חג שמח

ben 911

New member
אז זהו שיש לי הרבה, מרי. ../images/Emo201.gif

אני לא יודע מהיכן להתחיל. מה קודם למה? ואם אני בכלל אספיק... כי אני כבר לא כל כך יפה, גם לא בת שש עשרה..

כל חג...כל יום הולדת..יש רק פעם בשנה

וזה עובר....הלוואי ונבלה את שארית חיינו בחגיגות שמחות...וימי הולדת סטאטים ...כאילו... שנחגוג כל שנה, אבל נשאר בני 50+ ...הכל אופן בגוף..ובנשמה...אז שיהא לכולנו חג שמח ..וסוף שבוע נעים... מתגעגעת לימים שבנינו סוכות...אבל מה לעשות? כנראה שלומית כבר הזדקנה ואין לה כח לבנות סוכה...חג שמח לכל החברים...

גאיה ק

New member
הסוכות כבר כאן וגם החג.

סוכות כאן, וזוהי עונת הפסטיבלים . כולם קורים במקביל. בטוחה שתמצאו את הארוע שמתאים לכם במיוחד... ואם כן,ספרו. אם אתם תוהים לאיפה נעלמה שלומית לאחרונה, אז הכל בסדר, היא בונה סוכת שלום, ולכן היא עסוקה היום. נסו מחר... למה דוקא שלומית(שלום יודעת אך לא משכנעת ואיפה שלמה ושלום),מישהו יודע ולמה אף אחד לא עוזר לה?? יש שמברכים "סוכע ולולב לעם סגולע יחד ירונו ישאו תהילוו!"(לקרוא במבטא כבד..). אז שיהיה חג שמח,ריחני, סוכתי ומואר.

חג שמח לכל החברים../images/Emo24.gif

שובו בסוכות תאכלו ותהנו,,ולא לשכוח לשיר.. סבתי עליה השלום היתה אומרת מי שלא שר אין עוגה.. אאההה איזה ימים היו ניפלאים חגגנו את החגים למהדרין,כמה חבל שילדיינו (בכל אופן שלי ושל משפחתי לא חוגגים כמונו) אז שיהיה לכם חג שמח ומאושר ועם חיוך ענק

ben 911

New member
מתכון מקברי ביותר.את העוגה אופים בגהינום? ../images/Emo4.gif

חג סוכות שמח לכולם

אצלי ברגעים אלה מסיימים את הכנת הסוכה .....הסלון נראה כמו אחרי קרב...מהכנת הקישוטים שהנכדים הכינו......איזו חוייה זאת בשבילם. בכל מקרה את החג מבלה עם ילדיי, אחותי ומשפחתה אצל אמי היקרה. חג נעים לכולם.

למעלה