חגי?

תאמין לי שיר

בסוף אחרי הכל,תאמין לי זה שטיות. אתה לא מכיר אותי ואתה לא יודע כמה אני לוקח הכל בסבבה. אם תשאל חברה שמכירים אותי(ויש כאלה),או שתראה להם את התגובות שלי בשירשורים הם יגידו לך שזה לא אני. אבל אני לא מתצדק אז זה בסדר. שישאר ככה לא מפריע לי.

אני לא מאמין לך

כי כל הזמן אתה מגיב וכותב ומנמק ומתווכח וחוזר שוב ושוב! ככה לא מתנהג בן אדם שזה לא מפריע לו והוא לוקח הכל בסבבה. כשאני אראה שאתה לא מגיב יותר לטרוליך, אז אני אאמין.

שתבין שיר

אני כותב ומנמק כי בא לי,אבל בוא נבהיר דבר אחד.מה שאתה אומר לא רלוונטי מכיוון שלא הגבתי לשום טרול(תסתכל שוב בת'רד),הגבתי רק לחברי פורום שלא חשבתי שהם טרולים וששאלו או העירו לי משהו עיניני. הטרול המגניב שהופיע כאן התחיל במשהו שנראה לי רציני,אז עניתי לו כי חשבתי שהוא רציני,אך כשראיתי שזה תרגיל בנסיון להתחבב פה על כמה חברים הפסקתי להגיב לו.זה הכל. תשמע,אני חולה מוסיקה,זו אהבת חיי(במקום השני אחרי אישתי והבת שלי),אני נהנה להמליץ(ולהיות מומלץ),אני נהנה לדבר על זה,גם להתווכח על זה. זכותי לחשוב שזאפה הוא הכי גאון בעולם כמו שזוכתם של חברים אחרים לחשוב שיס הכי טובים בעולם,או מוסיקה גרוזינית היא הכי טובה בעולם. כל אחד בא ממקום שונה,עם שעות האזנה שונות,עם היכרות כזאת או אחרת,ברמה כזאת או אחרת. ולכן אני לא מבין למה בכל פעם שאני מזכיר את זאפה(גם שמישהוא שואל שאלה ואני עונה לו בכבוד),זה מעורר כאלה תגובות,כאלה טרולים שפנים. תאמין לי חוץ מפלצנות אין לי הסבר אחר. בחיים לא תראה אותי יורד על מישהו או נותן לו ביקורת סרקאסטית(אלק),רק בגלל שהוא חושב שונה ממני.תאמין לי לא מבין את הקטע האדיוטי הזה שיש בפורומים האלה. גם מי שמסתתר מאחורי שמות בדויים על מנת לזלזל באחרים או לרדת עליהם מגלה משהו קטן באישיות האמיתית שלו. בחיים לא העלבתי אף אחד,לא זילזלתי באף אחד,לא הייתי ציני או סרקאסטי כלפי מישהוא במודע. וגם אם שמעתי את האלבום שלך(מודה שלא שמעתי),וחשבתי שהוא חרא,אני לא חייב לרמוז לך את זה או להגיד לך את זה בכל פעם שיש לי הזדמנות רק כדי לעשות פה רושם על חבר כזה או אחר. צריך לסתום את הפה או לפחות לפרגן בדרך ולא כל הזמן לחפש מה דפוק אצלך או במוסיקה שלך. ולצערי יש פה אנשים שבמסווה כזה או אחר מתעסקים רק בחרא(כאילו הם סבלו בילדות מבחינה חברתית והם מחפשים להשלים פה חוסרים). וגם שהם שואלים שאלות אלק עיניניות אתה מבין מה מסתתר מאחורי השאלה(וזה לא באמת לדעת תשובה).

Mr Mustard

New member
אתה לא תאמין

אבל ללהקה הזאת יש דף ממש רציני בiTunes והם אפילו נמצאםי בiTunes Essentials, שזה תג שרק אומנים מאוד מוערכים (או מפורסמים) מקבלים שם, מאוד מאוד מוזר...

זו להקה מאוד מוערכת בחו"ל

הגיטריסט שלהם (טריי אנסטסיו) נחשב לשם דבר בתחום הגיטרה. כך גם לגבי המתופף(ששמו מופיע לצד גדולי עולם-ג'ונתן פישמן). כך גם לגבי הבסיסט והפסנתרן המדהימים. זאת אחת הלהקות המוערכות ביותר בעולם ואני אסביר לך למה. הם הוציאו מעל 11 אלבומי אולפן שכל אחד מהם מאוד שונה מהשני והייחוד בהם זה ההופעות שלהם.יש להם כמעט 55 הוצאות רישמיות של הופעות(רובם כפולים,משולשים,מרובעים ואף שישיות),כל הופעה נשמעת שונה מהשנייה(הם פשוט לא מבצעים את הקטעים שלהם באופן זהה),הם גם נחשבים ללהקת ג'אם מהגדולות בעולם.הם יכולים לבצע שיר אולפן של שתי דקות כחצי שעה בהופעה. תשמע זו להקה פשוט מדהימה,אני ממליץ על אלבומי האולפן שלהם אך בעיקר על ההופעות המדהימות שלהם. כנס לפרוג ארכייב ותראה את כל הליין שלהם(מטורף פשוט),כנ"ל בהול מיוזיק. תראה מה כותבים עליהם. תיקח כל נגן שלהם ותבדוק ותגלה שכל אחד מהם בתחומו הוא מהמובילים והמוערכים בתחומו. אני לא מגזים אבל זאת אחת הלהקות הטובות ביותר ששמעתי בחיי(ותאמין לי שמעתי אלפים). ממליץ לך בחום לבדוק אותם.

Mr Mustard

New member
שמעתי קצת דגימות ודי התלהבתי

מומלץ להתחיל עם אלבום אולפן הוא הופעה, ואם כן, איזה\ו?

אני אתן לך כמה המלצות , כל מה שתבחר

יהיה בסדר להתחלה. JUNTA LAWN BOY A PICTURE OF NECTAR LIVE ONE SLIP STITCH AND PASS VOL 13 VOL 20 THE STORY OF THE GHOST

לצערי הרב לא , אני הישגתי אותם

בעיקר דרך הזמנה באינטרנט. אין בארץ דיסקים שלהם למעט 2 או 3 ,וגם לא מהחזקים שלהם. דרך הסולסיק אתה יכול להשיג הכל ולשמוע ואם זה ממש טוב אז לקנות(מה שאני עושה בדרך כלל).

m e t a l m a n

New member
לאדון JohnPaul

נברתי בתקליטיה שלי והבחנתי בתקליט של להקת RUSH. זה אחד התקליטים היותררר מחורבנים ששמעתי בימי חיי. הזמר/באסיסט שר איום ונורא. אני בטוח שאתה תסכים איתי.

למעלה