חג שמח לכל הנשים...

יום שמביא לכן רק נזק... ../images/Emo58.gif

איזה יופי - עשו "יום האישה הבינלאומי". למי צריך בדיוק לטפוח על השכם? ביום שלא יצטרכו את "יום האישה הבינלאומי" - זה יהיה יום שבו תהיה לנשות העולם סיבה טובה לשמוח - זה יהיה היום שבו יהיה ברור שאין להפלות על בסיס גנרי, ואדם הוא אדם, והישגיו נקבעים על פי יכולותיו האובייקטיות. יום כזה רק נותן הרגשה של "אנחנו על המפה", בשעה שיום כזה, למעשה, מקבע את מעמדן של הנשים כאזרחיות סוג ב' שצריכות נדבות מדי פעם... בואו ניתן להן איזה "יום האם", "יום האישה", "יום כיף לנשות מקום העבודה"... ונצא ידי חובה - ושניים סוכר בבקשה מותק. אינטרס ראשי שלכן הוא להעיף את היום הזה מכל המדרגות, לכל הרוחות לטבול אותו בזפת (לא רציתי לכתוב במה באמת אני חושב שצריך לטבול אותו...) ולמרוח אותו על קירות המוסד שהחליט על יום-הנדבה-הזה. ובאותה תנופה - אתן צרכות לקרוע את הצורה למי שחוסם התקדמות של נשים בשל היותן נשים, לתבוע כל מי שמפלה נשים, אני כבר לא רוצה לומר מה לדעתי צריך להיות עונש של גבר שמכה את אשתו, או אנס או מתעלל אחר. אתן צריכות להראות את מה שהטבע כבר יודע 3.8 מיליארד שנה, מיום שהחלו החיים על פני כדור הארץ - הנשים, או הנקבות באופן כללי, הן לא המין החלש. אבל תישארו כאלו, כל זמן שתרשו לעצמכן לקבל נדבות מאחרים - כי את המלחמה הזו - רק אתן יכולות לעשות!

חחחחח

....בלחי כמובן כולה עוד יום להזכיר לכם שיש קולקציה חדשה. חחחחחחחחחחחח

זה בסה"כ כמו יום זיכרון...

להבדיל... לזכור שהגענו לאן שהגענו היום, להישגים של היום בזכות נשים שקמו ונילחמו למען דור נשות העתיד... נשים שממשיכות ללחום למען קיומן בזכות עצמן... וכן אני מקווה מאוד גם לכם הגברים שיהיה שיוויון... בכל התחומים.. ןכמו שכתבתי ואני כותבת בשלישית - ב23.2. חל יום הגבר הבינלאומי... רק שפה בארץ לא חוגגים כלל... אבל קיים. ימים אלו אינם קיימים בכדי להוריד מערכו או ערכה... אלה להזכיר לנו בזכות מי ומה אנחנו כאן היום... לזכור שהכוח בא משורשינו ואנו פה לשמר ולקדם.

מצוטטת

New member
את מבינה.......

80 תגובות עם זו שלי כרגע בשביל ברכת חק שמייח נו שיהיה

n o g a1

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

הוצאת לי את הפה מהמילים!

למעלה