חגי?

dpascal2

New member
הוא לא ירד לפסים אישיים

ביקורת עינינית מתובלת בסרקאזם אינה ירידה לפסים אישיים. קלוץ התרעם על העובדה שאי אפשר להטיל בפניך ביקורת על זאפה מבלי לחטוף הערה בסגנון "אתה לא מכיר מספיק" או "לא שמעת מספיק פעמים". הוא הביא נימוקים עניניים שדורשים תשובה יותר מבוססת מכינויי גנאי. בניגוד ל"לא אוהב כורכום" שמידי פעם חומק ממחלקה סגורה (הלך עלי
)ורושם כאן הודעות, קלוץ איש נוח לבריות ואתה מוציא דברים מהקשרם.

אין לי בעיה עם ביקורת שמתובלת

בסרקאזם אבל זה גובל בהעלבה אישית.אני לא מבין מאיפה השטות הזאת שאי אפשר להטיל בפני ביקורת על זאפה-עוד לא ראיתי פה ויכוח אחד עינייני שבאמת מנתח את המוסיקה של זאפה,כל הזמן זה נע סביב אותו דבר שלא רלוונטי למוסיקה שלו.ובוא אני אחדש לך משהו או שתיים: אני לא אוהב את כל מה שזאפה עשה , ושנית:ואת זה אל תגלה לאף אחד,רוב הזמן אני לא שומע זאפה. ואני באמת חושב שזאפה לא עשה מוסיקה שניתן לעכל ולאהוב משמיעה ראשונה סליחה אני באמת חושב שנדרשת יותר משמיעה אחת,ומי כמוך יודע זאת:אל תספר לי שהמוסיקה שאתה שומע ומסווג כמדהימה(כמו ריו),ניתן לאהוב ולהבין כמה זה ענק משמיעה ראשונה,וגם אם דיסק מסוים כן מדהים אותך משמיעה ראשונה אז בשמיעה העשירית אתה עוד יותר אוהב אותו או שלא, כי אתה יותר יורד לעומקו ומבין את תפקידו של כל כלי ביצירה. בנוסף,קלוץ לא הביא שום טיעון עיניני,לפרש את מה שאמרתי כזילזול בחברי הפורום או לחילופין להסביר לי שכולם כבר הבינו את עמדתי ולא צריך בכוח להגיד את אותם הדברים שוב וכל זה רק כי מישהוא שאל אותי שאלה ואני רק עניתי לו-מה פה ביקורת עינינית.

kurush

New member
אני חושב שהבעיה היא

בעיקר שאתה (ככל הנראה בלי לשים לב, אני לא חושב שמישהו היה עושה דבר כזה *בכוונה*) גורם לעצמך להשמע כמו מעריץ בן 17 של דרים ת'יאטר, בעיקר עם התבטאויות כמו: "זאפה שם בכיס הקטן כל הרכב פרוגרסיב שתיקח ואין הוכחה טובה לכך מהאלבום הזה." והנפנוף הבלתי פוסק בעובדה שאתה שומע פרוג כבר 700 שנה ויש לך בבית יותר תקליטים מאשר לשרי אריסון ודונאלד טראמפ ביחד. בסופו של דבר, אתה רק מבזה את עצמך, ורק גורר עוד ויכוחים מטרולים מקומיים. ועוד משהו. בחייאת, פסיק פה ושם לא הרג אף אחד.

kurush אתה לא מכיר אותי

כי אם היית מכיר אותי היית מבין איזה תותח אני 30 ס"מ (בלי הביצים במצב של שינה) אתה אולי לא יודע אבל אני לא שומע רק זאפה ואני אגלה לך סוד יש קטעים של זאפה שאני ממש לא אוהב (מסתבר שהם לא של זאפה) ואני מכחיש כל טענה שאני כותב בלי פסיקים כי זו ירידה לפסים אישיים נטולת כל בסיס רק שתדע שעבדתי בתור מנקד טקסטים במשך 45 שנה בעיתון "אצבעוני" אז לפני שאתה משמיץ דע מול מי אתה עומד ותן הקשב
!!!!!!! אני בנאדם מאוד רגוע ומנומס סתם יורדים לחיי כל האינטליגנטים האלה ששמעו 4 דיסקים (אף אחד לא של זאפה) ועוד משהו לא טענתי שיש לי 4000 דיסקים מהסיבה הפשוטה שיש לי 8000 (מתוכם 1000 של זאפה נוחר) אז בוא נישאר ידידם תבוא אלי יום אחד לשתות קפה אני ארדים אותך ואתה תתעורר קשור תראה אותי לבוש חליפת סאדו ויהיה שמייח

סליחה אני ממש לא מבין

אחד הגולשים ביקש ממני חוות דעת לגבי דיסק של זאפה ועניתי לו ותראה איזה ת'רד עלוב ניהיה מזה. לא זכור לי שבעקבות השאלה שנשאלתי היזכרתי שאני שומע פרוג כבר 700 שנה ושיש לי בבית אלפי תקליטים(זה שיך לת'רד אחר),אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה. מה גם,שאפילו אם אמרתי את זה ,נו אז מה,למה זה צריך לעצבן מישהו,אני גאה בידע שיש לי ובחומרים שיש לי בבית,למה אני צריך לחשוש מלהגיד זאת ולמה זה צריך לעורר אנטי ולעורר כל מיני אפסים שבמקום לדבר לעניין מנסים להשמיץ אותי כדי להתחבב על כל מיני אחרים בפורום פה,תאמין לי אני לא מבין את הקטע הזה,זזכותי להשמיע את דעתי גם אם היא נשמעת כאילו אני מעריץ בן 17. לדעתי יש לי מספיק שעות מוסיקה כדי לחשוב שזאפה הטוב מכולם,נו אז מה,זו דעתי,ואף אחד בפורום לא ישנה לי אותה.ולא משנה מה הוא יגיד ותחת איזה שם. ועוד דבר,אני חושב שאם תבדוק את כל תגובותיי בפורום תגלה שרובם לא קשורות לזאפה,ומעולם לא המלצתי מעצמי על דיסק של זאפה,אלא אם נשאלתי על כך.

kurush

New member
ברור שזכותך

כמו שזכותי לכתוב פה טקסט שמהלל את לימור לבנת או את אייל גולן. אני פשוט נותן לך המלצה מה לא לעשות כדי למנוע מצב בו כל טרולי הפורום יורדים עליך.

הטרולים פה זה הדבר האחרון

שממש מטריד אותי.עצם העובדה שמשתמשים בשם בדוי כדי לרדת על מישהוא אחר מראה את רמתם. הכלבים ימשיכו לנבוח ואני אמשיך בדרכי.

לא מבין על מה אתה מלין

מה לא בסדר בתגובה שלי,זה שאני דבק בעמדתי ולא מוכן להתייחס ברצינות לאנשים שפנים שמסתתרים מאחורי שמות בדויים כדי להעליב. מה אתה רוצה שאני אתנצל ואבקש סליחה,ובכלל מה זה הויכוח המטופש הזה. סליחה,זה פורום מוסיקה למען השם,מה כל הקטע,מה זה ה'תרדים האישיים האלה עם ביקורות סרקאסתיות אלק,מה כל זה קשור למוסיקה. סליחה-ואני אחזור שוב על עצמי-מה זה התגובות האלק ציניות ושנונות האלה שיש פה שכל אחד חושב שאם הוא שומע פרוג אז בהכרח הוא אינטלגנט והוא יורד על אחרים ומזלזל בהם. כולה בן אדם שאל אותי שאלה על זאפה ועניתי לו תראה מה ניהיה מזה,ועוד אחר כך אני אשם ,ומעיק לך לשמוע את ההתבטאות שלי,תשמע אין לי כלום נגדך(ולא נגד אף אחד),אבל זה ממש גובל בחוצפה שיוצא מכל זה שאני אשם. מה היה צריך בכלל להגיב אליי אישית ולרדת עליי אחרי שעניתי לחבר פה.

dpascal2

New member
../images/Emo196.gif רק לגבי שי ילין...

שכידוע דרך היום על כמה אצבעות לא נכונות, רציתי לעדכן שבשל איומים על חייו הוא נכנס לתוכנית להגנת עדים של ה-FBI. הוא עבר ניתוח פלסטי. הוא כבר לא קלידן בן 25 אלא נגנית בנג'ו בת 14 בעיירת שדה אי שם במערב התיכון של ארה"ב. הוא מאוד מאושרת ומוסרת ד"ש לכולם.

kurush

New member
אתה רוצה את זה יותר ברור?

אתה עילג, וזה מציק לי בעיניים. בסדר?

dpascal2

New member
../images/Emo178.gif לאאאאאאאאא !!!

הוצאת אותי שקרן . אתה אמור לנגן על בנג'ו בפרוגסוויל באיידהו !

אתה אשם, חגי.

בזה שאתה מגיב לטרולים. אתה נותן להם דלק. תראה איזה שרשור מפלצתי התפתח פה, וסתם. אל תענה להם. אל תצדיק את עצמך, ואל תתחיל להסביר למה אתה עונה להם ולמה אתה ממליץ על זאפה. פשוט תמליץ עליו, ותן למי שזה מפריע לו לאכול את הלב בזה שאתה אפילו לא טורח להגיב. אתה לא מבין למה אנשים מגיבים בסרקזם ולמה יורדים עליך ותוקפים אותך? אני לא מבין למה אנשים לא מאותתים כשהם פונים בכביש, ולמה הם נוסעים 60 בנתיב השמאלי בכביש המהיר, ולמה ליהורם גאון יש תוכנית פריים טיים בערוץ 2. אנשים פשוט מתנהגים איך שהם מתנהגים, וזהו. פשוט אל תגיב. ואם עדיין ממשיכים לתקוף אותך, פנה לרמי שימחוק את ההודעות האלה, כי זאת זכותך בתור חבר פורום שלא יתקפו אותך באופן אישי, אבל ברגע שאתה מתחיל לענות אתה מאבד את הלגיטימציה הזאת.

למעלה