חג שמח ושנה טובה !!

AVIHAI12345675

New member
חג שמח ושנה טובה !!

נכנסתי כדי לאחל לכם.. חג שמח שנה טובה שתשמחו בשנה החדשה! שתהיו בריאים! שתראו רק אושר ועושר! בהצלחה בלימודים ! שכל מה שתרצו יתגשם! אוהב המון המון ושולח נשיקות וחיבוקים וכבר מתגעגע!! נ.ב- ציפור לחשה שלי.. שיש פה אחת שהכינוי שלה הוא דילבוש.. אז תמסרו לה ממני נשיקות .. מואה.. ולכולכם, אני אוהב אתכם. באמת שלכם לתמיד אביחי לוי.

חג שמח גם לך אביחיוש ושנה מדהימהההה

אני מתגעגעת מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Baruush

New member
אביחייי? כנס.

חח הגבתי מקודםם מהר כדי להיות ראשונה XD אז... שיהיה לך חג שמייח :) ולמה אין הופעות בקרוב? לא ידוע בינתיים על כלום =(( ודילבוש [המכונה אצלנו ביחושית] היא אחת המדהימות פה. והיא חולה עלייך :) אוהבתת הכיי בעולם- -ברווצ' יוסף-

אביחיייי יפשליי!!!../images/Emo23.gif

אני לא מאמינה חחחחח אני כל כך אוהבת אותך!!!!! נסיך יפשלי!!!! חג מושלם שיהיה לך אני אוהבת אותך אתה הדבר הכי יקר לי בחיים האלה!!! והמכתב השני בדרך... אוהבת אותך
ביחושית של ביחוש!!!

ביח ביח בח.. חחח

נשמה שלי ביחוששש.. שנה טובההה כיף שניכנסתת... איזה חמוד שרשמת לדילבושש איזה נסיכה אלוהים .. שמע לי היא שרופה עליך מתה עליךך אוהבת המון! דושה יוסף!

יא אביחחייי../images/Emo20.gif

איזה מתוקקי אתה..שאתה כותב לדילבו'ש כזה דבר אוהבת אותך מושלם!!מואה

ביחוש....

ביחוש איזה כיף שנכנסת!! יוו אתה בטוח זוכר אותי מערוץ הילדים!!! אם לא אני נכנסתי בערוץ הילדים למאחורי הקלעים... והצטלמת איתי... חחח לוב יוו פלורין יוסף..

למעלה