חג שמח לכל הנשים...

חג שמח לכל הנשים...

באשר הן.. שתגענה לפיסגת האושר האישי של כל אחת ואחת... יום ניפלא...
 

maof

New member
בוודאי יום האישה ../images/Emo39.gif

ומה למעשה אוהבת אישה...
 

החתולית

New member
יום האישה הבינלאומי שמח לכולנו

היום הזה, מסמל שיוויון הזדמנויות, שיוויון משכורות, שיוויון בדרגות והתייחסות שיוויונית בכלל לנשים. אם יושג בעולם כולו רק אחד מהדברים הללו - דיינו. חג שמח לנו הנשים, ואם לנו יהיה שמח אז לכל מי שסביבנו יהיה שמח גם כן :)
 
שכחת משהו..

ושיוויון בהסדרי ראיה, ושיוויון במזונות, וכמובן שיוויון בכל מה שכתבת ובכל היתר. מתי יוצא השנה יום הגבר ?
 
תתפלא..במקומות אחרים זה עובד

נכון שזה עובד כאן.. נשים משלמות לגבר מזונות (לבעל בניפרד מהילדים-אם מוכיח שרמת חייו ירדה..ולא משתכר כפי שהיה נשוי..ואשתו לשעבר מרוויחה יותר ממנו) ומשלמת גם לילדים במידה ואינם גרים איתה.. יש שיוויון חובות וזכויות.. אז למה לא יום: שוויון הורות?
 

d a n i e l s 5

New member
"יום הגבר"

כל בוקר כשאתה מתפלל "ברוך שלא עשני אשה" הוא יום הגבר. ובמידה ואתה לא נמנה על עדת המתפללים ...אתה מוזמן לקבוע תאריך ואני מתחייבת לחגוג לך , ולכל הגברים באשר הם.
 

N D R

New member
זה נקרא מסיונריות!!!

הטפה לתפילות זה נקרא!!! מצד אחד את לוקחת על עצמך התחייבות והשתעבדות לכל השנה. את יודעת כמה גברים לא מתפללים? סטטיסטית, חוץ מיום כיפור, יתפסו לך כל תאריך. עכשיו למה הטפה לתפילה? אח"כ... אחרי שיראו איך את חוגגת להם.... חוגגת לכולללללללללללללם... תתקשי למצוא גברים שיסתכלו מהצד וימנעו מתפילת "ברוך שלא עשני אשה" אם זו לא מסיונריות אז מה כן?
 

d a n i e l s 5

New member
רק לך חיכיתי...

הצעתי לו לקבוע תאריך...בהנחה שהוא דואג לכל הגברים בעולם ולא רק על עצמו חושב, יענו "אחוות גברים" . מיסיונריות ממש לא......מכיוון שאני לא מכירה אותו ולא יודעת מיהו נתתי את שתי האופציות אחת "המתפלל" שמקבל את ברכת גבריותו כל יום מחדש ....לא מעצם זה שהוא גבר גבר אלא רק מעצם זה שהוא לא אשה (את זה אתה הבנת ברוך?). ואחרי שתראו איך אני חוגגת לכם (בתקווה שתלמדו משהו) גם ערס לייט ישתכנע שאני אשה למרות שאני פמיניסטית בהגדרה . ובכלל לא מבינה את הטענה האלה של "מה עם יום לגבר" גם את זה אתם רוצים שנארגן/נפיק לכם....כאילו אין משהו אחד שאתם יכולים לארגן לבד?
 

N D R

New member
מי ביקש להפיק?

רק שאלו מה עם זה.... והייתה אחת שהתנדבה. טוב, האמת שמבין אותה.... ההתנדבות זה אצלה בדם
 

גלי10

New member
אני יודעת מה זו מסיונרית

אבל , לויכולה לגלות
גלי , עוצמת "וו" אחת....
 

t o t a l

New member
אחותי גיבורות התהילה

לרגל יום האישה, לרגל חג הנשים, רציתי לאחל לכם חג שמח המון אושר וכח והצלחה עוד רציתי לומר לכולכן... שאני חולהההההה עליכן ובאמת לא יודע מה שווים היו חיי בלעדיכן.
 
"אם יתחשק לך לפעמים..

לפתוח לרגע את דלת הקסמים. בוא ואתן לך מפתח. תכנס ותהיה אורח."
 
למעלה