יש למשל נשים שנתקלתי בהן
שבלי מציצה טובה, הן לא מרטיבות. משהו באקט האוראלי גורם להן להתחרמן יותר.
אבל זה אכן מיוחד... כמו שכל בחורה היא מיוחדת. יש להן העדפות שונות ומשונות.
פעם בחורה ביקשה ממני שאירק עליה... גם לי יש גבולות מסויימים, כמובן שלא ירקתי אלא הזמנתי לה מונית...
על פי הסטטיסטיקה שלי. כל הנשים אוהבות שמלקקים להן את האוזן בדרך מסויימת. רובן אוהבות שנושכים להן את הפיטמות, בעדינות. כל הנשים אוהבות שיורדים להן, אבל מתביישות להגיד את זה, הן מאוד קשורות לאיבר המין שלהן, ולפעמים היגיינה מסויימת, מפחדות שיש יותר מידי שיערות, או בגלל הריח, כל מה שהסדרה 'סקס והעיר הגדולה' הכניסה להן לראש... או כל סרט פורנו כזה או אחר, להיות מגולחות זה סטנדרט, ולקרוא בכל ספר אירוטי על זה שהגבר מלקק ומה שהוא מריח זה שושנים גורם להן לאובר דרמות בחיי המין...
כולן רוצות לנסות אנאלי אבל מפחדות בגלל שכואב, בצדק. זה אכן כואב. זה גם גורם להן להרגיש כאילו הן רוצות לעשות קקי, בגלל שאם היא לא נושמת נכון, יוצא שנוצר ווקום, המדמה לחוקן. ולכן לגבר יש מחוייבות להגיד להן לנשום, הרבה להוציא את האוויר בכל חדירה, אז פתאום איזה קסם, היא נהנית פתאום, פתאום זה לא כואב, פתאום אין הרגשה מגעילה.
רוב הנשים לא אוהבות לרדת לגברים, כאן נכנס האספקט הפסיכולוגי. כמו שאין דבר כזה, גבר לא אוהב לרדת לאישה. לפעמים צריך לשלם על משהו כדי שהאחר ייהנה. לא כל חדירה ווגינאלית מהנה, לפעמים זה לא מהנה בגלל הגודל, בגלל שאחרי 40 דקות, היא הפסיקה להיות רטובה מרוב עייפות, וזה צורב אותה מבפנים. רוב הנשים אומרות בסתר תודה על זה שהגבר שלה גומר תוך 10 דקות. לשמחתצי הרבה פגשתי, במזל נשים שלוקח להן זמן לגמור, היו לי בעבר כמה נשים שגמרו די מהר, תוך 20 דקות פלוס מינוס, כי זה כמו גברים, ברגע שהיא גומרת, זה נהיה סבל, הרטיבות נעלמת, היא קיבלה את שלה. כך גם הגבר, אתה גומר, זהו. פיניטו. יעבור זמן עד שיעמוד שוב, והיא תישאר לא מסופקת נרגנת כועסת. והחברות שלה יצחקו עליה, בלה בלה בלה.