כל הזמן "אני יודעת שאתה הומו". אני כמובן מכחיש. אני דו בארון....
... היא מכירה אותי מספיק טוב- כל פעם שאנחנו יוצאים מישהי אחרת מתחילה איתי ואני אומר לא כי אני מחפש את עצמי עדיין: אני לא מכיר מהזה אורח חיים של דו. לא מכיר אנשים כאלה לא מכיר ת'אורח חיים שלהם ולא מבין איך הם (אתם) חיים עם בן זוג כשיש לכם משיכה גם למין השני... כן, אני בור. אני יודע זהו ..... נראה לי שחפרתי מספיק לעכשיו... אני אשמח להצטרף לפה... אם תקבלו אותי בכלל....
יש לי עוד הרבה חפירות....

Helly68

New member
היי לכולם...

סליחה שאני נכנסת לכם, ככה, באמצע ויכוח משפחתי כזה (-: זו הפעם הראשונה שאני פוגשת את הפורום ושמחה על כך. מניסיון - בהקשר לשיח הקודם - לדברים יש נטיה טבעית להסתדר ורק בדיעבד אנחנו מבינים שלפעמים הסערה היא על לא מאומה. צריך רק לרצות ולחייך
חלי

serpentine

New member
טוב אז...

בהוראת המנהל אני אצטרף אליכם רשמית. אני ליאור, בן 21 חודש הבא, חייל אי שם במחסום בירושלים הארורה (כל הירושלמים, עמכם הסליחה, בתור מי שבא מהמרכז, מהלחות, מזג האויר כאן הורס לי ת`פנים).. אני קורא פה כבר כמה חודשים ואף יצא לי למסרר עם רן ולהכיר את אריאל (שצר לי על חוסר הקומיוניקציה, אני די בבלאגן בתקופה האחרונה, באמת סליחה). אני לא דו, אבל מקווה שתקבלו אותי אליכם. זהו.. סופ``ש יפה לכולכם ‎:)

Mis Anna

New member
ברוך הבאאאאאאאא../images/Emo13.gif

תחפור בכיףףףף אני אנה בת 18.. תאמין לי שזה יזרום לך פה.. ומקבלים אותך באהבה
ורק שתדע שאתה חלק מה"אתם" הזה שאתה מדבר עליו.. ואף אחד לא אומר לך לצאת מהארון אבל אם אתה מרגיש שייך אז אתה שייך..

שלוםםם חלייייי :))))

ברוכה הבאה למשפחתינו האוהבת והחמה, את רק תיהני כאן
ובקש לחיוכים, אין כמוהם
אני רן.

SSAAMMEEYY

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברור שנקבל אותך... חח גם דין לא ביסקסואל... תהנה

gilad music

New member
היי חמוד ,ברוך הבא ../images/Emo24.gif

נעים לי מאוד אני גלעד בן 21 בקרוב... ואני בכל אופן מקבל אותך בזרועות פתוחות לפורום קודם כל מזל טוב על השיחרור במיוחל מהצבא אני מקווה שהיה לך שרות כייפי ומהנה ועם מלא חויות ומאחל לך דרך צלחה באזרחות ותהנה מהחרות והחופש שיש בחיים האזרחיים. אז אתה ביסקסואל והגעת למקום הנכון ובזמן הנכון בישבילך כי כפי שהבנתי מדברייך אתה קצת מבולבל בנוגע לאורח חיים של דומינים אבל אני חושב שכעת שאתה משוחרר מהצבא ושאתה עכשיו אדון לעצמך יהיו בפנייך המון כלים כדיי להיתמודד עם העולם והסביבה וכך תנסה לימצוא לך אורח חיים נורמלי ובלי שום קשר לנטיותך המיניות... ויש משהו שמאוד הסכמתי איתו "עם בנים אני חרמן אש לפני, ואחרי שאני מסיים אקט....אני ממש מתבעס על עצמי" זה גם קרה לי בפעמים המעטות שהיו לי עם גברים. אז אני מקווה שתהנה פה ותרגיש חופשי לדבר על הכל מהכל שבת שלום

טוב, דבר ראשון,

ברוך הבא נשמה לפורום המקסים שלנו, אנחנו מקבלים אותך בזרועות פתוחות
דבר שני, יש את הדבר הזה שאתה נמצא באקט מיני עם נשים ולאחר מכן אתה לא מרגיש מגעיל עם עצמך, למרות שעם גברים אתה איכשהו מרגיש אחרת.. הדברים האלו נגרמים, בדרך כלל, מזה שאתה לא תמיד נמשך יותר מידי לבן אדם שאיתו עשית את האקט, אלא בגלל שנתת ליצר המיני שלך לכוון אותך לביצוע האקט. אני מבטיח לך, שברגע שיהיה לך מישהו שאתה ממש ממש ממש תימשך אליו, או אפילו תאהב, אתה תפסיק להרגיש מגעיל עם עצמך..זה גם עניין של השלמה עצמית, אני לא כ"כ משוכנע שאתה שלם ושמח ואוהב את העובדה שאתה בי נכון
כי עובדה שאתה נמצא עם נשים ואתה לא מרגיש מגעיל אחרי איזשהו סטוץ, אבל אחרי שאתה נמצא עם גבר אתה כן מרגיש כך, דבר, שאגב, קורה גם להומואים ולא רק לביסקסואלים.. אתה צריך להבין שסטוץ הוא דבר שלאחריו לא תמיד מתעוררים עם הרגשה כ"כ טובה (בלשון המעטה) ואפילו ישר לאחריו כבר מתחילים להרגיש רע. הנה ציטוט ממני שכתבתי לפני כמה חודשים:"ההנאה מסקס אינה מתחילה, ואינה נגמרת באקט עצמו, אלא גם לשאלה איך אתה מרגיש עם עצמך אחריו. . ." ברגע שתמצא את ה"אחד" שלך, אפילו אם זה "האחד" למטרת סטוצים, אתה תראה איך אתה לא נגעל מעצמך או מהסיטואציה יותר.. בקשר לזה שאתה לא מבין איך בני זוג ביסקסואים יכולים להתקיים, התשובה לכך היא מאוד ברורה, בקלות רבה
זה כמו כל הזוגות שיש בעולם ואפילו בטבע אם תרצה, רק שהמשיכה היא לשני המינים.. לא קל להיות בי, לא קל להיות הומו, לא קל להיות סטרייט, לא קל להיות בן אדם בכלל.. כל אחד עם הדברים שיש לו בראש ועם הדרכים שיש לו להתמודד איתם.. בכל מקרה ברוך הבא שוב
אני רן.

CountingCrows

New member
../images/Emo51.gifרבה לכם .....

אז ככה... דבר ראשון תודה לכולכם שישבתם אבאמת לקרוא את מה שרשמתי ותודה על התגובות שלכם.... ותודה אחרונה לרן מנהל הפורום שישבת וכתבת תגובה ממש ארוכה... נחמד שיש איפה לפרוק..... חשבתי להוסיף תמונה.... אבל אני יודע שאני אתבעס על עצמי אח"כ (שמישהו שאני מכיר יראה את זה פה... כן, אני עוד יותר עצוב, אני יודע!)
אז בחרתי להוסיף תמונה של האוזן שלי ששלחתי לכל מי שאני מכיר לשחרור...
(ודרך אגב רן גם אני ירושלמי... ונראה לי שאני יודע איפה אתה עובד ראיתי תתמונה שלך בשירשור אחר.... אני לא אפרסם את זה פה...)

gilad music

New member
ירושלמי יקרים יש לי קושייה בשבילכם.

הינה קושיתי: (קושייה=שאלה , כיאלו פסח....) בתור ירושלמים בנפשכם ובדמכם גם אתם אומרים מאאאאאאאאאאאאאאאאאאתיים (200) או אם אתם באים לקיוסק ורוצים סוכרייה אז אתם או אומרים למוכר : "תן לי מציצה" טוב אני במצב כפית ועייף נורא ככה שאני לא שפוי בדעתי , מה שאומר עכשיו ללכת לישון........"שינת הלילה" לילה טוב
שבת שלום
מועדים בשימחה

נומיקופ

New member
יש עוד מלאאאאאאאאאאאאאאא

מציצה מאתיים אבויויו אג'ואים קוקו שקר במבליק שאני אמשיך?
דרך אגב, ברוך הבא :)

וואי רן אני חייבת להגיד לך משהו!

אני מתה על התמונות שלך!! כל הכלבים האלה ממש ממש מתוקים!!

למעלה