חבר׳ה גרמתי לה לגמור סוף סוף...

Berethor

New member
או פשוט להימנע מהדבר עצמו

אני לא בטוח כמה זיעה או זרע אמורים להריח טוב בכל מקרה, ובתכלס כמה גברים היו מוכנים להכניס את הזרע של עצמם לפה? אפילו אם הוא היה מריח טוב, אז למה לבוא בתלונות לנשים שלא בקטע?

זיקן

New member
מנהל
נפוליאון בונפרטה.

מספרים שנפולאון אהב אותן מסריחות וכמה שיותר.
מספרים גם ששבועיים לפני שהוא היה בא לביקור אצל ג'וזיפין היה היטורח לשלוח שליח מיוחד להודיע לה שבעוד שבועיים הוא מגיע.
ג'וזיפין כבר היתה מבינה את הרמז ושבועיים לפני לא התרחצה..
הכרתי גם מישהו שהיה מסריח ולא אהב להתרחץ היתה לו חברה שהיתה שיא הניקיון .
בסוף היא התרגלה.
אקיצר יש שאוהבים את זה כמו שיש צעירים שאוהבים זקנות ולהיפך.
אתה רק צריך למצוא את מי שמתאים לך.
שאלה. אתה יודע מי המציא את הבושם ולמה?

Berethor

New member
נשמע כמו סוג של מזוכיזם או סטיה אחרת

למרות שבזמני קדם זה היה נפוץ לא לעשות מקלחת אז זה לא משהו שהוא באמת כזה מפתיע, אפילו לפני או אחרי מין. בסופו של דבר גם אפשר להביא פה תטענה שזה הכי טבעי וגם הריח הטבעי של אישה או גבר, מה שנכון, אם כי אני מודה שזה עדיין פטיש דיי הזוי, במיוחד אם הוא היה עושה את זה בכוונה ככה, אפילו מחכה שבועיים בשביל זה. הבחור שלא אוהב להתרחץ והחברה שיא הנקיון נשמע ממש מוזר, מי היה מאמין שהם ישארו ביחד, ודווקא חשבתי שהוא יהיה זה שיתפשר במקרה הזה ויתרחץ יותר, לפחות לפני אקטים מיניים, ולא שהיא תתרגל לזה ולא יהיה אכפת לה לעשות את זה בלי שיתרחץ.

אבל אני מניח שהוא מבסוט מזה שזה כמו שנוח לו. אתה צודק צריך למצוא את מי שמתאים לך, אם כי יש מקרים מסויימים שמדובר בסוג של סטיה, ללא ספק. צעירים שאוהבים זקנות זה גם דבר הזוי, במיוחד אם אוהבים באמת ולא בגלל כסף, הפך הוא הרבה יותר הגיוני מין הסתם, כי לצעירים יש הרבה יתרונות מבחינת מראה ובריאות, זה לא סוד. לא זוכר מי המציא את הבושם, אבל אני יודע שבמקור הבושם הומצא כדי להסתיר ריחות של אנשים שלא אהבו להתרחץ. כפי שתציינתי בעבר זה אכן היה נפוץ הרבה יותר מאשר היום. וזה לא שאני לא יכול להבין מה היתרונות בזה, לא מבחינת ריח אלא מבחינת עצלנות או חיסכון במים בעיקר.

זיקן

New member
מנהל
הצרפתים המציאו את הבושם בעיקר כדי להסוות את

סירוחנם... (התשובה נרמזה בגוף התגובה)
טוב אני זז לספורטן אחזור בסביבות 22.00.

Berethor

New member
כן אני יודע את זה, אבל שוב זה היה נפוץ בעבר

אנשים היו הרבה פחות אובססיבים לניקיון והיגיינה בעבר, לטוב ולרע. יצא לי להכיר גם כמה בחורות עם אובססיה קשה לניקיון, זה גם משהו שיכול להיות בעייתי. למרות שהבחורה שאובססבית לניקיון שבזוגיות עם הבחור שלא אוהב לתקלח, היה לה קלף חזק שהיא לא השתמשה בו, אם הייתה מציאה לו מקלחת משותפת אולי הוא היה מסכים
. בכל אופן תהנה בספורטן.

זיקן

New member
מנהל
דווקא בחורות עם אובססיה לניקיון מלוכלכות

במיטה.

Berethor

New member
אתה בטוח? זה לא הרושם שאני קבלתי

למרות שאולי יש בזה היגיון מסויים, למשל שככה אולי פחות דוחה אותן להיות מלוכלכות במיטה או משהו בסגנון, כי הרקע הוא יותר נקיא או כי אפשר לנקות אחרי זה, אבל מי שיש לה אובססיה קשה לניקיון לרוב רוב הדברים הלא נקיים דוחים אותה וזה אומר גם נוזלים שקשורים למין.

Berethor

New member
ואני חשבתי שהוא לא בררן בישבנים וניקיון

אבל תכלס זה הגיוני, יותר קל לעשות דברים "מלוכלכים" עם מישהי נקיה פיזית.

Berethor

New member
זה מזכירה לי את הבדיחה של הנזירה עם הנהג

נזירה תופסת טרמפ עם נהג משאית ואומרת לו: "אתם הנהגים עושים חיים, שותים משקאות חריפים ואנחנו הנזירות לא עושות כלום". הוא אומר לה: את רוצה לשתות?" היא אומרת "כן" והם עוצרים בפאב ושותים. אח"כ הנזירה אומרת לנהג: "אתם הנהגים עושים חיים, שותים ומעשנים ואנחנו הנזירות לא עושות כלום." הוא אומר לה: "את רוצה לעשן?" היא אומרת "כן" והם מעשנים יחד סיגריה. ממשיכים לנסוע ואז הנזירה אומרת לנהג: אתם הנהגים עושים חיים משוגעים, אתם שותים, מעשנים ומזדיינים ואנחנו הנזירות לא עושות כלום" . הוא אומר לה: "את רוצה להזדיין?" היא אומרת: "כן, אבל רק מאחורה כי אני נזירה ואני חייבת לשמור על קרום הבתולים שלי". הם עוצרים בצד ונכנסים ליער שומם. אחרי שגמרו הם נכנסים למשאית וממשיכים בנסיעה והנזירה אומרת לנהג: אתם הנהגים עושים חיים משוגעים, שותים, מעשנים, מזדיינים ואנחנו ההומואים צריכים להתחפש לנזירות בשביל לקבל זיון".

Berethor

New member
זה מסוג הדברים שדוחים אותנו על עצמנו אפילו

אפילו אם זה שלנו, על אחת כמה וכמה אם זה היה של מישהו אחר. כמובן שאנחנו לומדים לחיות עם זה במידה זאת או אחרת אבל זה לא אומר שאנחנו מוכנים ללכת לקיצון בנושא. בסופו של יום זרע על היד או על הגוף זה לא ביג דיל, למרות שבסוף אנחנו במלא נשטוף אותו, אבל בפה אובכן, לא הרבה אנשים ירצו זרע בפה, ותכלס זה הגיוני.

ALIsuperstar

New member
כן עברנו את זה

הפכתי אותה ממאוכזבת למרוצה מאוד מהגוף שלה... משם זה הגבולות לחא מעמורים. :)

Berethor

New member
בתור מישהי שהתביישה בגופה היא הייתה מתקדמת

יש נשים שמהסיבה הזאת לא מסכימות לעשות מין באור. בכל מקרה שמח בשבילכם שעברתם את זה.

למעלה