CountingCrows
New member
טוב אז ככה
כן אז שלום לכם... אני חדש פה! וגם באזרחות... לא מזמן השתחררתי
היה לי כיף אבל טוב שנגמר... אז בקשר לפורום... אני לא יודע מה לרשום יותר מדי אני פשוט יודע שאני שייך לפה...(תיכף זה יתחיל לזרום) אבל קצת פחות ממומש מאחרים פה זה בטוח. אולי כדי שאני אספר קצת על עצמי: אני בן 22, משוחרר די טרי, אוהב את ה- counting crows למי שלא הבין עדיין(ומוזיקה בכלל), תמיד אמרו לי שאני נראה ממש טוב(לא השתחצנות זה תיכף יתקשר לדרמות שיש לי עם עצמי) אף פעם לא היה לי קשר רציני
הייתי עם 2 המינים... עם בחורות זה חייתי יותר. יש אז יופי טופי נהנים. ועם בנים.... עם בנים אני חרמן אש לפני, ואחרי שאני מסיים אקט (נורא פוליטיקלי קורקט) אני ממש מתבעס על עצמי. ואני יודע שאני דו אני לא מנסה להכחיש את זה.. זה רק מתחיל: יש מישהי- ידידה ממש טובה שלי שזורקת לי כל הזמן "אני יודעת שאתה הומו". אני כמובן מכחיש. אני דו בארון....
... היא מכירה אותי מספיק טוב- כל פעם שאנחנו יוצאים מישהי אחרת מתחילה איתי ואני אומר לא כי אני מחפש את עצמי עדיין: אני לא מכיר מהזה אורח חיים של דו. לא מכיר אנשים כאלה לא מכיר ת'אורח חיים שלהם ולא מבין איך הם (אתם) חיים עם בן זוג כשיש לכם משיכה גם למין השני... כן, אני בור. אני יודע זהו ..... נראה לי שחפרתי מספיק לעכשיו... אני אשמח להצטרף לפה... אם תקבלו אותי בכלל....
יש לי עוד הרבה חפירות....
כן אז שלום לכם... אני חדש פה! וגם באזרחות... לא מזמן השתחררתי