חבר׳ה גרמתי לה לגמור סוף סוף...

Berethor

New member
כי להעדיף זה לא דווקא לאהוב

זה גורם לי לחשוד שהיא לא מעוניינת בחדירה, ולכן נמנעת ממנה בעזרת תחליף של אוראלי לגבר.

זיקן

New member
מנהל
התחליף שאתה מדבר עליו נעוץ בסיבה כלשהי.

זה לא סתם ככה כי הן מעונינות או מעדיפות משהו מסויים.
זה כבר עיניין לפוסט אחר שתשובה/שאלה חלקית עליו נתתי לעלי.

Berethor

New member
יכולות להיות מספר סיבות

אבל הסיבה שציינתי, היא קיימת בהחלט.

ALIsuperstar

New member
יש למשל נשים שנתקלתי בהן

שבלי מציצה טובה, הן לא מרטיבות. משהו באקט האוראלי גורם להן להתחרמן יותר.
אבל זה אכן מיוחד... כמו שכל בחורה היא מיוחדת. יש להן העדפות שונות ומשונות.
פעם בחורה ביקשה ממני שאירק עליה... גם לי יש גבולות מסויימים, כמובן שלא ירקתי אלא הזמנתי לה מונית...

על פי הסטטיסטיקה שלי. כל הנשים אוהבות שמלקקים להן את האוזן בדרך מסויימת. רובן אוהבות שנושכים להן את הפיטמות, בעדינות. כל הנשים אוהבות שיורדים להן, אבל מתביישות להגיד את זה, הן מאוד קשורות לאיבר המין שלהן, ולפעמים היגיינה מסויימת, מפחדות שיש יותר מידי שיערות, או בגלל הריח, כל מה שהסדרה 'סקס והעיר הגדולה' הכניסה להן לראש... או כל סרט פורנו כזה או אחר, להיות מגולחות זה סטנדרט, ולקרוא בכל ספר אירוטי על זה שהגבר מלקק ומה שהוא מריח זה שושנים גורם להן לאובר דרמות בחיי המין...
כולן רוצות לנסות אנאלי אבל מפחדות בגלל שכואב, בצדק. זה אכן כואב. זה גם גורם להן להרגיש כאילו הן רוצות לעשות קקי, בגלל שאם היא לא נושמת נכון, יוצא שנוצר ווקום, המדמה לחוקן. ולכן לגבר יש מחוייבות להגיד להן לנשום, הרבה להוציא את האוויר בכל חדירה, אז פתאום איזה קסם, היא נהנית פתאום, פתאום זה לא כואב, פתאום אין הרגשה מגעילה.
רוב הנשים לא אוהבות לרדת לגברים, כאן נכנס האספקט הפסיכולוגי. כמו שאין דבר כזה, גבר לא אוהב לרדת לאישה. לפעמים צריך לשלם על משהו כדי שהאחר ייהנה. לא כל חדירה ווגינאלית מהנה, לפעמים זה לא מהנה בגלל הגודל, בגלל שאחרי 40 דקות, היא הפסיקה להיות רטובה מרוב עייפות, וזה צורב אותה מבפנים. רוב הנשים אומרות בסתר תודה על זה שהגבר שלה גומר תוך 10 דקות. לשמחתצי הרבה פגשתי, במזל נשים שלוקח להן זמן לגמור, היו לי בעבר כמה נשים שגמרו די מהר, תוך 20 דקות פלוס מינוס, כי זה כמו גברים, ברגע שהיא גומרת, זה נהיה סבל, הרטיבות נעלמת, היא קיבלה את שלה. כך גם הגבר, אתה גומר, זהו. פיניטו. יעבור זמן עד שיעמוד שוב, והיא תישאר לא מסופקת נרגנת כועסת. והחברות שלה יצחקו עליה, בלה בלה בלה.

Berethor

New member
יש גם כאלה, זה יכול להווה סוג של משחק מקדים

אפילו שבאופן עקרוני סביר להניח שהן יעדיפו שירדו להן מאשר שהן ירדו, אבל היא "take what she can get". אוראלי בתור משחק מקדים הוא כמובן לא משנה אם זה לגבר או האישה, אם אתה תגיד לי שבלי אוראלי לגבר הן לא יכולות להיות רטובות אני לא יאמין לך, אבל אם בלי אוראלי בכללי הן לא יכולות, יש בכך היגיון, אם כי מבחינת משחק מקדים יש לאוראלי גם תחליפים. לא כל הנשים אוהבות שיורדים להן, אלו שיש להן אישיוס עם אוראלי או עם איבר המין שלהן לא אוהבות את זה, אבל זה כבר ציינתה, הכרתי בחורות שגם מאמינות שאוראלי לאישה יותר דוחה מאשר אוראלי לגבר, מצד אחד זה מפתיע אותך שאישה תחשוב שאוראלי עבור בני מינה יותר דוחה, מצד שני מה אכפת לגבר אם אישה מאמינה ככה, זה אפילו יכול להיות משתלם לו. לגבי שיערות אני רק הציין שאם כבר יורדים לאישה באמת עדיף שלא יהיה שם שיער לדעתי.

נשים שלא אוהבות לרדת לגברים זה מסיבה דומה לזאת של גברים שלא אוהבים לרדת לנשים, ואני בהחלט יכול להבין אותן, זה או משום שזה מגעיל אותן או משום שהן לא נהנות מזה. נכון לא כל הנשים נהנות ממין וגינאלי, אבל באופן פוטנציאלי, הן אמורות להיות מסוגלות להנות מזה, אחרי הכל במין וגינאלי שני אברי המין מעורבים ולכן שני הצדדים יכולים להנות, זה להבדיל מאוראלי ומאנאלי. גם כידוע מין וגינאלי הוא המין הכי טבעי וזה שבטבע גם יכול להביא להריון, אז זה הגיוני שכך הדבר. אישה שלא נהנת מזה יש פה בעיה לדעתי, או משהו לא בסדר אצלה או אצל הגבר, או חוסר התאמה מינית. מה שאתה מדבר על זה שמישהי גומרת מהר מדי או לוקח לה המון זמן, זה גם נשמע כמו חוסר התאמה מינית, הגיוני שמי שלוקח לה הרבה זמן מתאימה יותר למי שלוקח לו הרבה זמן, ואישה שגומרת מהר מתאימה לגבר שגומר מהר. לגבי הגודל של איבר המין זה גם שאלה של התאמה מינית, למקרה שאינך יודע, גם אצל נשים העומק של איבר מין הוא לא זהה, יש כאלה שעם יותר ויש כאלה שעם פחות, מין הסתם אלו שעם יותר מתאימות יותר לגבר עם איבר גדול. למעשה זה מסוג ההתאמה המינית שהרבה לא יודעים עליה למרות שהיא מאוד חשובה.

Berethor

New member
אגב לא כולן רוצות לנסות אנאלי

כמו שאתה לא הייתה רוצה לנסות את זה מהצד ההפוך. חוץ מזה מי צריך אנאלי שיש איבר מין נשי שעדיף פי אלף מתחת?

Berethor

New member
ממש לא, הרוב לא רוצות

והרבה מאלו שמסכימות זה רק בגלל לחץ שלא לומר כפייה מצד בן הזוג. שאני שומע גבר שמכריח אישה לעשות אנאלי זה בדרך כלל מעלה לי את העצבים, מצידי לאחד כזה מגיע שיעשו לו אותו דבר בגיי קלאב.

ALIsuperstar

New member
עזוב את החיים שלך בצד

בדיוק כמו שאני עוזב את החיים שלי בצד...

אני לא מדבר פה על הניסיון שלך, זה לא משנה.
מה אתה אוהב ומה אתה לא אוהב, זה וויכוח חסר משמעות.

סתם שתדע, גבר גומר מהר יותר כשהבחורה מכניסה לו אצבע לתחת.

Berethor

New member
ועדיין מרבית הגברים לא יסכימו לזה

אפילו אם זה יגרום להם לגמור מהר יותר. חוץ מזה גבר לרוב לא מחפש לגמור מהר במלא.

זיקן

New member
מנהל
אני רק שאלה. מה אתה עושה במקרה וניתקלת בכוסית

גוף פצצתי ממש מושלמת.
אבל... יש לה "כוסרדין" ?

ALIsuperstar

New member
שמע קטע

קרה לי מקרה, לפני שנים, כוסית יפהפייה פצצה אמיתית, בר חמוד שכונתי נידח שמצאתי בפלורנטין, היא ישבה שם על הבר מצחקקת עם החברה שלה. הייתי חייב לעשות מהלך, ועשיתי. אבל היא לא הייתה לבד, עם חברה, שנראתה גם טוב, אבל לא מספיק לטעם שלי, לא שקלתי את האפשרות לשלישייה, אבל כן שקלתי להתקשר לחבר. וזה מה שעשיתי.
קיוויתי שהוא יבוא מהר, אבל הוא לא בא מהר. כבר ראיתי איך זה קורה שהן הולכות לי, ראיתי אותן קמות מהבר, אני כבר אוכל את הציפורניים שלי, בגלל הפספוס, עומד כמו איזה סטוקר מחוץ לבר. היא נתנה לה נשיקה על הלחי, ונשארה בעצמה, על הבר, לבד. התחלתי לחשוד שאולי יש לה חבר והוא מאחר לה, והחברה נשארה איתה כדי שלא תרגיש לבד עד שהוא מגיע. החבר הדביל שלי הגיע, ואני רציתי להביא לו כאפה. נכנסו התיישבו, לא כל כך קרוב אליה, ניגשתי אליה, וסתם זרקתי לה משהו, הייתי גם ביישן ואמיץ באותו הזמן, זה לא עבד טוב. אבל היא קלטה שלא באתי לבד, וביקשה ממני לקרוא לחבר שלי. בטח עשיתי טעות ודווקא הוא הטעם שלה? בדרך כלל הוא לא הטעם של אף אחת. הוא מתיישב לידה, היא מרגישה כמו סנדוויץ' התחילה לדבר איתנו, אני לא קולט מה הולך... שתינו הרבה הרבה הרבה הרבה, החבר שלי לא שתה כלום. כעבור כמה שעות, אני והיא והוא אצלי בדירה המסכנה הראשונה בתל אביב, היא מכופפת יורדת לי, הוא מוריד לה את התחתון כדי לרדת לה, אני מסתכל עליו, הוא מסמן לי, שאחליף אותו, היא לא מבינה כלום, אני מסמן לו מה קרה, הוא עושה לי תנועת ריח אף לא נעים ומחקה לי את הנדריקס, אני כזה, איזה טיפש... החלפתי אותו בלי להסס.

זיקן

New member
מנהל
דע לך שמי שאוכל בקר נוזל הזרע שלו מסריח

פי כמה מ"כוסרדין"
כוסרדין נוצר בגלל פיטרייה שלא מטופלת בדרך כלל.

ALIsuperstar

New member
זה כמו לתת נשיקה בפה אחרי שגמרת לה לפני

שניות ממש שם, בפה...

אני לפעמים מגיע למצב שיודע מה יבוא, היא שוטפת את הפה שלה. אבל שום דבר לא יעזור. יש תטעם המוכר. שום דבר לא יעזור. אבל לך תגיד לה לצחצח שיניים...

Berethor

New member
ועל זה נאמר אל תגמור לבאר שממנה אתה שותה

אם אתה רוצה לנשק אותה אז אל תגמור לה בפה, פשוט מאוד.

זיקן

New member
מנהל
לא רק. עוף לא מסריח וכנ"ל דגים.

זה לא בא רק מבקר זה גם תלוי בסוג האוכל.
מי שאוכל חילבה למשל מסריח אפילו יותר מבקר.

Berethor

New member
אבל איך הריחות האלה עוברים מהקיבה לשם?

למה שזרע יאמץ ריחות של חילבה או בקר?

זיקן

New member
מנהל
זה לא רק לשם. זה לכל ומכל הגוף .

חילב כשלעצמה לא מסריחה משהו אבל כשהיא יוצאת מהגוף אם זה בדמות שפיך או זיעה אז כנראה שהיא עוברת ריאקציה.
יש מגזרים מסויימים שמסריחים גיהנום בגלל סוג מסויים של אוכל.
מסינים למשל נודף ריח של זיעה מהולה בשתן. תעבוד בביניין אז תחווה את זה.
דרך אגב אפשר לנטרל את הריחות האלה ואף לשפר את טעם השפיף. תגגל.

למעלה