חג שמח לכל הנשים...

d a n i e l s 5

New member
אבל...

כל מה שאנחנו היום, כל מה שקורה לנו היום....זה בזכות אותן נשים שהתחילו את המאבק לשיוויון בין המינים... אז בואי ניתן להן את הקרדיט ביום הזה.... ובואי לא נבטל אותן/אותנו בגלל שם כזה או אחר, תקראי לזה פמיניזים תקראי לזה שחרור,שויון, תקראי לזה דוכיפת...מ'כפת לי. העיקר לתת את הקרדיט...כי מגיע להם. ולזה את לא יכולה להתכחש.

מצוטטת

New member
ממש לא מתכחשת.......

חושבת הרלוונטיות של דאז כבודה במקומה כמותו הקרדיט....... לכן ציינתי זה התיזכורת של הבעד בשונה מכמה תגובות כאן שהריחו כאילו זה מאבק של כנגד

מצוטטת

New member
נו את רואה../images/Emo9.gif

לא כזה קשה........ לתנת להם להשתין בעמידה ובקשת.... גם מ'זה לבד אפשר להנות

זה היה ב-1907 ../images/Emo141.gif

ומה היום ? שכר נמוך ותנאים סוציאליים, את זה נשאיר למצחיק ההוא עם השפם שדומה לסטאלין ומדבר אנגלית עם שגיאות. במקום זה, נציין את יום האישה בשופינג, כמו שציינו את יום האהבה ואת יום המשפחה.

m a y a 69

New member
שופינג זה טוב..

ושכחת את פסח וראש השנה וחנוכה וגם סתם יום של חול...

d a n i e l s 5

New member
זה היה אז....

והיום זה כל האחוזים שרשמתי.... לא בטוחה שבאחוזים השתנה הרבה מאז :) ולגבי ההוא המצחיק עם השפם...אחרי שהוא פתח אתמול בתשדיר עם קלינטון ובלייר בעניין שכר המינימום...יענו אם הם הצליחו קטן עלי.... (בהנחה שראית) עדיף לעשות שופינג במינימום.

הנחה שגויה ../images/Emo141.gif

לא ראיתי אתמול טלביזיה, חוץ מקצת שידורים חוזרים ב-AXN לפני השינה. מה אני אגיד לך, אם נמשיך להפקיד את ניהול חיינו בידי אלה שיש להם טעם טוב בחליפות ובסיגרים ומדברים אנגלית במבטא מושלם, האחוזים שלך יישארו אותו הדבר גם בעוד מאה שנה.

החתולית

New member
דרך אגב...

עוד משהו שהחל בארה"ב וצויין על-ידי המדינות הקומוניסטיות, לפני שקיבל הכרה בעולם המערבי. כך היה גם עם האחד במאי - מעניין לא ?

destiny36

New member
יום האשה הבנלאומי כזה..

כמו שיש יום האם ויום האהבה ועוד כל מיני ימים שקצת קורים יותר אצל אחרים.. לפעמים קצת נצבט כשנכנס לקוח שאומר "תביאי לי משהו יפה לאישה הכי יפה" או כל מיני מחוות של אהבה... אבל מודה, חבר יקר אחד לא שכח לאחל לי על הבוקר חג שמח
..בטוח יהיה שמח
שיהיה לכולן יום אישה שמח שתמיד נרגיש כל כך ...אישה.

בצער תלדי.... הכי אישה שיש חחחח

ואותנו פינקו היום בעבודה... איך שנכנסנו למשרד... הכל פרחים.. עוגות, וופלים... פירות.. הבוס שהגיע באיחור הגיע עם היין... עבדתי חצי יום... ואגב... זה לא מנכ"לי המפעל דאגו לנו ככה... אלה העובדים הגברים התארגנו... לפנק אותנו - היה שווה.

יערית

New member
9.5 שעות

נחשי מה עשיתי היום כמעט ברציפות..
לא ממליצה לך לנסות,הגב התחתון הורג אותי עכשיו

למעלה