דילביי שמחה בשבילך :)) דרך אגב מי אני?!
ל לליקס לאאב דוממי New member 24/9/06 #18 ../images/Emo47.gif אביחחחוחווש אאייזה חמוווד אתתה בהה' ( : ככנס לפפה הררבבה :-*
O Oo ירדנוש חמי Oo New member 24/9/06 #23 ../images/Emo99.gifביחושש שליי ../images/Emo99.gif חג שמח ושנה טוב גם לך.. ושתמשיכו להצליח כמו שאתם מצליחים עכשיו אוהבת אותך הכיי הרבה בעולם ותודה שאתה נכנס....
../images/Emo99.gifביחושש שליי ../images/Emo99.gif חג שמח ושנה טוב גם לך.. ושתמשיכו להצליח כמו שאתם מצליחים עכשיו אוהבת אותך הכיי הרבה בעולם ותודה שאתה נכנס....
מ מלכה ואושרי חמי New member 24/9/06 #26 אביחי ../images/Emo41.gif יו איזה מאמי אתה שיהיה לך חג שמח ולכל הגיים בויז ותמסור ד"ש לאושרי הכוסון שלי חג שמח ושנה מתוקה כדבש חולה עליכם נשיקות מואאאאאאההההההה
אביחי ../images/Emo41.gif יו איזה מאמי אתה שיהיה לך חג שמח ולכל הגיים בויז ותמסור ד"ש לאושרי הכוסון שלי חג שמח ושנה מתוקה כדבש חולה עליכם נשיקות מואאאאאאההההההה
ט טוששש New member 24/9/06 #27 ../images/Emo221.gif ביחושש שנה טובה! אושר,בריאות,הצלחה, אהבה וכל מה שתרצה! שנה מדהימה שתהיה לך...אוהבת המון נטלי
../images/Emo221.gif ביחושש שנה טובה! אושר,בריאות,הצלחה, אהבה וכל מה שתרצה! שנה מדהימה שתהיה לך...אוהבת המון נטלי
ש שירה הנסיכה New member 24/9/06 #29 ביחו'ש?! שתהיה לך שנה מושלמתת , ותמשיך להיותת כזהה חחמווד..!! חחח דילביי כפרהה עלייך אהובתתיי ראיתת ראיית?! חחח מאושרתת בשבילךך..!! מתי אושרי יגיד שיש פה אחת בשם שירה?!
ביחו'ש?! שתהיה לך שנה מושלמתת , ותמשיך להיותת כזהה חחמווד..!! חחח דילביי כפרהה עלייך אהובתתיי ראיתת ראיית?! חחח מאושרתת בשבילךך..!! מתי אושרי יגיד שיש פה אחת בשם שירה?!
ס ספירוש7 New member 25/9/06 #32 ../images/Emo41.gifיאאאאאאאאאאא.. חחח.. ביחושי איך ידעתי על דילבי?!!?? ווואיי דילבי בטח את עכשיו ממשששש ממממשששש מאושרת!! גמאני מאושרתי בשבילךך!! חחח.. מאודד!!! מתה על ביחוש+ביחושית=אהבההההההההההההההההה ענקיייתתתתת!!
../images/Emo41.gifיאאאאאאאאאאא.. חחח.. ביחושי איך ידעתי על דילבי?!!?? ווואיי דילבי בטח את עכשיו ממשששש ממממשששש מאושרת!! גמאני מאושרתי בשבילךך!! חחח.. מאודד!!! מתה על ביחוש+ביחושית=אהבההההההההההההההההה ענקיייתתתתת!!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 25/9/06 #34 חח איזה חמוד../images/Emo39.gif שנה טובה גמלך,ולכל הלהקה..
ס סתוונית סנדלר New member 25/9/06 #35 ביחושון? שתיהיה לך שנה טוובה..ומתוקה כ-שוקולד! ואני מזה שמחה בשביל לב-לב שלי..היא בטחח מזה מאושרת? בקיצור אוהבת אותך אתה כל כך צדיק!!!!!!! וזה מילתי! תאמין לי...חח שנה טוובה ומלאה חוויות ותפגיש עם לב-לב! אוהבת, סתווניתושלך!
ביחושון? שתיהיה לך שנה טוובה..ומתוקה כ-שוקולד! ואני מזה שמחה בשביל לב-לב שלי..היא בטחח מזה מאושרת? בקיצור אוהבת אותך אתה כל כך צדיק!!!!!!! וזה מילתי! תאמין לי...חח שנה טוובה ומלאה חוויות ותפגיש עם לב-לב! אוהבת, סתווניתושלך!