לבלב שלי תוכלי את הלב
ד דילבושloveביחוש New member 25/9/06 #44 חחחחחחח../images/Emo6.gifאין לי לב יש לי אביחי! אז מה אני יוכל אותו??? ואז לא יהיה 5 בגיים בויז אלה 4
חחחחחחח../images/Emo6.gifאין לי לב יש לי אביחי! אז מה אני יוכל אותו??? ואז לא יהיה 5 בגיים בויז אלה 4
ב בתאלוש love אדמוש New member 25/9/06 #41 יפיוף שלי תודה מאמי שנה טובה גם לך =) אוהבת אותך המון המון המון בת-אל יוסף
N NaTaLi1808 New member 25/9/06 #45 גמלך אהוב צ'ילייי..!!!!!!! שנה טובה ומלאתת אושרר ועושר הכי שיהיה בהצלחהה..!! ובריאות הכי חשובב!!!!... צ'אוו בוביי...!!!
גמלך אהוב צ'ילייי..!!!!!!! שנה טובה ומלאתת אושרר ועושר הכי שיהיה בהצלחהה..!! ובריאות הכי חשובב!!!!... צ'אוו בוביי...!!!
ס ספירוששש לאב אושי New member 25/9/06 #47 ביחוו'ש?! חיי'ם שלללי ! [: אני אוהבת אותך מלללללללאא ! שננה טוובהה ((; דילבי?! שמחחחה בישבילך מאמי [[:
ביחוו'ש?! חיי'ם שלללי ! [: אני אוהבת אותך מלללללללאא ! שננה טוובהה ((; דילבי?! שמחחחה בישבילך מאמי [[:
ש שרון והגיים בויז New member 25/9/06 #51 אורניתע מאמו'ש כנסי שניה ... למה את לא באייסי ...?.. זה כי את לא על המחשב ...?... פשוט ממש בא לי לדבר איתך ..
אורניתע מאמו'ש כנסי שניה ... למה את לא באייסי ...?.. זה כי את לא על המחשב ...?... פשוט ממש בא לי לדבר איתך ..
O oOאורנית וזהוOo New member 26/9/06 #52 ../images/Emo168.gifכנסי[: יש לי מחשב משלי ויש מחשב של אמא שלי אני נכנסת לפה דרך המחשב של אמא שלי) אבל אם את רוצה אני מחוברת מפה למסן: [email protected]
../images/Emo168.gifכנסי[: יש לי מחשב משלי ויש מחשב של אמא שלי אני נכנסת לפה דרך המחשב של אמא שלי) אבל אם את רוצה אני מחוברת מפה למסן: [email protected]
מ מ א י י ק New member 26/9/06 #53 שנה טובה גם לך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif
נ נטלולה יוסף New member 26/9/06 #54 ביחושווווווווווווןןןןןן שלייייייייי שנה טובה יפיופייייייי כמה אהבה יש אצלי בלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בהצלחה בהכל חיימשלייייי אוהבת אותך מלא מלא מלא מלא מלאאאאאאא נטלי:] חחחח ורק שתדע שאתה ה-גאווה של ב"ש חחח
ביחושווווווווווווןןןןןן שלייייייייי שנה טובה יפיופייייייי כמה אהבה יש אצלי בלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בהצלחה בהכל חיימשלייייי אוהבת אותך מלא מלא מלא מלא מלאאאאאאא נטלי:] חחחח ורק שתדע שאתה ה-גאווה של ב"ש חחח
ס ספירוש7 New member 28/9/06 #56 ../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחח... נו נו נו.. לא יפה דילבי!! לא להיות קנאייתת!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחח... נו נו נו.. לא יפה דילבי!! לא להיות קנאייתת!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..
ס ספירוש7 New member 28/9/06 #58 ../images/Emo41.gifחחחחחחחחחח.. אני יודעת שזה היה ב **בצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... וביחושון שלךך?!?!!? ממממממממממממממממממ... איזה מין שאלה?!?! ברור שהוא שלךך!! חח..
../images/Emo41.gifחחחחחחחחחח.. אני יודעת שזה היה ב **בצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... וביחושון שלךך?!?!!? ממממממממממממממממממ... איזה מין שאלה?!?! ברור שהוא שלךך!! חח..