חג שמח לכל החברות/ים !
ט טומי* New member 25/9/07 #2 טוב הוא לא דוגמן הבית של ../images/Emo6.gif קסטרו או פוקס, אבל האיש יודע לגלוש. היום בצהריים בחוף דבוש בהרצליה חג שמח !
טוב הוא לא דוגמן הבית של ../images/Emo6.gif קסטרו או פוקס, אבל האיש יודע לגלוש. היום בצהריים בחוף דבוש בהרצליה חג שמח !
B ben 911 New member 25/9/07 #3 חג שמח ומאושר לך טומי וכמובן לכולם.../images/Emo24.gif אני מסתכל על הצג..או יותר נכון בוהה בו.. אז עוד חג שמח, עוד בוקר טוב...עוד יומולדת. אני שואל את עצמי..זה הייעוד שלי בחיים? ככה אני הולך לבלות את שארית חיי? I want to be somebody i want to do something with my life
חג שמח ומאושר לך טומי וכמובן לכולם.../images/Emo24.gif אני מסתכל על הצג..או יותר נכון בוהה בו.. אז עוד חג שמח, עוד בוקר טוב...עוד יומולדת. אני שואל את עצמי..זה הייעוד שלי בחיים? ככה אני הולך לבלות את שארית חיי? I want to be somebody i want to do something with my life
M maxima New member 25/9/07 #4 ערב טוב כולם...בן היעוד שלך לשמור עלינו...../images/Emo6.gif שנוכל לישון בשקט
M maxima New member 25/9/07 #5 והניעוד שלי..... לצלם... הגעתי היום בצהריים לשדרות רוטשילד ומה אני רואה...גלובוסים בכל מיני צורות וצבעים תערוכה שנקראת שער העולם
והניעוד שלי..... לצלם... הגעתי היום בצהריים לשדרות רוטשילד ומה אני רואה...גלובוסים בכל מיני צורות וצבעים תערוכה שנקראת שער העולם
B ben 911 New member 26/9/07 #18 מקסימה המצגת יפיפיה..לך../images/Emo51.gif מאד התאכזבתי שבכל העולמות לא טרחו לארגן עולם אחד סקסי. הרי ללא סקס העולם לא היה מגיע לאן שהגיע.. או כפי שאומרים פרו ורבו ומלאו את הפאקינג ארץ הטובה אשר נתן...וכו'
מקסימה המצגת יפיפיה..לך../images/Emo51.gif מאד התאכזבתי שבכל העולמות לא טרחו לארגן עולם אחד סקסי. הרי ללא סקס העולם לא היה מגיע לאן שהגיע.. או כפי שאומרים פרו ורבו ומלאו את הפאקינג ארץ הטובה אשר נתן...וכו'
ק קליאופטרה היחידה New member 26/9/07 #21 בוקר טוב לכם מקסימה גם אני הייתי שם וזה באמת היה נחמד מאד...
ש שוש פרסלי New member 26/9/07 #26 maxima ../images/Emo106.gifהניעוד שלך נהדר,,ובכל הרצינות,,, צילומייך עריכתך והשיר הנפלא שהדבקת ממש מוצלח יפה ומקצועי, אהבתי,,,
maxima ../images/Emo106.gifהניעוד שלך נהדר,,ובכל הרצינות,,, צילומייך עריכתך והשיר הנפלא שהדבקת ממש מוצלח יפה ומקצועי, אהבתי,,,
נ נסיכת הכוכב New member 27/9/07 #36 מקסימה ראיתץ את הכסאות בפארק? אמרו שבסוכות מתחילים את התצוגה של הכרסאות בפארק איפה שאת צועדת אז איך הכורסאות המעוצבים אולי תכיני מצגת?
מקסימה ראיתץ את הכסאות בפארק? אמרו שבסוכות מתחילים את התצוגה של הכרסאות בפארק איפה שאת צועדת אז איך הכורסאות המעוצבים אולי תכיני מצגת?
B ben 911 New member 26/9/07 #16 ../images/Emo13.gif כן, לא ינום ולא יישן שומר ישראל. ../images/Emo104.gif בכל זאת מקסימה...כדאי לך להחזיק מערוך מתחת לכר. את יודעת...על כל מקרה שלא יקרה אולי לגמרי במקרה.
../images/Emo13.gif כן, לא ינום ולא יישן שומר ישראל. ../images/Emo104.gif בכל זאת מקסימה...כדאי לך להחזיק מערוך מתחת לכר. את יודעת...על כל מקרה שלא יקרה אולי לגמרי במקרה.